Gravidute prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GINGER te rog si eu sa te linistesti pentru bebelusi stiu ca e usor de zis dar incearca,colul asta o sa ne manance sufletul.............,sigur baietelul va fi bine.TREBUIE sa crezi si sa speri nu te lasa doborata.
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ginger nu mai plange,face rau la bebelusi,stai linistita sunt sigura ca bb nu are nimic.

Madalina 24+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ginger capul sus! o sa fie bine! sa treci de sapt. 30 ... apoi de 32 si dupa de 34! totul se rezolva. DD e cu noi!

si eu mi-am sunat ... o simt pe Elena jos.. dar jos de tot( fiecare miscare e super jos) ... nu ma mai pot ridica singura .. ca ma doare rau , vagin, "fofo" ... merg la baie din 1/2 ore.. cu 3 picaturi, dar merg ... a zis sa stau in pat, doar la baie am voie, si ca probabil incepe sa coboare fundul uterin sau ea s-a pozitionat cu caputul in jos! Efort delocccccc!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

din seria "descretitul fruntilor":
Dar pe asta ati auzit-o?:)

Sunteti pregatiti sa deveniti parinti? Test de "sarcina":

1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie sifixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului!
Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.

2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtind in brate un sac umed care cintareste intre 4 si 6 kg.
La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la
culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtind sacul timp de o ora.
Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut.
Intoarcerea in pat la 2h45. Cānd suna desteptatorul, un sfert de ora mai tirziu, trezirea!
Cintati cintecele de leagan pāna la ora 4h00.
Reglati desteptatorul la 5h00.
Treziti-va si preparati micul dejun.
Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie!

3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stinga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti"pepenele" (care e in miscare), jucindu-va de-a avionul cu o lingurita.
Continuati exercitiul pāna cānd farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus!
Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intimpla cānd va incepe sa mearga,etalati dulceata pe canapea si pe perdele, puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua...

4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cind ati cumparat-o.
Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord.
Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player).
Sfarimati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate.
In final, zgiriati fiecare portiera cu un cui. Perfect!

6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta.
Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre.
Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

SUCCES

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

PUSSI dragut,auzi cred ca am luat-o razna nu stiu de unde am vazut eu o saptamana de stat la mami in burtic cand scrie clar 31 de zile.Cred ca de la statul asta in casa,in pat incepi sa ai probleme cu gandirea,citirea.....scuze.Sper ca te simti mai bine si stai in patut
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ginger...off Ginger,nu stiu ce inseamna dar sper din suflet sa nu fie nimic grav,mi se stringe inima cind citesc cite probleme avem,sint cu gindul la tine si ma rog sa fie bine,te asteptam cu vesti bune

Diana_d inca o data ma bucur ca esti bine...deci pina la urma e sigur un bebic...sa te bcuri de el toata viata,numai bine

Pussi usor,greu te apropii de termen,sa te ajute DD sa nasti atunci cind e cel mai sigur pt "sabine "

aurel cris pare sa mearga bine cu sarcina...cu casele mai greu,sa speram ca va fii bine din ambele puncte de vedere pina la final pt amindoua

sisly cum mai esti...?

Meda Cati Cellu...toate fetele numai bine....

...eu anxioasa in asteptarea echografiei de luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

ginger nu plange ca faci rau la bebei, o sa vezi ca totul va fi bine

mona 29 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 8 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Neata fetele.
Cred ca iar sint singura pe faleza, a?
Eu am din nou probleme mari cu acidul, deja de citeva zile.Astept si numar cum mai trece o zi/ saptamina.Eu sper acum sa ajung la 30 de saptamini.Bine daca s-ar putea mai multe nu m-as supara.Dar dupa cum vad, cu atitea probleme care apar, din ce in ce mai multe, mi se pare atit de greu sa ajungem cu toate cit mai aproape de termenul final...Ma uit la Supravietuitorii, pe Romantica si ma ingrozesc de fiecare data cind arata copii nascutii prematuri, sper din tot sufletul ca toate sa ajungem cit mai departe cu sarcina.
Meda 22+

Mergi la inceput

Buna fetelor am avut o noapte nasoala,nu am dormit bine mai deloc,vise ciudate la greu,contractii si ma durut rau si in partea dreapta...........ma simt aiurea azi.
MEDA speram sa fie bine ce sa facem si eu inumar totul orele,zilele.....dar trece greu tintuit la pat.
Haideti fetelor nu iesiti la raport??
22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by pussi
[si ca probabil incepe sa coboare fundul uterin sau ea s-a pozitionat cu caputul in jos! Efort delocccccc!

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Pussic, d-aia simt si eu ca o sa iasa fata prin ? Simt cum ma apasa parca tot la toaleta m-as duce, dar nimic. Basca ca a iesit si ticalosul de hemoroid , crezusem c-am scapat de el! Si ma asez greu in fund, zici ca-s constipata.
Azi noapte a fost prima care am dormit-o f greu, m-am zvarcolit pe toate partile, ce sa vezi, dimineata nu ma mai puteam ridica, isi bagase un picior sub coaste si pana sa-mi dau seama am fortat si am auzit un pocnet. Oare i-am rupt piciorul?

Ginger, nu mai fi suparata, toate ne chinuim pana obtinem bebele, asa ne este noua crucea, dar daca te uiti in urma toate finalurile de sarcina cu FIV (asa chinuite cum sunt ele) sunt fericite, cu copii sanatosi si frumosi in brate, DD are mai mare grija de noi, doctorii la fel, noi mult mai atente si invatate, se va termina cu bine!

Mai e asa putin pana luni! Abia astept sa-mi tin puica in brate. Maine intru in 39 saptamani! De necrezut!

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput