Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
nicol_conte spune:
Rox_dox vreau si eu sa stiu exact cum se numeste melodia si cine o canta,ca sa o iau si eu diseara de pe net ca si mie imi place. 
Sovi tu stai pitita dupa crenguta, nu mai zici nimic? Sau te-a captivat tare cartea aia?
Edit: Giani - da asa este are dreptul la 5 zile; sau 10 daca face nu stiu ce cursuri, scrie in Contractul individual de munca unic la nivel national pe 2007-2010.
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
rox_dox spune:
nicol...melodia se cheama exact asa "Meravigliosa creatura", o canta Gianna Nanini.
dar daca o vrei, ma gasesti pe mess - ID-ul meu e "roxy_doxy03"..si ti-o pot da acolo.
_
17+
Pozele mele!
sovietica spune:
Nicol, nu citeam, da mi s-a facut rau deodata asa de tare, ca era sa vomit pe tastatura. In timp ce sorbeam din canoiul de suc de morcovi cu sfecla. M-am tarat repede in pat, i-am zis lu randunoi sa imi aduca ligheanu langa pat, si apoi nu stiam sa rad,sa plang, ca el s-a apucat sa vorbeasca serios cu Sasha da asa, parca zicea cuiva care intelege, ca nu trebuie sa strambe din nas la suc de morcovi, ca ala face bine, etc.. :)) oricum, acu mi-e mult mai bine, am scapat si de data asta sa dau la boboci (n-am dat pana acum in sarcina).
Acu mi-e frica sa ies din casa, ca am un drum de facut.
Imi plac foarte mult dormitoarele voastre liliachii. La noi in casa e o dilema spre ciondaneala, ca noi am zugravit acum 2 ani si inca arata foarte bine, numai ca acum vrem sa punem parchet si el vrea sa schimbam si usile, sa se asorteze cu parchetul. Asta, negresit, inseamna si re-zugraveala!
. cheltuiala va fi muuult mai mare! Randunici, care ati mai pus parchet, ce ziceti din experienta voastra, se cere si schimbat de usi odata cu asta?? (probabil ca vom pune din cel stratificat)
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
GianiD spune:

Am scris mesajul si l-am sters...
Scriu prima data pe forum, desi citesc de mult... asa ca voi fii monitorizata si raspunsul va apare mai tarziu...
Giani, raspuns la intrebarea ta. Nu numai ca tatal are dreptul la 5 zile lucratoare libere platite cand naste mama, dar in cazul in care tatal a absolvit un curs de ingrijire a bb - ului curs de puericultura - tatal are dreptul - in plus - la inca 10 zile lucratoare libere platite. Sotul meu va urma un astfel de curs (in momentul de fata merg eu) si ín Sibiu o gramada de tatici vin la curs, de multe ori singuri daca mamicile nu puteau sa vina.
Am atasat si un link cu toate informatiile necesare
http://www.contractdemunca.ro/codul-muncii/articol/id_157/avocatnet.html
Si eu tot Giani, cu bb 16+
Giani
Maia37 spune:
natynic esti foarte draguta cu burticuta ta!Bravo tie ca nu te-ai ingrasat prea mult!
delphin si sinii mei s-au marit mult si in primele luni erau fierbinti si durerosi iar in ceea ce priveste durerea de spate si eu o am si se amelioreaza la caldura sau daca stau intinsa si ma odihnesc unde mai pui ca pe mine ma doare
coccisul de 3luni jum. si n-am ce face ca mi s-a explicat clar ca-i de la sarcina.Mi-a recomandat plasturi cu ardei iute si nu i-am suportat apoi boicil cu care m-am dat dar degeaba.
luny bun venit draguta randunica!
Nicol La multi ani!sa fii sanatoasa,fericita alaturi de cei dragi si toate dorintele sa ti se indeplineasca.
Olguta casa de piatra
fericire,dragoste si intelegere!Sa va dea D-zeu copii frumosi si sanatosi!Asteptem
si incearca sa nu te stresezi si sa te obosesti prea mult caci la o nunta vrem nu vrem se intampla si asta.Ai o burticuta tare frumoasa si esti tare dulcica.
clauclau fetita mea manca morcov multumitor de bine dar si mai gustosi erau morcovii cand o strigam Bugs Bunny eroul ei preferat de la desene animate![]()
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
20+ cu
Vlad
clauclau spune:
Cory, ma alatur fetelor si-ti tin pumnii foarte strans pentru rezultat! Te astept cu vesti bune.
Sovi, puiul mic face figuri la morcovi?
Are personalitate, deh, ca mamica lui.
Fetelor, am gasit niste lenjerii de patut foarte frumoase aici:http://www.vanstore.ro/index.php/cPath/60_31osCsid=a9a45ff0ecea33cd5c7f23ba33b9fbd3
O sa comand si eu pentru Rebecca varianta roz, mi se par foarte dragute!
CLAU
21 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
nicol_conte spune:
Sovi ai fost o norocoasa ca nu ai vomitat deloc sarcina asta, mie mi-a cam iesit prin piele.Am avut momente de scarba cand vomitam si de la apa calie cu care ma spalam pe dinti..
Rox_dox multumesc pt informatii.Daca nu o gasesc pe net te contactez pe mess,o luam eu si acum de la tine dar sunt la serviciu si avem interzis la yahoo messenger, ma chinui cu meebo si nu pot sa primesc nimic.
Maia37 iti multumesc din suflet pt urari.
De fapt, multumesc la toate randunicile care mi-au urat de bine azi, intr-o zi in care mi-am adus aminte ca am mai imbatranit un an,dar eu tot tanara si rasfata ma simt, si va urez si eu voua sa aveti parte de sanatate, bucurii,sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
gbutucica spune:
Sovi eu urmeaza sa pun parchet , dar la mine situatia e putin invers .Adica am usile schimbate (stejar , super atara) si acu parchetu; vreau sa-l pun o nuanta mai inchisa , desi randunoiul meu zica ca cica nu pt ca usa cu parchetu da mai bine intr-o nuanta....asa ca se pare ca tre sa ne conformam, intradevad pt a zugravi iti trebui in primul rind curaj si mama catza bani se cheltuie ............
De ex stiu pe cineva( o colega) care nu si-a schimbat usile cind a pus parchetu , si arata ca dr......u, ddar din lipsa banilor a imbracat usile cu autocolant in cul pachetului si zici ca sunt alte usi, arata super.eu iti urez bafta oricare ar fi inceputul.AAAA si esti o norocoasa ca nu dadusi la boboci , iti doresc nici s anu dai.
Nicol sar'na
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
Sovi ,ma bag si eu in seama in legatura cu parchetul si usile.Noi am renovat toata casa in vara asta ,si am schimbat si usile si am pus si parchet.Oricum ceea ce voiam sa spun este ca noi nu am pus aceeasi nuanta si la usi si la parchet.Usile sunt o culoare foarte inchisa,maro inchis-inchis,iar parchetul este imitatie de bambus la culoare. Si sa stii ca acest contrast da foarte bine, mie una imi place.
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)