Gravidute prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sheri asa sunt si eu... tot pe as sta!azi dimineata ma gandeam daca n-am cistita... dar atunci te ustura! Si urocultura mi-a iesit bine la ultimele analize! Hai ca nu mai ai mult pana luni!
cris imi pare rau ca n-ai dormit... dar sincer, dormi cand poti.. ziua... ca noptile nu mai sunt de somn.. cel putin la mine ...
meda nu te mai uita la toate tampeniile ... sau ceva frumos.. sau nimic!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

kla bafta la eco!

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Fetelor nici eu nu ma mai uit la tv decat daca e ceva frumos. Acum avem mai mult ca oricand nevoie de doze mari de optimism si de "garantii" ca totul va fi bine.
Si eu ma zvarcolesc toata noaptea, ma invart de pe o parte pe alta, cand ma intorc simt ca pocneste ceva in spate jos aproape de noada nu stiu ce e, s-ar putea vreun ligament ceva. Dupa ce ma invart de n ori ma mai ridic mai fac cativa pasi, sotul se trezeste, chior de somn si ma intreaba speriat "ce ti-e rau", eu il linistesc si-l trimit din nou la culcare, mai dau drumul la tv si pe la 3-4 adorm si eu. Dimineata ma trezesc pe la 9-10. Iar la baie merg cam de 4-5 ori pe noapte. Ieri am iesit si eu la o scurta plimbare pe jos ca era tare frumos afara. Am fost la un magazin de bebei si aveau niste lucrusoare asa frumoase, as lua din toate. Chiar voi stiti ce trebuie sa luam in prima faza, asa un strict necesar pana vedem ce dimensiuni au bebeii ? Acum fac liste cu biberoane, sterilizator si alte accesorii sa-l trimitem pe tati sa ne ia. Pussi tu esti o fericita ca ai fetite pt ca hainutele de fetite sunt f frumos colorate, pt baietei mi-au aratat numai galben, verde prazuliu si albastru-bleu, dar din astea nu au cate 2 de obicei.

mona 29 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 8 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

delfi eu mi-am luat ce se cere pt. spital aici in TM:
- salopeta sau costumas din bumbacel
- body pe dedesubt
- manusi
- caciulita
- 4 pampersuri
din astea am pt. 7 zile spitalizare... totul X 2
tot la spital , X 2:
- paturita
- sampon+gel de baie Mustela 2 in 1
- lapte de corp Mustela
- 2 scutece finet( ca sa le pun cand mi le aduce la san)
de scos din spital:
- body
- salopeta
- salopeta groasa de iarna
- paturica
- caciulita interior
- caciulita exterior
- scaun auto, inca n-am cumparat!
cam asta e cu spitalul....

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Sheritra
Azi noapte a fost prima care am dormit-o f greu, m-am zvarcolit pe toate partile, ce sa vezi, dimineata nu ma mai puteam ridica, isi bagase un picior sub coaste si pana sa-mi dau seama am fortat si am auzit un pocnet. Oare i-am rupt piciorul?

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Ai reusit sa ma ingrozesti si sa ma amuzi in acelasi timp....

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

mi-am vazut bebeliciul la eco,e unul singur si bine implantat la mami in burtik,am si prima lui poza de album,doamne e o senzatie unica,sotul e super fericit,deja a inceput sa-mi dea sfaturisa beau bere,sa nu invat copilul in brate,ca inainte sa nasc sa vina mama la noi si multe altele.am vazut saculetul si bebicul e foarte mic ,mi-a zis cati mm dar n-am retinut,inca nu a inceput sa bata inimioara dar dr mi-a spus ca sigur zilele astea va incepe,merg din nou la eco pe 16 nov,

va pupacesc si va doresc sarcini usoare asa cum imi doresc si mie.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kla:felicitari din tot sufletul si sarcina usoara!!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Kla, ma bucur ptr voi, iar bebe sa creasca mare si voinic
Fetelor eu dorm din ce in ce mai prost si mai putin si indiferent la cit de tirziu ma culc , mai mult de 8 jumate nu pot dormii.Nasol.

Mergi la inceput

kla ma bucur din suflet pt. voi!
meda incearca sa dormi ziua si 1/2 de ora...din pacate trebuie sa te obisnuiesti cu noptile de veghe!
gingisorilor... ce faceti???

BURTICA ROZ

MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Kla- felicitari pentru bebelic
Pussi-noi tot asa...contractii peste contractii ca stau in pat,ca stau in picioare desi am schimbat progesteronul cu Lentogest care e de 3-4 ori mai tare,bagam si No-spa...nu stiu cat o sa-mi reziste colul...imi prepar valiza azi ca nu stu cand o sa ma apuce .Acum sunt si stressata din cauza ecografiei de joi,asa ca...Ba dimineata m-am trezit cu durere de gat si medicul meu de familie nu-i raspunde asa ca fac gargara cu apa cu sare ca altceva nu stiu,cu ceai nu mi-a trecut...deci stare generala nashpa rau de tot
Va pup pe toate

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput