Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
rox_dox spune:
ma declar fan inflacarat al melodiei de la reclama cu Fiat Bravo, daca o stiti...aia cu Meravigliosa Creatura...
nu l-am lasat pe sot in pace pana nu mi-a gasit-o pe net intreaga..
si se potrivesc f bine versurile (pentru cine intelege italiana) pentru minunile pe care le asteptam noi.
tot o ascult si o cant dedicand-o gugustiucului meu!
_
17+
Pozele mele!
Olgutzika spune:
Nicol, nunta e poimaine
! Mai un pic si am scapat!
Giani, deci si tu stii de demisec. Se pare ca sunt singura care e pe langa subiect cu vinurile
.
Clau, tu nasti la Medlife?
Olga
20+ cu
Ioana
clauclau spune:
Irina, m-am uitat mai atent la poze acum si am vazut lila-ul deschis pe pereti. Eu tot cautam ceva mai inchis si nu stiam unde ai pus pozele.
Colpa mia!
La colorarea numelui eu am ales doar rosu, parca nu am dat pe nici-un numar la intensitate, probabil l-au pus automat asa. Dar eu zic sa alegi pe undeva la jumatate eventual sa nu fie nici prea deschis nici prea inchis. Abia astept sa vad ce iese!
Nicol, mi-au placut pozele, intr-adevar oglinzile sunt de efect si am vazut ca ai si mobila cu lila. Foarte frumos! Si cine sunt minunatiile de fetite care se zbenguiau la tine in pat?
CLAU
21 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
gbutucica spune:
Olga stiu pt ca si eu la nunta mea acu h ani am intrebat , iar sora mea este de specialitate bucatar-ospatar cu acte si scoala , numa ca nu practica.te 
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
clauclau spune:
Olgutz, deci esti pe ultima suta de metri!!!! CASA DE PIATRA iubita si fericire pana la adanci batraneti. Si sa ai o nunta superba iar tu sa radiezi de fericire, da? In ziua cu pricina sa nu cumva sa te stresezi de una, alta, tu doar sa fii happy , atata tot!
Si da, nasc la Medlife.
CLAU
21 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
bitza037 spune:
Ia sa vedem ce culoare a iesit???
Frumoasa sau urata???
Am vazut> este urata, de abia se distinge

IRINA 
+15

sufletel
sovietica spune:
Irina, pe compul meu abia se vede
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
Maia37 spune:
blankar daca e prima sarcina iti dai seama mai greu de miscarile la bb,daca e adoua sarcina deja se simte bb-ul mai devreme eu acum l-am simtit pe bb la 16-17 sapt.In ceea ce privese epidurala eu as dori sa aflu mai multe si chiar o voi intreba pe dr.Am fost odata viteaza la prima sarcina si m-am chinuit cu un travaliu fals 15 ore cu contractii din 5 in 5 min. iar dimineata nu aveam dilatatia necesara nasterii si m-a mai bagat 2 ore la perfuzii incat atunci cand am avut dilatatia necesara nu am mai avut "munci" si am nacut fetita cu forcepsul.Mentionez ca pe acea vreme eram o fire sportiva nu ca acum.Pe parcursul anilor mi-am spus ca daca voi ramane insarcinata voi face cezariana negresit.Am ramas dupa 10 ani si ma gandesc ca varsta,tonusul nu mai sunt aceleasi ca la 24 ani cand am nascut prima data.Eu poate am fost o exceptie si la fel se poate intampla sa nasti foarte repede si usor natural dar nu poti sa stii de acum caci daca am sti ce surprize ne ofera organismul nostru ar fi nemaipomenit.A fost doar un sfat,o parere tu stii ce-i mai bine pentru tine.
mamaipapatot super reclama la ikea,am ras ca a fost prima data cand am vazut-o am ras cu pofta cu care n-am mai ras in ultimele zile.Noi chiar vroiam sa mergem sa vizitam ikea la fata locului caci catalogul l-am vazut.Insanatosire grabnica!
mamipapatot
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
20+ cu
Vlad
nicol_conte spune:
Olgutzica mai e chiar putin pana la clipa cea mare. Casa de piatra va doresc de pe acum! Unde mergeti in luna de miere?
Clau ma bucur ca iti place dormitorul nostru.Una dintre fetite,cea mica, este fetita noastra, iar cealalta este surioara ei de 5
ani,din prima casnicie a lui .Avem o poveste mai de telenovela.Mai pe scurt,suntem impreuna de 8 ani si ceva ,dar el a reusit sa divorteze abia in vara.Si ne-am mutat impreuna doar de 2 luni, dupa ce a terminat cu divortul. Si faptul ca are deja 2 fetite,ii intareste dorinta ca bebe din burtica mea sa fie baietel. 
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
gbutucica spune:
Mami papacios pup sa treca raul de la tine
, si incearca s astai linistita, eu cind am stari din acestea(de ex ieri) mi-am facut un ceai de menta cu multa lamaie si l-am baut caldut , tare mio fo bun, si eu am zis ca nu suport nimic cald da iaca k a mers .

cineva Am auzit ca este o lege data ca sotul are dreptul la 5 zile lucratoare libere si platite atunci cind naste sotia???? daca da ma putetzi indruma si pe mine ...multumesc
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?