Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Nicol,nu e vorba de indemnizatie,ca eu oricum nu o luam,ca nu am 12 luni la firma asta,e vorba ca eu inebunesc daca stau acasa,fara sa muncesc,sunt o fire mai agera,imi propusesem sa merg la lucru pana in ultima zi.In somaj nu ma da,din 10 fete cate au angajat pana acum (este vb. de un laborator medical),am ramas doar eu singura de 3 luni incoace,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Imi pare rau pt tine...si eu abia astept sa raman acasa...

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol13+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Va multumesc tuturor din suflet pentru urarile facute. Si va doresc si voua aceeasi fericire si implinire pe care o simt eu acum .

Naty, am fost ieri la Polisano, am avut programare la 16:30 si abia am ajuns ( cu tensiunea 12/8 de nervi si oboseala, de am cam speriat-o pe Dna Doctor ). Iar pe urma am luat-o la trap spre Ploiesti, in speranta ca gasesc vreun tensiometru in toate mintile, pentru ca mi-a recomandat sa imi iau tensiunea seara si dimineata, iar la cea mai mica depasire sa o sun urgent...Imi poti da vreun pont despre aparatele astea digitale? Radu nu vrea chip sa imi cumpere d-ala de incheietura, care e si la un pret de bun-simt, pentru ca s-a documentat pe internet si au procent mare de erori. Ar vrea unul de brat, dar mie mi se pare excesiv de scump...

Cat despre Clexane, asa este, nu este compensat. Si costa de te indoaie, doza recomandata mie de Anca era de 25RON. Inmulteste cu 30 si cu cate luni de tratament, si iti vei da seama la ce cifre se ajunge...

GianiD, de acord cu Kitzy, atentie mare cu zilele alea fara plata. Trebuie sa realizezi venituri impozabile( sau sa cotizezi la bugetul asigurarilor sociale ) 12 luni neintrerupt, ca sa poti beneficia de CIC ( concediul de doi ani, platit cu 600RON ). Vezi ca la legislative sunt subiecte asemanatoare dezbatute. Succes!

Eu trebuie sa ma duc la Fundeni sa repet analiza pentru factorul lui Leiden . Se pare ca evolutia excelenta a mea si a copilului exclude pentru moment o faza activa a bolii...asta daca nu cumva analiza de la Medlife a fost in balarii. Coagulograma este perfecta, deci pentru moment nu ar trebui sa imi fac probleme. Doar sa imi supraveghez tensiunea, greutatea si consumul de sare, sa evit cu alte cuvinte ori ce ar putea declansa vreo tromboza ( daca am, intr-adevar, vreo trombofilie...) Dar drumul la Fundeni, analizele in plus, tot stresul asta ma termina....Incerc sa ma gandesc la nunta, la lucruri frumoase, ca o iau razna!

Gata cu vaicareala!!!

Cory, Ririan, va tin pumnii! Doamne Ajuta sa fie bine, sa va puteti bucura si voi in sfarsit cum trebuie de sarcina!!!

Va pup pe toate si va multumesc inca o data!

Olga 20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

nu pot sa cred... e al treilea mesaj pe care incerc sa il scriu... moorrr... gata tb rabdare... stati sa ma adun..

buna dimineatza first of all!
mami biata prin ce ai trecut si cu nesimtirea e mai greu de luptat!
Elara subscriu la faza cu muntele... ma enervez si eu pe tema asta... ecologistele!

BLANKAR sa va traiasca printesa, sa creasca mare si frumoasa ca o zana!

Delfinuta sa aiba viata lunga matura ta mov... hihihi
Cory draga de tine cum ti-ai facut timp de un mesaj pt noi... cu drag si sper sa ne dai vesti bune!
Ririan mami, tu cat mai ai de asteptat? si sper in vesti bune si de la tine!
Ariel ce tare a fost faza cu pustoaica ta... sa treaca nervii!
Tatiana imi pare rau sa aud asta... sper sa se rezolve cumva... poate gasesti ceva part-time sau cu munca la domiciliu...

si rstul de randunici! cine deschide cap nou?? as deschide cu drag, dar nu am parola de Randunici!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gherman_in nuuu ca asta-i culmea! tre sa faci ceva sa iesi din ghinioanele astea! macar da fuguta si intra la somaj, sa nu intrerupi vechimea ca cine stie, poate rezolvi cu plata in urma pt vechimea de 1 an inainte sa nasti. te pup, si las ca o rasari soarele si pe strada ta. poate odata cu venirea lu bb? Eu in locul tau as citi "Paraclisul Maicii Domnului" 40 de zile, are darul sa duca la rasturnari de situatii.
Olgutzika esti un randunel taaaare daca tu mai ai timp sa postezi si sa urezi cand tre sa iti imparti fundu intre pregatiri, analize, bucuresti... jos palaria!

Eu voi fi mai absenta pe form pana luni, ca plecam la Cluj azi pe la pranz.

sovi 14+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Sovi drum bun si sa ne auzim cu bine luni.Ce mi-ai facut si mie pofta de o plimbare.Din pacate prima plimbare pe care o sa o fac o sa fie destul de scurta,marti,pana la Bucuresti numai ,ca vin la doctor. Dar abia astept..

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol13+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

dragutzele poftiti la ciripit aici la CAPITOLUL 33

sper ca m-am descurcat...

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

neata randunici pufoase! nu am timp f mult la dispozitie de aceea va dau doar un pup mare tuturor si fug la trebutza! astzai si maine e ultima ciocolatica si pe urma trecem la suscracinscaia ... abia astept!

inca ma mai doare glezna dar e bine ca nu s-a umflat deloc...azi noapte am dormit mai bine dar de dimineata m-am trezit ca sunt deranjata la burtica ... partea buna e ca am scapat de macar azi ... abia astept si eu perioada aia in care sa ma simt super bine, sa nu ma mai doara capul, cu greturile astea nesuferite (ce n-am avut in primele luni am avut saptamana asta cu varf si indesat)...

pentru luni am mari emotii pentru ca ma duc sa ma intalnesc din nou cu Dl. mazarica ... si abia astept sa-l vad cum da din manute si din picioruse...plus ca trebuie sa aflam si ce ascunde intre picioruse ... si asta cu atat mai mult cu cat martie pe 30 oct bunicutzul david implineste 52 de ani si tare mult s-ar bucura sa stie ca vine un nepotel ( mie mi-e indiferent, dar pt taticul meu cel drag si un,tare as vrea ca dl. mazarica sa fie baietel)...si asta cu atat mai mult cu cat e vba sa plece in Finlanda pentru 2 ani ...

Pupici multi tuturor!

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput