Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
a_deju spune:
buna dimineataaaaaaa la mooos ajuuuun (???
)
iaca prezent la datorie :) raportam copil in stare de functionare, si cu o mana pe inima (si cealalta, evident, pe tastatura) recomand homeopatele recomandate in prealabil de danita (gasiti imagini sugestive si prospecte in mailul comun, daca mai tin io bine minte...).
a si lipait vreo 5 lingurite de dimineata, cu ceva maglavais de fructe si cereale, dar ce mai conteaza, important e ca e ok, nu mai marr, nu mai harr, doar ceva mucalai, om scapa noi si de aia :)
vorbit si la quelle, comanda au trimis-o ieri, ceea ce e bine, probabil pana de craciun ajunge si la noi... suplimentat si cu ceva de imbracat de pe-acolo, ca-mi picara ochii pe niste overall-uri tare faine... o sa-i prinda numa' bine la vara pe plaja, la viteza cu care se misca 'mnealor :)))
in rest.. ce sa zic... afara-i frig, si e-norat (si-n soba arde mama..
), io m-apuc de bucatarit, ca doar trebuie sa aibe motanu' ceva ce sa NU manance si la pranz :)))
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
1. cu ce ii dau dovleac copt? cu ce merge amestecat? si repede ca cica la pranz asta mancam...
eu i-am facut placinta de dovleac...
dovleac copt i-as da in combinatie cu fructe...si biscuiti sau cu iaurt si brinzica...
Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dandusa spune:
Roxanica,
puupa tare siiii mai pune si tu poze noi cu voi...,sa va mai vedem...
Miraco,
bai nene,dulceata lu mami,mergeeee,super tare filmuletul...,este o scumpaaaa si jumatateeee

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
miraco spune:
Dianocica
I-am facut compot o gutuie o para si un mar...super bun...si un praf de scortisoara.Ii place f mult si zeamaAcrisoara,aromata) si fructele
1. nu stiu...dar de care dovleac de ala din care se face placinta...si se coace la cuptor cu zahar.mmmm.imi ploua in gura.Eu nu i-am facut inca dar am cumparat o data de la hipp dovleac cu cartof.f bun.
2.Putem spune ca noi avem 4 mese(sau 5 daca mai pui si sucul de la ora 11...pe care rar il mai si sarim)
8-8,30 240 ml lapte mil 3
11-11,30 suc(50-120ml porto,morcov,mar,para,piersica...in diverse combinatii)
13-13,30 piureutt de diverse...sau mancarici bune..ca a mea le papa cu o pofta...va doresc si voua sincer sa pape asa toti
17-17,30 gustarica
20-20,30 240 ml laptic
Apropo ...am impresia ca dim ar dormi si ea mai mult...dar se trez de foame.In mama si copilul scria sa-i mai dam si dim si seara ceva pe langa laptic...eu nu am inceput...ca-mi zice iubi ca-i grasana...voi mai dati si altceva...?Stiu sigur ca daca i-as da ar papa
Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami
roxanica2006 spune:
Placinta de dovleac?????
Hai, mai, Danduso, dar de ce tii numai pt. tine retetele minune???De azi inainte ai datoria morala fata de noi, cele mai sarace cu duhul, in ale gatitului, sa scrii zilnic meniul Crinutei, detaliat, explicat, etc. Vrei???
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
a_deju spune:
dianocica, exact ce ti-a zis dandusa as fi zis si eu... si ma rog, l-as mai face si cu niste smantana si un fir de scortisoara, bagat totul la cuptor, dar ma indoiesc ca vei aplica metoda asta pana peste vreo douaj' de ani :)))
nush la ce te referi cand zici 4 mese.. 4 mese solide??? nu stiu daca exista, ca nu vad pe ce fus orar ar trebui sa te afli sa poti sa vari atata intr-un copchil... aaa, da, exista 5 mese la cei fericiti, din care 2 sunt lapte (sau lapte cu cereale in bibele de seara), restul de 3 sunt alea cu lingurita... la noi orele sunt cam 10-11 pt dimineata, 2-3 pt pranz si 6-7 pt cina...
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
daphna spune:
buna fetelor!raspund pe fuga:
Dianocica,dovleacul merge si fiert cu legumele,la masa de pranz.chiar imi povestea nasa mea ca in spania doctorii recomanda mult dovleac si praz!asa e,Spania???
apropos de constipatie,si fata mea facea tare,tare si am inceput sa-i dau pere,sa scot banana,ma gandeam eu ptr un timp,si......acu face moale,moale de nu mai stiu cum s-o incheg!!!!bag iar banana la greu !!
Dianarus,m-am bucurat mult cand ai scris k esti fericita,bravo,meriti mamico!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dianocica spune:
quote:ce naroada esti
Originally posted by roxanica2006
sunt 5 mese.Ce vremuri!!!
miracooo sa mor.cat de dulce e...

deci dovleac cu fructe, huh? deci iar sarim legumele la pranz...? [omulet care se scarpina in crestetul capului]
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
a_deju spune:
quote:
Originally posted by miraco
Dianocica
I-am facut compot o gutuie o para si un mar...super bun...si un praf de scortisoara.Ii place f mult si zeamaAcrisoara,aromata) si fructele
1. nu stiu...dar de care dovleac de ala din care se face placinta...si se coace la cuptor cu zahar.mmmm.imi ploua in gura.Eu nu i-am facut inca dar am cumparat o data de la hipp dovleac cu cartof.f bun.
2.Putem spune ca noi avem 4 mese(sau 5 daca mai pui si sucul de la ora 11...pe care rar il mai si sarim)
8-8,30 240 ml lapte mil 3
11-11,30 suc(50-120ml porto,morcov,mar,para,piersica...in diverse combinatii)
13-13,30 piureutt de diverse...sau mancarici bune..ca a mea le papa cu o pofta...va doresc si voua sincer sa pape asa toti
17-17,30 gustarica
20-20,30 240 ml laptic
Apropo ...am impresia ca dim ar dormi si ea mai mult...dar se trez de foame.In mama si copilul scria sa-i mai dam si dim si seara ceva pe langa laptic...eu nu am inceput...ca-mi zice iubi ca-i grasana...voi mai dati si altceva...?Stiu sigur ca daca i-as da ar papaMiraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami
da' ce editie de mama si copilul aveti dumneavoastra??? ca in a mea, ultima, cu coperti roz, zice ca de la 9 luni incolo la masa de dimineata "nimic, sau cel mult suc de fructe".... bine, asta in ideea ca atunci cand se trezeste copilul bea cei 240 ml de lapte insirati acolo, lucru care la specia motaneasca nu s-a intalnit never never never... :)) si chiar daca i-ar bea.. ma indoiesc ca ar sta complet nemancat pana la ora 2, dupa cum e sugerat meniul pe-acolo...
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
roxanica2006 spune:
Acum nu mai are febra deloc, ce sa fie, ce sa fie??
ralumat, zici tu ca-i mit febra de la dinti??? hai, no, zi-mi ca m-ai pacalit!!
Miraco, sunt verde de invidie cand aud cum papa ursulica.![]()
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

sunt 5 mese.Ce vremuri!!!