Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Clau poti sa intri la pozele mele cu burtica,si noi avem un mov in dormitor,dar pentru ca s-a gresit culoarea si era un pic cam inchisa culoarea,am impartit doi pereti pe diagola si am combinat cu un piersic deschis.Mie imi place tare mult cum a iesit.Si e destul de odihnitor.

Editez sa specific ca si mobila este lila cu mesteacan.
BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol13+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nicol , acum ti-am vazut burtica, e super faina!

Si mi-a placut foarte mult combinatia de culori din dormitor, eu tocmai ma pregatesc sa schimb culoarea si tot adun informatii. Poti sa-mi arati mai multe poze cu peretii din dormitor?

Pana ce-am trimis eu mesajul mi-ai scris si tu...Dar vreau sa vad mai multe poze daca se poate! Pup mult

CLAU 21 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dragelor, ce ciripeala aici!

Am intrat sa ii spun lui Cory ca ma gandesc la ea, si ca il rog frumos pe Doamne-Doamne sa aiba grija de ea si de bebe mic. Sa ai incredere! Noi suntem aici, sa stii !

Eu sa stiti ca sunt in alergare: spovedanie, cumparaturi, comenzi de prajituri si tort, stabilire ora Casa Casatoriilor, raspuns la telefoane, programari pe coafor, la manichiura...Nu fac eu nunta cu fast, dar uite ca tot s-au adunat extrem de multe de facut. Adica de ce mi-a fost nu am scapat !

Azi ma duc la control, sa vada Dna Doctor eco si rezultatele analizelor. Deci inca un drum la Bucuresti . Si mai e vinul de cumparat, ca tot nu ne-am hotarat de care soi...Vreo idee? Ca mie imi plac vinurile dulci, dar cica nu merg la petreceri lungi. Si ca bun ar fi un demisec, da' de care!?!? A! Tre' sa alb musai, cica!

Nicol, La Multi Anisori! Sa fii fericita si sanatoasa!

Saptamana viitoare sunt in vacantaaaaa !

Olga 20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau, gata le-am pus.DAr sa stii ca este lila foarte deschis, poate in comparatie cu scafa mov sa distingi lilaul.EU am vrut mai deschis pentru ca mobila este wenge,iar dormitorul nu este cu prea multa lumina, si daca faceam peretii mai inchisi, cred ca iesea varza.Sper sa-ti placa!!!!

IRINA
+15
sufletel

poze

Mergi la inceput

Olgutz, spor la pregatirile de nunta. Stiu ca este multa alergatura, dar rezultatul final o sa fie super iar tu o sa fi o mireasa frumoasa si fericita!

Mult succes!

Ups, bine ca mi-am adus aminte, trebuie sa ma programez si eu la control cu rezultatul de la eco. Ia sa rezolv eu repede problema asta.

CLAU 21 + cu Rebecca

Mergi la inceput

Clau hai ca mai am ceva pozici cu dormitorul pe aici , dupa ce le pun te anunt.

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Olga usor maica , mai respira nitel, ca pana la urma le dovedesti pe toate.Bafta la eco , si drum bun. cat despre vinuri , iti recomand sa fie demisec( se potriveste mai bine la petreceri).
eu pup la tine si aveti grija mare de voi.

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Irina, unde sunt ca eu nu le gasesc!

Sunt doar cele 3 cu burtica si poza de la eco! Unde sa le caut?

CLAU 21 + cu Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Iubitica, nu am altele facute, in alea cu burtica daca te uiti atenta, se vede un perete din dormitor, si cu scafa de sus cu spoturi.
Te-am avertizat ca este un lila foarte deschis,in poze nu se prea vede.

Olga spor la treaba, ai grija de tine,Casa de Piatra, si asteptam pozici cu o mirescica cu burtica!!!!!

Clau imi poti spune si mie daca mai tii minte, cu ce intensitate de culoare ti-ai colorat numele???ca vreau sa -mi recolorez numele cu roz, si nu vreau sa fie nici inchis si nici prea deschis.Daca mai stii ce numar ai folosit????

IRINA
+15
sufletel

poze

Mergi la inceput

Clau gata am mai pus cateva pozici, sper sa-ti dai seama cat de cat , numai ca dormitorul este cam mic pentru cat-a-mai patu si sifonierul de 3m.Si de foarte mare efect sunt oglinzile.
Olugutzica spor la pregatiri si te asteptam cu vesti si cu poze . Cred ca mi-a scapat, cand e nunta?

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput