Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
mami_papatot spune:
cate bube rele, toate-n curu babii mele ... cu alte cuvinte, cu toate incurajarile randunicilor mele dragi care mi-au facut galeri ela unison sa ma fac bine ( pupici multi pe treaba asta, ca au mers floriclele mai cu spor)...asa cum va zic, cand ma intorc acasica, vad lista la intretinere si zic hai sa ma duc sa o platesc, ca iar ramanem restantieri ... zi m-am intors, ca trebuia platit la alta scara, m-am speriat de niste javre bagaboanete care latrau ca niste draci, am cazut si sper ca nu mi-am rupt piciorul ... sau sucit ... oricum, ma doare, dar nu cand calc pe el, ceea ce as zice ca e un lucru bun ... m-am julit serios in genunchi si ma doare si mana ... Dl. mazarica e ok, ca am cazut pe genunchiul drept dar oricum ... sa nu ma intelegeti gresit, am avut si eu un caine, dar i tineam in curte si aveam grija de el ... iar javrele astea agresive de la toate colturile ma exaspereaza... si ele si toate babele tampite care le aciuiaza pe langa bloc ... sa le ia frate la ele in casa ... repet in CASA ... nu pe langa bloc, nu pe scara blocului ...
si ca sa fie meniul complet, am ajuns un lift ( care proaspat renovat acum cateva luni arata ca la Holywood)...cum arata azi? oglinda plina de scuipati, numai par de caine si un fir dou ci ditai somoioacele ... hartii, scuipati pe jos ... ca eu nu v-am zis pana acum, ca mi-era ca muriti toate de invidie ... dar eustau in pantilimon, unde am zis ca nu voi ajunge niciodata , in viata mea, ever ... eu am crescut intr-un cartier unde daca scapi ciunga pe jos nu ti-e scaba s-o iei s-o bagi in gura, in verdeata de ma trezeam dimineata (la et 2) si ziceai ca sunt in padure, ca nu se vedeau decat castani si tei ... si am ajuns sa ne cumparam apartament in jegul asta imens... in nesimtirea asta fara margini unde toti manelistii si toti tiganii s-au dat jos din pom ... blocul asta arata ca un kkt cand m-am mutat aici, dar a fost renovat si era ok ... dar ce te faci cu toti boschetarii, prima generatie incaltata mutata la bloc ... nu mai pot, eu ma imbolnavesc de nervi ...
e o poveste tare lunga, eram tineri cand ne-am luat aici, aveam amandoi salarii de 12 mil impreuna si daca nu ne-ar fi ajutat ai mei, statem si acum cu ei ... ca javrele mele de socrii... nu mai zic, ca i-a durut fix in cur de singurul lor copil ... care pe cat il vedeti de copilaro in poze pe atat e de bun si cuminte si nu le-a facut niciodata nicio problema ... mi-e greata, mi-e scarba de oamenii astia ... poate o sa va povestesc alta data mai mult dar acum sunt prea necajita si mi-e ca -mi dau drumul la gura si vorbesc prostii...
va pup pe toate si va multumesc inca o data ca v-ati gandit la mamipapacios si la dl. mazarica!
mami_papatot
16+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Dana_Singh spune:
Natyic multi
. Mare dreptate ai, eu tot astept sa "radiez" cum zice lumea ca ar trebuii sa radiem.
Eu sunt plina de vulcane pe fata, zici ca-s la pubertate si n-am avut in viata mea asa ceva, nici macar la pubertate.
Am si eu o problema mai delicata......am incercat sa ne amorezam serile trecute si n-am avut nici un succes
. Fetelor pe mine ma doare de mor, parca-s umflata inauntru si ma arde si sunt mai virgina de cit eram cind eram virgina. S-a minunat si pasaroiu meu si a zis ca-i zice Dr cind m-o coase sa nu cumva sa-mi puna mai multe copci :)).
Acum lasind gluma la o parte...voi aveti sau ati acut probleme ? Ma gindesc cu groasa inca 6 luni de zile, rindunoiul meu...saracul
Am tras si o portie de plins de vreo 45 de min pe chesti aasta.....ce-am fost si ce-am ajuns 
Dana
12+
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
cami33 spune:
Dana, ar trebui poate sa-ti faci o analiza a secretiei vaginale. Eu simptomele astea le-am avut din cauza unei candidoze vaginale, acum cativa ani. Poate nu e vorba de asta dar ar trebui sa fii sigura ca e totul ok. Pupici si sanatate multa.
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
16+
Luca
http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png
Dana_Singh spune:
Cami33, sarut mina de raspuns. Am facut papaicolaul in august si mi-a iesit totul ok si n-am nici o secretie rau mirositoare sau de consistenta dubioasa.Eu lucrez, mai bine zis am lucrat in domeniu si nu mi se pare a fi dubios dar cind ma duc la doctor pe 12 o sa-i zic doctorei sa se uite si ea .Cine stie poate ai dreptate dar nici mincarimi nu am.
EDIT : ma duc sa pap in oras cu rindunoiul meu....revin mai pe seara
Dana
12+
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
sovietica spune:
mami_papatot uau! sper ca te simti mai racorita dupa ce ai scris oful :))
si eu azi cand am plecat cu trebi, am lasat un post-it pe usa unor vecini in care ii rog (deocamdata) sa tina muzica mai incet. ei sunt singura exceptie de la linistea exemplara de la noi, si sunt determinata sa ii reduc la tacere. cu sau fara politie. Tu nu ai incercat niciodata sa apelezi la politie?
Sa vedeti noi cand mergem in tineretului cum stam cu telefonul pregatit sa reclamam scuteristii teribilisti care polueaza pe acolo.
Dana-indiana
bine ai revenit! Sau sa iti zic virginica?
meri tu, la doc si vezi ce o fi, ca nu cred ca e normal. La noi evenimentul are loc cam odata pe sapt, adica putin mai rar ca inainte, dar totul decurge super! mai ales ca Omu e mai incetutz si mai cu grija acum si mie imi placeeeeeee 
GianiD pupici, bine ai venit printre noi! Succese pe 5 noiembrie. Tu cum vrei, cu rochitza sau cu coitze?
Naty, si eu ma gandeam ca trimestrul nostru de aur, cred ca e facut din aur de trompeta 
sovi
14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
mami_papatot spune:
kya vezi ca ti-a trimis papaciosul un pm ... pupici!
mami_papatot
16+
delphin spune:
De retour!
M-am pus la zi cu noutatile,multi ani fericiti sarbatoritei si tot ce-si doreste in viata, sa devina realitate.
Despre zana voastra geloasa si despre acomodarea la noua situatie, parintii naturali ar trebui sa faca dovada de maturitate si sa-i explice cum stau lucrurile. Pur si simplu adevarul, ca mami si tati nu se mai inteleg si ca prefera sa se desparta, ca nu e din cauza ei, ca asa sunt oamenii mari si ca ea e iubita de ambii parinti si faptul ca parintii locuiesc separat si ca tati are o alta"prietena" nu impiedica cu nimic dragostea lui tati pt. ea. Cat despre gelozia intre fetite e pe undeva normala, va trece insa e nevoie de tact si in nici un caz de diferente din partea tatalui sau a ta Nicole. Banuiesc ca-ti iubesti enorm sotul, prin urmare trebuie ca iubesti si fetita lui.Incearca sa devii prietena si confidenta cu fetita mai mare si doar in cazurile extreme autoritara! Pt. inceput.
Bolnavioarelor
si sanatate multa!
Sovi eu te intreb asa intr-o doara...dar de ce vreti sa va puneti parchet? ca se poarta? ca e o moda acum in ro? Ca si sora'mea m-a rupt, cand eram cu casa in constructie...sa va puneti parche, etc...
Sau poate ca va place, am intrebat si eu, asa, sa nu te supa pe mine acu'!
Cory, da' tu cand vii ca mie mi-e dor?
A! Ma tin de ceva vreme sa va spun...fetelor pt. hainute si ce va mai trebuie pt. bb, daca aveti ocazia sa mergeti la shopping mai spre..."tarile din occident", eu zic sa profitati in ianuarie cand sunt soldele si sa vedeti ce garderoba frumoasa trageti la bb-ei. Inclusiv carucioare si alte trebuincioase. Sincer se merita, dar bine'nteles trebuie mers cu masina
. Daca se incumeta vreo careva pana aici, cu mare placere !
, Cred ca si pana in Ungaria, Austria, Germania si tot e ok.
Voila! Bine, am uitat 3/4 din ce am vrut sa mai spun, dar ma intelegeti voi...mai uita baba.
Giani, vin si eu la jacuzzi al tau, dar cu matura mea cea noua!
. Am uitat sa va spun ca mi-am luat o noua matura MOV, si de ciuda!
Dana Shingutza, daca ustura asa, sa nu fie vreo inflamatie ceva. Sigur, se intampla sa nu mai fie la fel de lubrifiat, dar nu e normal sa doara si sa usture.
si nu te lasa...mai incearca, dar spune si la dr. ca doare asa.
la 
pozici
bb2
burticutza
mami_papatot spune:
sovi, ideea este ca nu am pe cine pune politia ...ca ar treui convocat un batalion, 2 garnizoane si trei plutoane ... pentru o scara cu 10 etaje , minus 2-3 familii la fel de oropsite ca si mine ... si ce ma enerveaza este ca nu sunt oameni saraci (nu stau chiar in ghetou), ci NESIMTITI!
mami_papatot
16+
elara spune:
MamiP, te inteleg perfect...si eu ma scarbesc de cata nesimitzire exista si ne acopera..pana nu o sa mai putem respira.
La munte, cand am fost in septembrie: toate minunate, aerul curat, peisaje ravasitoare...dar gunoi la tot pasul...
de parca tota valea era cos de gunoi... De unde oare atata lene?
Daca tot ai venit la tine cu pungi, tigari, ciocolata, sucuri..etc.. ia-le, domnule, inapoi acasa frumos in masina, ca ti-a placut cand ai venit si ai gasit curat, nu? Dar cand vin si cauta un loc pt gratar...cauta pe cel mai frumos si mai curat si apoi stramba din nas ca acolo nu e bine, colo nu, ca e mizerie...dar e rarisim sa vezi o familie care face curat in urma ei 
Ufff!!! M-am iritat si eu.
Nu stiu incotro ne indreptam... cred ca spre autodistrugere!!!
Ai grija de genunchiul ranit, pune ceva gheatza poate ajuta.
Dana, si eu zic la fel: sa faci un test. Ppanicolau e cu totul alt test. Fa un test pt micoze.
Nu intotdeauna micozele dau aceleasi reactii. E suficient acest simptom... Am patit si eu fiindca eram "prietena" buna cu candida intr-o vreme. Si eu ma simteam uneori excelent daca nu aveam treba cu jucaria....dar cand voiam sa ma amorezez...aceleasi simptome: usturimi, dureri, arsuri. Si era candida.
Dragelor, nush ce se intampla cu voi si regeret sincer sa aflu ca unele dintre voi suferiti atat de mult, dar daca asta va ridica moralul va pot spune ca eu una ma simt chiar excelent!
Se pare ca am noroc de o sarcina foarte usoara. In afara de ceva dureri de spate cand stau prea mult in picioare si de faptul ca burtica tot creste si simt ca mi se intind toate cele (uter si piele) si ma cam jeneaza senzatia asta... ma simt suuper. 
Nu am racit decat o data chiar in ziua in care iesise testul de sarcina pozitiv si m-a tinut doar 4 zile, nu am vomat deloc (desi am avut si eu stari de greata si de rau), am o foarte buna dispozitie zilnic, nu sunt nervoasa sau stresata, nu am avut insomnii sau dureri de cap (decat rar de tot si usoare, atunci cand a fost presiunea atmosferica scazuta, cum era luni), nu ma dor si nu m-au durut sanii decat foarte, foarte putin si rar...
Nu stiu ce as mai putea spune... ![]()
Decat ca se poate si altfel... si va doresc si voua la fel.
E drept ca am avut ceva contractii suparatoare (ca cele de CM) la inceput, dar am vazut ca e ceva f comun in primele luni de sarcina.
M-au sacait vreo luna si apoi mi-a dat dr cate 2 no-spa zilnic si 2 duphaston zilnic si am luat asa toata luna septembrie dar acum nu mai iau decat acid folic si magne B6 (cica sa nu am carcei si a zis dr mea ca da la toate gravidele).
Azi am implinit 18 saptamani.
Abia astept sa se faca 20 nov mai repede sa ajung la eco si sa-mi zica dr ca e totul bine, ca ultima data m-a ingrijorat cu "mica zona hiperecogena la nivelul ventriculului stang". Dar ma rog la DD sa fie bine si sa iasa sanatoasa bebelina fiindca totul e in mainile Lui.
Am auzit ca poate fi si o imagine falsa, ca poate si sa nu fie nimic... dar am citit si de cazuri deloc fericite. Eu insa ma rog sa ne fereasca DD.
Asa ca intre timp imi pastrez optimismul, rad cat de des pot, nu vreau sa-mi stresez bebelina ca sa nu o intoxic cu hormonii de stres ca poate ii fac eu mai mult rau fara sa fie de fapt nimic grav cu ecografia. Azi am incheiat si tratamentul de o saptamana cu ampicilina pt streptococul B din cultura de secretie vaginala. Peste o luna a zis dr sa repet analiza si sper ca vor fi bine de data asta.
Maine imi aflu si rezultatele la analizele de dozare de anticorpi pentru incompatibilitatea de grupa si de Rh si sper ca si astea sunt bine. Am eu o presimtire ca sunt bine. Trebuie sa fie!!! ![]()
Acum..am si eu o intrebare..asa neimportanta dar m-ar bucura daca mi-ati raspunde:
Voi cum va alintatzi bebei??? ![]()
Hai sa raspund eu prima: Eu ii spun fetei mele asa: buburuza, bobocica, fluturas, pestisor (ca inoata prin burtica), fata mamii, papusica mica, papusa scumpa ...si tot ce-mi mai vine in minte..![]()
Mi-e tare drag sa o alint si sa scornesc mereu alte si alte vorbe dulci special pentru ea.
Elara
18+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
GianiD spune:
naty, am incercat, dar nu merge pe link-ul cela. Las ca dau pe Google mai tarziu, acum ma duc sa cumpar haine de gravidute ca nu ma mai incap pantalonii :))
Sovi, eu vreau coite, dar al meu bebe (ca asa-i zic lu tati) se vede tatic de fetita. Dar orice ar fii, bucuria e la fel de mare, adica foarte mare. Numa sanatos sa fie ca apoi facem si perechea :))
va pup si ma duc sa fortez pe tati sa vina la cumparaturi
Giani