Gravidute prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 15
andicu spune:
Denisa, multumim, la fel si voua!
aceste masuratori la eco se cheama translucenta nucala, poate iti face si Dublu Test, fiind eco iti scrie rezultatele pe loc; din cate stiu eu, se considera risc de la 3 in sus la masuratoarea pliului nucal si al osului nazal; nu stiu daca m-am exprimat total corect, sa ma corecteze fetele care stiu mai exact.
Multa bafta maine si sa dea DD sa ai inca un bebe sanatos si frumos si poate...fetita! ![]()
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

denisa73 spune:
Multumesc mult andicu,ce o fi sanatos sa fie ca tot baiat as vrea!Si in neamul sotului meu numai baieti sunt asa ca oricum nu sper la fetita desi prima data mi-am dorit fetita,insa acum cand am vazut cat de dulci sunt baietei,parca tot baiat vreau mai ales sa se inteleaga intre ei!
12+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
pussi spune:

la semnat condica ....
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
ciarli spune:
Fetelor,
Va pupam si noi.
Sheri, FELICITARI!!!!!
Kla, FLEICITARI!!!!!!
Pussi, Andicu si toate fetele, va pupam!!!!!
Noi suntem bine toate trei, foarte grase si nu prea mai avem loc, eu in haine, ele in burta.
Lili, imi pare tare, tare rau.
Ciarli&CO
pussi spune:
pozici cu noi.. de azi:
www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> noi 3
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Ginger00 spune:
Pussi ce burtan ai dezvoltat !!!!!!!!!!..oare ajung si eu la varta ta de sarcina??????
I-mi tremura picioarele ca ma gandesc ca vineri am iar eco sa vad cum sta puiutul meu cu intestinul...sper sa-si fi revenit...
Aseara am vazut la Tv o proaspata mamica de 5 gemenasi nascuti la 31 de saptamani,a inceput o stimulare pentru Fiv dar cand a fost sa-i faca prelevarea de ovocite au vazut ca deja ovulase si minune,minune...a ramas graviduta cu 5 ...ce micuti si gingasi erau si taticul super fericit (3 baieti si 2 fetite)
+28
sufletelele mele
Atat mai avem
zouzounaki spune:
pussi super pozicile si burtica...sa-ti traiasca printesele...si vreau si eu formula magica cu...cind vei avea...![]()

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
andicu spune:
Oauuuu, Pussi, ce burtica ai!!!
asa aratam eu inainte sa nasc! dar e normal la tine, ca doar sunt 2!super pozele! dar as vrea sa te vad cum arati si din cap pana-n picioare! si-asa mi-e dor de fata ta, ca peste tot e acoperita de aparat!
nu te doare spatele ??
Ginger, bineinteles ca o sa ajungi si tu acolo si chiar mai departe, la termen!iti tin pumnii si sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula cu amandoi! 
Denisa, atunci sa fie cum iti dorest tu , si sanatos! si ai dreptate,si eu mi-am dorit f mult fetita, pana l-am vazut pe puiul meu si il compar cu fetite-bebeluse...e aa de dulce ca nu stiu ce-a fost atunci in capul meu! ![]()

Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

aurel_cris spune:
PUSSI ce burticuta frumoasa ai si ce lucrusoare dragalase pentru fetite,hai ca nu mai ai mult si iti stangi printesele in brate

GINGER bafta multa vineri la echo,va fi bine ai sa vezi si taras grapis mergem si noi inainte,trebuie

Fetelor eu am zile bunicele,zile mai proaste acum abia astept sa vina 8 noembrie ca mergem la dr.In rest nimic nou cred ca o sa fac gaura in pat de atata stat![]()
23
medamaya1 spune:
Neata fetele.
, vine cineva?
Pussi, ce burtica frumoasa are mamii.
Denisa, bafta azi la echo, te asteptam cu vesti bune.
Andicu, insanatosire grabnica, cum esti? sper ca mai bine.
Ciarli, ma bucur ca sinteti toate 3 bine.
Ginger, incet incet TREBUIE sa ajungem si noi la final cu bine.Las ca o ajungem noi pe Pussi
, bafta vineri la echo.
Aurel cris, ce te mai inteleg si io m-am saturat de pat ca de mere acre.
Pup toate toate fetele, mamicile si bebicii
Meda 23+