Gravidute prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Pai unde s-o fac- la vestitul Iosup....La 14 saptamani valorile erau bune, in schimb acum la 20, m-a lovit cu vestea- IR-uri marite

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lorelei, FELICITARI si bun venit printre si viitoare mamici FIVoase! eu zic sa stai linistita si sa repeti la 48 ore, ca sigur e in regula! valoarea e mai mica pt ca ai facut testul in ziua 12! sunt sigura ca va fi ok!
Ioana, stiu ca fibroamele, de obicei, cresc in sarcina sau in tratamentele cu hormoni din cauze de..hormoni; daca esti deja in trim 2, ele sunt micute, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, dar e bine sa fie tinute sub observatie; dr nu ti-a spus nimic? nu l-ai intrebat ? de IR-uri nu stiu sa-ti spun, la mine au fost mereu in regula, si nici macar nu imi dadeau valorile, ziceau ca sunt ok si gata! eu am facut ultimele eco, si morfo de trim.3 la Herghelegiu si ma lamurea daca aveam vreun stres legat de eco. Sarcina usoara in continuare si sa ai o bebelina sanatoasa !

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetele, ma ajutati si pe mine cu sfaturi, pls.
Eu am facut FIV/UL cu domnul Prof.B.Marinescu,desi nu eram pacienta veche, in sensul ca am mers la dumnealui la cab. particular dar acolo am cunoscut/o pe Dr.Diana Cocei si dumneaei s/a ocupat un an si ceva de mine pana am ajuns la FiV cu profu.Cum stiti ca procedeaza?Oare va fi de acord sa/mi supravegheze dumnealui sarcina?E vreuna in situatia mea?Pe parcursul tratamentului a fost dragut cu mine dar se eu am fost atenta.Cum se procedeaza, de obicei, se intelege de la sine ca voi fi pacienta dumnealui sau va trebui sa/l intreb?A mai foste vreuna in situatia mea?
Va pupic pe toatele cu burtici si bebici cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

lorelei bine ai venit! sarcina usoara si sanatos iti dorim!
ioana eu stiu asa: fibroanele cresc datorita estrogenilor care sunt hormoni ce cresc valoric in sarcina ... dar fibroamele nu le afecteaza, ideea e sa nu suplimentezi cu estrogenii din medicamente .. de exemplu Gravibinon. Stiu ca Lachi a avut fibroame toata sarcina si fetele sunt sanatoase! De IR-uri ... mie mi s-a spus ca conteaza doar in trim. 3, si mi le-a masurat doar la morfo de trim. 3 ... atat!

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LORELEI si eu am facu FIV cu dansul si tot dansul ma urmarit pana am plecat in tara.Nu trebuie sa faci nimic special banuiesc ca ai deja programare la Giulesti pt primul scan si ti se va face mereu cam la o luna asa a fost la mine.
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Andicu, Iosup nu si-a exprimat punctul de vedere legat de fibroame. El fiind ecografist ma gandesc ca oricum nu putea da un sfat avizat. Din pacate de abia pe 14 ajung la dr mea ginecoloaga ca sa ma lamuresc. Iar in ceea ce priveste tratamentele cu hormoni, in afara de cele care le-am facut pentru FIV-uri, acum de cand am sarcina am luat pana in saptamana 14 cycloproginova, iar in prezent iau doar 3 utrogestane/zi.
Ma mai duc si saptamana viitoare la inca o ecografie- la dr Pop, sa vad ce-mi mai spune si el. Sper sa nu fie vreo problema ca fac 2 eco cu Doppler la interval de o saptamana.
Pussi vad ca fiecare dr are damblaua lui, Iosup are ce are cu IR-urile si mi le-a masurat inclusiv la eco de 14 saptamani. Oricum ideea e ca nu am valori bune.
Am de gand sa-i cer dr., la cezariana, sa-mi curete si fibroamele astea, dar problema este sa nu mai creasca pana atunci ca mai am de parcurs jumatate de drum...
Dintre dr. Pop, Iosup si Herghelegiu in cine ati avea mai mare incredere?
Lorelai, bine ai venit printre noi si sarcina usoara, fara probleme.

Toata noaptea am avut durereri mari ca de ciclu, am luat no-spa si tot n-au cedat; ma doare si acum. Am intrat in panica sa nu fii patit bebelina ceva, ca o iau razna.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Lorelai, bine-ai venit , sarcina cit mai usoara si bebe sanatos.Si eu tot cu aceeasi echipa am facut FIV si odata ce am anuntat valoarea bhcg la spital( ca nu am fost la bucuresti sa o fac) , m-au programat automat ptr prima echo, la M. Banuiesc ca asa va fii si la tine.
Ioana

mEDA 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Lorelai-bine ai venit si-ti doresc o sarcina fara probleme
Noi ne-am intors acum de la spital unde am facut a doua injectie de cortizon pentru plamanasi (a doua tura).Acum stam linistiti pana miercuri cand am intalnirea cu chirurgul sa vedem ce zice,daca ma mai lasa sau ma baga la cezariana de urgenta sa nu intre bebe in suferinta....Doamne ajuta!

+29 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Ginger, DOamne-ajuta! iti tin pumnii sa fie totul bine pt voi!

Ioanacarmen, eu de Iosup si de Pop nu stiu sa-ti zic nimic, dar am fost monitorizata si am nascut cu dr Herghelegiu si din pc meu de vedere, a fost super! mi se pare un dr f bun si f atent si amabil! la noi a vazut un chist mic la bebe intre coloana si rinichi, si atunci mi-a spus ca nu am de ce sa ma ingrijorez ca este ceva care nu afecteaza cu nimic, poate trai cu el toata viata! m-am speriat f tare atunci si am cerut detalii, si mi-a dat toate lamuririle, cu rabdare! in plus, a zis ca dupa 6 luni, daca vrem sa tinem sub observatie acest chist, sa-l sun ca ne trimite el la un chirurg pediatru bun si sa-i facem si eco...dr mea din Cta dupa nsper ecografii nu vazuse acel chist, asa ca , apreciez asta la el ! macar stim acum si avem grija, chiar daca nu prezinta o problema!

tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ginger, sa fie totul bine .

Mergi la inceput