Gravidute prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 14
andicu spune:
Sheri, FELICITARI MAMICO! Alessia bine-ai venit pe lume! sa fiti sanatoase si sa ajungeti repede acasa! 

Eu mi-am racit si puiul!
era de asteptat, dar ma enerveaza ca n-are nici 3 saptamani de la ultima raceala! si acum iar sfornaie si se inneaca cu mucisorii! mi-e tare mila de el!
sper sa-i treca pana sapt viitoare, ca trebuie sa-i fac vaccinul de 4 luni!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

denisa73 spune:
Sheri felicitari,sati traiasca printesa sa fie mancacioasa, sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!
Liliana
pt imbarbatare daca se poate,am un nod in gat si imi vine sa plang intr-una nu pot sa cred asa ceva!Fii tare Dumnezeu nu te va lasa fara bble mult visat!Te pupic dulce!
12+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
kla78 spune:
ANDICUnu mai bine ii faceai bebelului vaccinul antigripa?sau nu-l poate face e ca prea mic??
DENISA deja ai ajuns in sapt 12????waw ce repede a trecut la tine la mine parca tot mai incet trec zilele,sarcina usoara in continuare.si fara probleme.
noapte buna la toate.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Liana30 spune:

Sheritooooooooo felicitariiiii!!!

Bun venit pe lume printzesaaa!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
cati_magureanu spune:
Fetelor dragi, nici nu m-am intors bine din calatorie si, iata, aflu vesti noi...unele bune, altele nu...
Draga Sheritra, desi nu te stiu decat de putin timp, dupa nume, de aici de la gravidute prin FIV, ma bucur nespus pentru fericirea ta, felicitari si sa va ajute DD sa fiti sanatoase amandoua si sa-ti aduca "mica iubire" numai bucurii!
Liliana, draga mea, am suferit si eu pentru tine...Nu pot sa-ti spun cat de rau imi pare
...Nu-ti pierde speranta...un esec nu inseamna sfarsitul...Vei reusi cu siguranta..N-a fost sa fie acum..de obicei organismul respinge embrionii in primul trimestru daca sunt anumite probleme cu ei (de exemplu, poate fi ceva genetic)...Asa ca decat sa fii avut bebei cu probleme poate ca e mai bine asa si, vei reusi data viitoare! Trebuie numai sa mergi mai departe, sa nu te opresti....
Fetelor, acum o saptamana, chiar inainte sa plec la drum (am fost plecata o saptamana in alt oras foarte departe de noi..am facut 2 zile pe drum pana acolo) am crezut ca o sa nasc...In sambata respectiva, noaptea, am avut vreo 3-4 ore contractii cam la 10 minute, semi-dureroase, apoi duminica dimineata, tot vreo 3-4 ore, am avut cam la 5 minute, totul culminand duminica noaptea, cand am avut si la un minut...M-am speriat tare rau..Nu m-am dus la urgenta pentru ca luni aveam programare pentru morfo de trim 3...Luni m-am prezentat la doctor si mi-a facut (pe langa ecografia de rigoare pentru morfo) si o transvaginala si un control manual si mi-a zis ca dupa parerea ei nu nasc in urmatoarele 3 saptamani..colul inchis, 3.1 cm, lichid amniotic ok, bebe cantareste 1.515 grame...toate in regula..Mi-a recoltat ceva din col si a trimis la spital sa mi se faca un test sa mi se spuna exact daca exista risc de nastere in urmatoarele 3 saptamani...acum astept rezultatul..
Nu stiu ce naiba s-a intamplat...Cred ca mi s-a tras de la mers prea mult pe jos...Am fost intr-o mica excursie la niste gradini foarte frumoase si foarte mari, unde se merge mult pe jos...
In fine...bine ca e totul ok, ca ma cam speriasem..vad ca de atunci, in afara de contractiile normale (cateva pe zi, cateodata nici nu am) n-au mai aparut alea dureroase si dese...
Ma gandeam cu groaza ca eu trebuia sa plec neaparat in lunea respectiva, in orasul respectiv sa rezolvam niste acte legate de green-card, care nu suferea nici amanare nici refuz si ma gandeam ce ma fac...Oricum, vad ca m-am comportat ok la drumul asta lung si chiar n-am avut probleme...
Sper ca sunteti bine, toate burticutele...va pupic pe toate!
(29+)&
Matei
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
pisix spune:
Fetelor eram in prospectare pe-aici si m-am bucurat tare sa dau de acest subiect!
Eu urmeaza sa fac ET peste aprx 20 zile asa ca pe la inceputul lui decembrie sper sa ma mut la voi !
Liliana imi pare tare rau, am citit si la FIV dar cand te-am gasit si aici mi s-a rupt inima... Sa te vezi aici si totusi sa nu se lase cu Bb...
Felicitari pt mama Sheri, am citit toate pregatirile ei asa ca presupun ca acum tati se alcoolizeaza zdravan, lucru firesc pt un tata cu o sotie asa curajoasa si o printesa nabadaioasa
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
zouzounaki spune:
SHERI FELICITARI INCA ODATA,SA-TI TRAIASCA COMOARA DE ALESSIA
...REFACERE RAPIDA,MULTA SANATATE SI FERICIRE

liliana

....pupici burticutelor,mamicilor si nazdravanilor
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
sisly spune:
Liliana,
Nu pot sa ma gandesc ce este in sufletul tau.Sa fii insa convinsa ca ai facut tot ce se putea omeneste face ptr. bebeii tai.Asa cum facem toate fetele de aici.
Restul nu mai depinde de noi.
Nu putem decat sa asteptam si sa speram ca totul va fi bine.
Te imbratisez cu drag,
Sisley
andicu spune:
Kla, e prea mic puiul pt antigripal.
Pisix, multa bafta! iti doresc sa te gasesti pe lista la
!
Cati, bine ca e totul ok! ai grija de tine si de acum,las-o mai usor cu excursiile lungi!
Zouzou, pupam si noi fata!
tuturor!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

denisa73 spune:
Multumesc mult kla,e adevarat tare greu trece mai ales cand esti stresata.
Andicu sanatate la puiut si tie!
Eu maine merg sa fac eco la ceafa si nas(nu stiu cum se cheama in Romania aceasta eco) si test de sange pt sindromul Down.Stau in stres ca, sotul meu are pe cineva in neam cu aceasta boala.Stiti cumva dupa cat timp afli rezultatul?
Va pupic dulce!
12+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"