Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
sovietica spune:
Va multumesc de raspunsuri. La mine partea nasoala e ca tocurile sunt vopstite cu alb, nici macar nu sunt in ton cu usa, deci daca nu schimbam, tot trebuie autocolant, ca tocul vopsit cu plinta eleganta o sa arate uraaaaat. Tot mai departe vad jacuzzi-ul meu mult dorit.
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
gbutucica spune:
Sovi uite de la mine
sa treaca supararea si poate totusi nu-i asa departe
(a se citi jacuzi) dupa cum il vezi, poate e iluzie optica de se vede asa departe.![]()
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Gherman_in spune:
Grea treaba cu amenajarile astea,si iti mai trebuie si muuuulti bani.A mea casa e la stadiul "tencuiala",acum incepe greul,nu cred ca o sa vina bebelul in casa noua !
pe toate,sa aveti o zi buna !
clauclau spune:
Vad ca mai toate vrem sa reamenajam cuibul pentru bebelinii din burta , sa-i primim cum se cuvine! In acest weekend o sa ne ocupam si noi de dormitor si apoi bineinteles trebuie sa-mi caut perdele noi asortate la culoarea peretilor. Stiti unde pot gasi perdele frumoase in Bucuresti?
CLAU
21 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
Buna, dragelor!
Sovi, eu am schimbat usa de la intrare si parchetul acum 2 ani, odata, dar la fel ca si nicol, in nuante diferite, usa mult mai inchisa si mi se pare mult mai de efect. Oricum ,in majoritatea cazurilor usa trebuie taiata daca nu e schimbata, la pusul parchetului...
, conte-ssa nicol! Sa fii fericita, TANARA si FRUMOASA cum esti si acum tot restul vietii! Mie imi sunt TAAARE dragi femeile scorpioance, am 2 prietene de mare suflet in zodia asta! Felicitari pentru dormitorul lila, sunt fan! Si...uau, ce poveste palpitanta ai! Si a mea e oarecum asemanatoare, dar totusi muuult mai simpla.
Olgutza, venisi in Bucuresti pe furis?! fata mea, iti doresc si eu CASA DE BETON ARMAT, cu usi metalice si geamuri termopan si ce mai vrei tu (ideea e, evident, sa fie SOLIDA!) si, cu experienta recenta, atat iti spun si eu: la nunta iti vin oameni care te indragesc, se vor simti bine oricum, tu trebuie doar sa stralucesti si sa fii fericita, orice inconvenient apare ARE CINE sa-l rezolve, treaba ta e doar sa fii frumoasa si vesela! OK???
Bubu, ti-am trimis PM.
Irina, salata Eisberg are un dressing special, destul de dietetic, cu ala se mananca cel mai bine si gustos.
Sovi, e clar, printul Sasha e numa bun pentru printesica mea (mie si randunoiului nu ne plac morcovii, e clar ca nici ea nu va fi fan!)![]()
Azi mi-am luat analize pt ca ginecoloaga ma suspecteaza de anemie (ar trebui sa fiu mai energica in trimestrul 2) si carenta de fier nu-i lucru rar in sarcina. Plus, azi-noapte am avut si eu un carcel oribil, si acum ma doare gamba, asa ca cercetez si calciul si magneziul. Vestea -foarte- buna e ca mi-a iesit minunat o analiza de diabet, hemoglobina glicozilata, care arata un fel de medie a glicemiilor pe 2-3 luni, deci cat de bine sau rau merge boala. Ei, daca un diabetic bine echilibrat trebuie sa aiba valoarea de 6-6,5%, eu am...4,5%!!!Ca un om perfect normal. Diabetologul meu, prof. Lichiardopol, sa-i dea Dumnezeu sanatate, e incantat.Putini diabetologi incurajeaza sarcina, dar omul asta m-a sustinut moral extraordinar, mi-a raspuns la telefon la orice ora cand am avut o problema (desi e profesor!) si iata rezultatele. Aviz celor care nu cred ca exista si medici cu suflet mare, caci atunci cand am afirmat-o nu trageam spuza pe turta mea ci la astfel de oameni ma gandeam.
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Dalv, tu cum faci rost de Clexane? Tocmai am externat o gravidutza de 22 saptamani care a facut o tromboza venoasa profunda si va necesita Clexane obligatoriu pana la sfarsitul sarcinii (probabil tot trombofilie are). Stiam SIGUR ca exista un program de gratuitate in aceste cazuri si am trimis-o la medicul de familie sa-i prescrie. S-a intors spunand ca medicul de familie i-a zis ca aceasta gratuitate nu mai e demult valabila-ce porcarie!! Asa e? Tu cum faci? (in afara ca te internezi mereu). Nu de alta, dar saracuta mai are mult pana sa nasca si costul tratamentului e urias!
naty 16+ cu 
clauclau spune:
Naty, felicitari pentru asa un rezultat frumos la analiza de diabet. Tine-o tot asa!
Nicol, sa-ti traiasca fetitele, sunt niste frumoase. Si iti urez acum sa ai baietel din moment ce asta va doriti!
CLAU
21 + cu
Rebecca
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Naty, felicitari pentru asa un rezultat frumos la analiza de diabet. Tine-o tot asa!
Nicol, sa-ti traiasca fetitele, sunt niste frumoase. Si iti urez acum sa ai baietel din moment ce asta va doriti!
CLAU21 + cu
Rebecca
Multumesc Clau , dar fetita cealalta sta la maicasa , taicasu o ia doar in weekend si o aduce la noi, numai ca de la o vreme avem ceva probleme cu ea,e foarte geloasa pe Alexia,nu prea stie ce se intampla ,cer-i cu mine si inca il mai asteapta pe taicasu "sa termine treaba la casa de la curte" si sa se mute inapoi la ea la bloc.Mi-e mila tare de ea, mititica.
Naty iti multumesc si tie de urari, ma bucur ca ti-a placut dormitorul nostru.
Va pup pe toate si daca nu reusesc sa intru la rondul de seara, atunci mai vorbim maine.

toate randunicileBURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Clauclau, azi m-am obosit la mine acasa...am facut curatenie peste tot, baia e luna, mancarica e pe foc...Ma cam doare spatele!
Acum savurez un fresh de gref si portocale, mi-am stors un pahar maaare si e tare bun!
PS: mancarica de praz cu masline si pui 
Clabuc, multumesc pt. galerie! Nici nu stiu ce mai vreau, ba fetita, ba baietel! Ma rog doar sa fie sanatos!
Bitza, am apucat si eu sa intru la celelate mamici, de curiozitate si crede-me ca mi s-au zbarlit penele si aveam ochii inlacrimati!
Nicol, cred ca ti-am mai zis, ai o burtica super mare si frumoasa! Chiar e frumos lila pe pereti, imi place cum ai tu acolo.
Iar minunatiile de fetite sunt dulci foc! Sa va traiasca!
Olgutzica, mult success la eco si sambata aveti nunta, am inteles eu bine? Casa de piatra si petrecere frumoasa!
Gbutucica, zile libere are cand vei naste, dar nu stiu sigur sa-ti zic cate…3 sau 5! Aaa, a scris Nicol, sunt 5!
Sovi, se stii ca si mie mi se mai intampla cate o ameteala sau greata, dar nici eu n-am dat la boboci pana acum...Bine ca ti-ai revenit! Ce bine ca poti sa bei suc din ala...eu raman la gref cu portocala!
Noi n-am schimbat usile cand am pus parchetul, doar ca le-am imbracat cu autocolant identic la culoare si se vede super! Iti fac si o poza sa vezi!
Naty, ti-am trimis si eu PM.
Oana
13+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Nicol, te inteleg oarecum, lasa ca ii va trece gelozia fetitei mari. Sotul meu are un baiat din prima casatorie, ma si gandeam ca de fapt e mult mai bine ca va avea o surioara mai mica decat un fratior pe care ar putea fi -mai- gelos...El nu mai asteapta demult sa se intoarca tata acasa (desi se vad mereu, evident) dar in schimb nu vrea sa vina unde sta tata acum decat " daca nu e ea acasa"-adica eu. Bietii copii,n-au nici o vina sa sufere, viata e dura. Trag nadejde ca lucrurile se vor schimba. Bine cel putin ca cele doua fetite ale voastre se vad si se joaca impreuna, e mare lucru! Tare, tare mult imi doresc sa se intample in viitor la fel si cu copiii nostri...
Am uitat sa va spun ca am vorbit azi cu o colega, mama-eroina (dupa multe sarcini pierdute, a facut la 38 si apoi 40 de ani 2 copii, un baietel si o fetita, absolut minunati-pe fetita a adus-o si la nunta mea si cica de atunci o tot intreaba "Nu se mai marita Naty iar?ca mi-a placut!"). Apropo de durerile de bazin si de pasa, si ea le-a avut, cam tot la varsta asta a sarcinii desi ele normal apar ceva mai tarziu si sunt, cum banuiam, momentul in care oasele incep sa se reaseze. Probabil apar mai devreme la cele cu bazin mic (ori eu, inaintea sarcinii, aveam in solduri 85 cm, sub standardul de aur al manechinelor!-piticanie, deh)
naty 16+ cu