Gravidute prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor stiu ca unele dintre voi va ganditi sa colectati celule stern imi ziceti si mie va rog cam la ce firma v-ati gandit,care ar fi mai buna???
Pe unde umblati astazi???????Nu vine nimeni la raport???
A si vroiam sa va intreb ca am vazut o dezbatere la mamici de ian-feb,voi cum va treceti saptamaniile la ticker,cele incheiate sau cea in care intrati???Adica daca pui de ex 23+ inseamna ca ai 23 de sapt si cateva zile,nu???
23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Aicea-s....azi ma simt mai bine cu raceala aia nasoala,sper sa treca de tot ca tusesc ca o magarita de ma doare burta.
Aurel- cand iti faci ticker scrii DPN si el iti calculeaza saptamana,ziua si AMR-ul.
Eu azi am 29 saptamani fix ,am mai castigat o saptamana .
Si io fac prapastie in pat,nu gaura.
Am scos azi cu sotiorul hainutele bebeilor din dulap sa le spalam ,nu am doar cateva ,pentru spital inca nu le-am luat ca n-am mai apucat sa merg la cumparaturi.Am primit cateva lucrusoare cadou de la familie.Verisoara mea mi-a facut plapumioare,perinute si cearceafuri la comanda...asa-s de dulci.Mi-au trimis de acasa si manusele pentru bebei sa nu se zgarie ca aici nici nu stiau de asa ceva...

+29 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si noi pe aici!... multumim pt. aprecieri referitoare la burtica.. stiu ca-s mare ... dar e duplex si sunt asa de mandra de ea!

Azi am implinit 34 de sapt. asa ca statistic as putea sa nasc oricand! Dar stau cuminte la patut sa le mai tin vreo luna Fiecare zi castigata conteaza enorm pt. Tuste! Oricum bagajul e gata, maine mai fac o tura de DEXAMETAZONA .. sa fiu sigura ca respira singurele.. tot maine fac ultima tura de analize inclusiv cele pt. cezariana! Azi am sunat si la servici sa-mi faca adeverinta pt. spitalizare!
Camera Tustelor nu e gata... nu avem inca mobilier, covor si perdea + saltelele la patuturi! Dar se ocupa tati sapt. viitoare!
ginger felicitari pt. cele 29 de sapt! peste 3 o sa fi relaxata... trece stresul .. si peste 5 te vad ca pe mine.. mare in burtan Vreau oze cu lenjeria de pat!
zouzou o sa-ti vina si tie randul... o sa-ti dau formula ..dupa ce nasc!
aurel mersic ! cu lucrusoarele am incetat sa le mai pozez... deza suntem cu o adevarata garderoba de do'msoare.. cand trec 34 + inseamna ca am 34 implinite! Cu celulele iti spun miercuri seara .. ca merg la dr. meu sa stabilim cam toate detaliile + eco .. iar o sa-l tin 2 ore
andicu cred ca te-ai lamurit!
meda cum esti mai vomiti? Am tot vrut sa-ti spun sa fi atenta la tensiune ... e foarte important in sarcina multipla si riscul de preeclamsie e foarte mare!

va pupacim

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 23 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
am intrat sa va dau binete.
PUSSI, frumoasa burtica, sigur le va placea Tustelor sa mai stea acolo o luna
AUREL CRIS si GINGER ma bucur ca va simtiti mai bine.
Parca si eu, azi sunt mai bine.
Alte noutati nu am, sper sa treaca timpul asa, linistit pana la termen.
MADA, MEDA, DELFI, CIARLI, IOANA, CATI, DENISA, SISLY, DIANA...

Cellu 29+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Felicitari Ginger 29 de saptamani bravo,ti-am zis eu ca incet incet mergem inaine,ma bucur ca esti mai bine cu raceala.
PUSSI felicitari si mataluta 34 de saptamnii uau sa dea DD sa fie asa cum doreste mami inca 4 sa stea bebelinele acolo,ai dreptate fiecare saptamana conteaza.Asteptam vestile deci cand vi de la doctor miercuri pica numai bine ca joi viitoare ma duc si eu la dr.
Stiti ca eu nu mi-am batut capul cu ticker,scriu eu mereu la sfarsit cate saptamani am,habar nu am cum sa il fac rusine sa imi fie.Si eu imi trec saptamanile care mi-au zis astia la echo ca ar fi,cele din Londra ca aici in Manchester mi-au calculat alt DNP.Asa ca eu tin cont de cel din Londra ca sa potrivit cu ce ai calculat tu PUSSI,eu nu am stiut cum sa fac atunci si nici nu mi-am mai batut capul.
23

Mergi la inceput

Cellu-vad ca suntem de-o seama,fix 29 saptamani
Pussi -fac poze marti cand vine soacra-mea si mi le aduce ca si eu le-am vazut pe web.

+29 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Noi ne-am intors de la eco..situatia nu s-a schimbat deci miercuri am intalnire cu chirurgul neonatolog pentru ca mi-au zis ca mai mult ca sigur micutul va avea nevoie de interventie imediat ce se naste.Am mai facut o injectie de cortizon,maine dimineata inca una ca sa fie pregatiti pentru ca imediat ce se poate imi vor induce nasterea...deci chiar daca colul mi-ar rezista tot nu mai are importanta...sunt la pamant...asta e...
va pup

+29 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Sa inteleg ca ati lasat patul si ati plecat la plimbarica??
23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offfffffff Ginger nu mai fi suparata, sunt sigura ca o sa iesiti cu bine si din aceasta incercare.
Pup toate burticile.

Madalina 25+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

aurel cris nu am lasat patul, s-a lasat singur de la atata stat in el . Al meu are numai vai si dealuri dar revenim noi la formele initiale si il reglam atunci, adica o sa cumparam alta saltea.
Ginger suntem alaturi de tine
Pussi frumoasa burtica, incerc si eu sa va pun poze dupa masa.
Noi stam mai mult in pat, aseara chiar m-am speriat un pic pt ca m-a durut burtica pe jos, nu ca la ciclu, mai mult o durere fizica de parca m-am lovit. Cum stateam pe o parte venea bebelul de sus peste cel de jos si ma durea cumplit. Schimbam pozitia trecea un pic si se repeta povestea. Cred ca ma intorceam de pe o parte pe alta din 5 in 5 minute. Azi vad ca e mai bine, o sa incerc sa ma duc deseara la doctor la eco sa vedem ce mai fac. Oare sa nu mai aiba loc si cum se misca sa ma doara asa tare ?
Pussi noi nu am facut nimic in camera copiilor, a zis tati ca de saptamana viitoare se ocupa. Voi ce detergent de copii ati luat? persil sensitive e bun? Sau am mai vazut unul teo baby.
ma duc in patut vorbim mai incolo

mona 30 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 7 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput