Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, uite usa si parchetul aici.

Ma duc sa dorm o ora, pana nu se scoala Vlad!

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Vreau si eu usi si parchet!!!!!!
Noi abia cautam o casa mai mare, ca nu mai incapem in 2 camere. Si e tare obositor si enervant. Sper sa gasim ceva mai repede si sa avem timp si de amenajari pana vine bebe.

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si 16+Luca

http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, felicitari pt valorile normale la analize! asta merita sarbatorit! Breee ce printesa speciala o sa iasa!
Imbucurator ce zici tu de bazin si de pasa, o sa ignor ca eu aveam la solduri 105. let it be.
Giani, cat am ras cu iluzia optica! :))
Gherman_in, v-ati facut casa la curte?! asta e super. merita sa astepti oleaca pt o finisaje.
nicol, frumoase si vesele fetitele voastre, sper sa inteleaga zana lui situatia. Poate are diplomata de delfinuta un sfat la faza asta
Bubu, usa arata f bine, multam mult de poza. Mi se pare mie sau tocurile sunt si la tine vopsite? si mai spune-mi pls daca voi ati pus plinte jos. sar'na
Cami, mamica Alexandrei iti urez succes maxim la gasirea casei. Stiu, este tare greu si stresant sa gasesti, sa decizi. Dar cand va veti muta, ce BINE o sa fie! Fortza fie cu voi.

Am zburat sa fac mancare (cartofi la cuptor cu smantanici si salata de telina cu mayo) ca si-a aruncat zmeul buzduganul. PUP

sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Natyyyyyyy!!!!!

Tu ti-au pus in gand sa ma omori? mai rau decat un boxer. Spune si tu cum se face salata Eisberg in detaliu, dresingul ...tot.

Off topic: felicitari pt hemoglobina glicolizata. Eu am ajuns la medic si ... nu numai ca-s din nou pe metformin cu toate "mirificele" si "fascinantele" efecte secundare, dar mi-a marit doza. Si in plus, ca bonus, mi s-a sugerat ca trebuie sa tin regim de diabetic. Da, partea cu regimu' nu prea-mi iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Varuna felicitari pt rezultat la TT!
mai astept pe cineva*2 cu rezultate bune la TT...
mami sa te faci bine repede!

Bubu ma alatur pt maine:

mamaaaa Olgutza chiar mai ai un pic ... ce dragutz!! sa aveti o nunta de vis si CASA DE PIATRA!!!

Rox-dox subscriu cu melodia... si mie imi place de mor!!
GianiD bine ai venit alaturi de noi! sarcina usoara si bebe sanatos! scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare!
Naty bravo pt rezultatul bun la analiza!

ce va invidiez pe toate cu amenajarile... ufff... vreau si io!!!!

v-am pupacit pe toate!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, am dormit! Mmmmm, ce bine e!

Sovi, da, tocul e vopsit alb si am plinta la parchet, e din acelasi material, plinta din aia speciala.

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Multumesc de primire :)

E primul bebe la mine si am mari emotii. Totul e bine, doar ca am racit cam des, cam de doua ori pe luna...:(

Abia astept sa merg in 5 noiembrie la doctorita sa vad ce am in burtica, o bebita sau un bebel :)

Pot sa fac sa apara actualizat in semnatura varsta lui bebe din burtica?

Mersi si ma grabesc cu cele 10 mesaje :)

Giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Burtici, sunteti pline de energie!

Eu abia reusesc sa urmaresc forumul...Astazi am stat acasa asa ca am incercat sa ajung la zi, dar si asa...

burtici

Giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

ce mai ciripiti rindunicilor !!! Am sta pina la 6.30azi de dimineatza si am recuperat.Am avut calculatorul inrevizie si pina la reparat rindunoiul meu am somat.
Vad ca pe toate ne-au apucat raurile, mi-e imi vine sa ma tirasc, deabea acum m-am dat jos din pat, mi-e asa o greata si am niste dureri de cap de-mi vine sa-mi scot ochii.

Acum cu recapitularea.....Felicitri rindunicilor cu carucioare colorate. Sa va traiasa comorile si sa creasca mari si frumoase.
Nicol, LA MULTI ANI !
Olgutza, Casa De Piatra! o sa aveti o nunta de vis si sa-l dansezi pe bebic :)

Am in cap un talmes balmes si am uitat sa urmez sfatul unei rindunici intelepte, sa deschis doua ferestre asa ca va rog sa ma iertati ca nu va pomenesc pe toate.

Edit : HOP SIE EU LA CIRIPIT SI NU CIRIPESTE NIMENI :((

Dana 12+

pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Oo, bine ai revenit Dana-indiana! Chair imi era dor de fata frumoasa si exotica
GianiD, bun venit, scrie, scrie in continuare sa scapi de moderare! Actualizezi semnatura singura, intrand in dreapta sus la Contul meu ->Profil personal si adaugi in semnatura numarul de saptamani deja incheiate si "+", pana la urmatoarea. Sau intri pe site-ul...aoleu, am uitat, ceva cu lilypie (vezi tu prin semnaturile noastre), iti faci cont, copiezi adresa ca link si o adaugi la semnatura si se actualizeaza automat, foarte dragut. Ai inteles ceva?
Fetelor, cine o fi zis ca trimestrul 2 e nemaipomanit?? Ca, vorba Danei, suntem lesinate rau. Eu dimineata mai sunt cum mai sunt dar de pe la ora 14 abia ma tarasc, noaptea dorm prost, ma doare spatele si salele, incep sa ma constip (si IN VIATA MEA n-am stiut ce-i aia!)etc. Sovi varsa, Simo pica de oboseala, vreo 4-5 sunt racite, mai zace...Dar nu conteaza nimic, decat bebicii sa fie bine!
Mami_papatot, ai grija de tine sufletel!
Cory, sunt si eu cu gandul la tine!

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput