Gravidute prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Off mai Ginger,nici nu stiu ce sa mai zic,ne rugam la DD si totul va fi bine,incearca sa te linistesti.
la toate fara exceptie
23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello,

Ginger, sunt cu toata inima alaturi de tine! sa dea DD sa se rezolve problema la nastere! trebuie sa treceti si peste asta si o sa ai 2 puiuti sanatosi!
Pussilina , m-am convins! esti tare frumoasa!

Eu folosesc pt Filip detergent SANO baby (de la Sano Maxima- e evreiesc). E f bun, curata bine hainutele si miroase super-a bebe! despre Teo Baby si Dermalin am auzit ca nu spala bine deloc! a mai aparut si Dalin Baby-detergent lichid. Nu stiu inca cum este, o sa cumpar sa testez cand il termin pe celalalt, dar stiu ca produsele Dalin sunt bune si nu asa scumpe.
Despre Persil Sensitive: miroase f tare, ma deranja pe mine, d'apoi pe bebe! mie nu mi-a placut, prea puternic, chiar daca puneam putin deterent la spalat, si nici mirosul nu e grozav, daca tot mirosea tare(bine, pe gustul meu).

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

KLA draguta ma uitai pe listuta si nu esti trecuta acolo ia sa ne dai datele tale si PUSSI a nostra cea vrenicuta te va trece acolo.
ANDICULE cum te mai simti???
23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiii
Ginger noi va tinem pumnii, o sa fie bine, ai sa vezi... sunteti deja mari .. poate ca e mai bine ca sa vazut de acum ce si cum decat sa ai suprize la nastere!
delfi si eu tot SANO folosesc .. de la Andicu stiu de el .. am spalat hainutele cam toate! Cu camera .. tati intra in concediu de luni si cred ca de miercuri il bag in priza cu ce mai e de facut la Tuste! Cu durerea... pe mine ma apasa de mor si nu exagerez pe , vagin si zona dintre ele, parca imi baga un cutit ... aseara m-a apucat, am sunat dr. cata vreme n-am contractii si fetele sunt vesele e ok ... s-ar putea sa se deschida doar colul de la ele ... dar la colul meu de 5 cm.. mai pot sta linistita pana miercuri cand merg la eco! Astept pozici!
andicule multumesc o sa-ti trimit si cu manechinul de dupa nastere
kla te rog sda-mi datele, inclusiv ET-ul... nu stiu cum am uitat

azi am donat sange pt. ultimele analize si diseara incep o noua tura de de DEXA.. sa putem urla de sa ne stie tot spitalul...
ieri am primit pachetul de la Chic Bebe .. cantar, baby phone, chiloti pt. mine de unica folosinta... niste jucarele .. si inca 2 cearsafuri impermeabile .. ca buni e tare incantata de ele!

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ginger, te pup si va tin pumnii sa fie bine.Trebuie sa fie bine. Multa multa sanatate celui mic.
Eu, de vomitat nu mai vomit, dar cu somnul am probleme din ce in ce mai mari, ptr ca nu prea dorm, azi-noapte a fost apogeul , ce mai nasol tare.Marti mergem la morfofetala de trim 2, nu va mai zic ca am niste emotii cit China. Tot atunci vom face si cumparaturile , ca ma amenintat sotul ca gata nu ma mai scoate din casa, decit la dr si inapoi, intr-adevar mi-e tare greu cu deplasatul.Asa ca trebuie sa-mi fac lista cu ce trebuie cumparat ptr bebei, sa nu ma trezesc ca nu am d-aia sau din cealalta.Stiu ca sint mica la virsta sarcinii fata de unele din voi , dar noi mai avem de stat in burtica max 13 saptamini.Si cum vine perioada sarbatorilor de iarna( pe care le ador), sper si cred ca vor trece repede. Sper si fara probleme, dar , vom vedea.
Hai ca iar m-am intins .
Pussi, multumesc stiam de problemele cu tensiunea , mai ales la sarcinile multiple , dar eu deocamdata o am ca de obicei, 11/6.
Va pup pe toate si numai bine
Meda 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Buna fetelor dragi.Sunt o proaspata graviduta prin FIV, azi am confirmare la bhcg din ziua 12 de la ET.Sunt superfericita, presupun ca va dati seama dar totusi vroiam sa va intreb , am 33,18 , valoare minima fiind de 25, dr. a zis ca e ok dar ca ar mai trebui sa refac analiza ca nu e foarte mare valoarea. Si ...uite asa imi umbresc fericirea...Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lorelai eu cred ca esti graviduta "cu acte in regula",te-am citit si la FIV,ar fi bine sa gandesti pozitiv si sa lasi gandurile negre deoparte,pt ca fac rau la bb.Bine ai venit la odisee mamico!!!!

Madalina 25+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

LORELEI iti scrisesem si la FIV,stai linistita ca totul va fi bine,nu-l sresa pe bebe si noi am refacut beta hcg e normal sa vezi cum evolueaza.Bine ai venit la odisee
23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Vin si eu cu vesti: aseara am facut morfofetala de trim 2. Mi-a gasit 2 fibroame subseroase unul de 20 mm, iar altul de 28 mm. La eco de 14 saptamani nu-mi gasise decat unul de 20 mm. Nu inteleg de ce au aparut acum pe sarcina, cand eu n-am avut niciodata probleme cu uterul. Stiti cumva cum imi poate influenta sarcina, pe bebelina, fibroamele astea? La dr mea ajung de abia peste 2 saptamani si pana atunci fac diverse scenarii.
Mi-a mai gasit IR-ul in a. uterina dreapta crescut- 0,52 si IR a. ombilicala= 0,70; S/D=3,3. Iar m-a bagat in sperieti cu valorile astea crescute.
Madalina, nu stiu daca imi amintesc bine, dar parca tu ai avut pb cu IR-urile. Ai facut pana la urma tratament? Ca am citit ca s-ar da pregnyl, magne B6...
La placenta mi-a scris antero-laterala dreapta fundica, grosime maxima=28 mm, structura - gradul 2 de maturitate.
Imi traduce, va rog si mie cineva daca e bine sau nu...?
Va imbratisez pe toate -utele si va rog din suflet sa ma luminati si pe mine....

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ioana cand am facut eco de trim I aveam IR marite,i-am spus dr meu ginecolog(Marinescu)si mi-a spus sa nu-l bag in seama pe Iosup ca asta este boala lui cu IR,cand am facut eco de trim II in sapt 23,tot la Iosup, nu mai aveam nici o problema cu IR,oricum ele nu se iau in calcul decat din sapt 23.Tu unde ai facut eco?

Madalina 25+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput