Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

da, danduso, da-ne si noua reteta de placinta de dovleac ca am inceput sa salivez pe tastatura!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

apropo de sunetele faunei inconjuratoare.. la quelle au un puzzle cu vreo 6 animale de pe langa casa... cand asezi in animalul pe pozitia care-i corespunde, cica scoate si sunetul caracteristic... nu mai stiu ce animale anume, da' daca va intereseaza bagati un ochi (lumea copiilor, jucarii, ceva de genul asta.. nu pot sa dau link direct, ca au un site f tampit, te trimite mereu doar pe prima pagina..).

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Da, mai, Dianocico, m-am apucat intr-un suflet sa insir orele, convinsa find ca ne incadram perfect la cei cu 4 mese, si apoi tot numaram pe deshte 1,2,3...hmmmm, de la capat 1,2...
No, las' ca acum avem 10 mese, la ore haotice, cate doua firmituri . Jur pe rosu!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

diaspora canadiana si ulm-eana (..), hau ar iu????

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanico acum m am uitat la poze. locul de tortura, auzi...jap jap...auzi, ia spune cine e in poza asta? fratele sau sotul? [omulet care ridica provocator dintr o spranceana....si arunca cu pleata peste umar ]

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

mda. bine ca am copt un dovleac intreg. nu trbe sa incep tot cu o lingurita-doua trei...? doar nu i dau juma de felie din prima, nu? ce vaca...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

roxanico acum m am uitat la poze. locul de tortura, auzi...jap jap...auzi, ia spune cine e in poza asta? fratele sau sotul? [omulet care ridica provocator dintr o spranceana....si arunca cu pleata peste umar ]

diana si david 03.12.06

cred ca e fratele, ca de nu, scria acolo jos "cu tati", nu "cu ionut"... ca e prea cul gagiu' ca sa trantesti ceva de genu' "cu unchiu'" (...zise ea, si mai clipi de vreo doua ori gales din gene...)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

quote:

cred ca e fratele, ca de nu, scria acolo jos "cu tati", nu "cu ionut"... ca e prea cul gagiu' ca sa trantesti ceva de genu' "cu unchiu'" (...zise ea, si mai clipi de vreo doua ori gales din gene...)
bai nene, tu ai grija de mihaiu acolo..cum te prind ca esti neatenta...ai grija, atat iti spun...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sal'tare gagici!
Iar in focurile muncii, aloooo Yagmur, Chinico si restul gastii muncitoare...scoateti capul de prin hartoage si zice-ti ceva!!! Ktrinel inca nu munceste la ora asta...da' ma iau eu de ea mai tarziu!!!
Roxanico, noi am rezolvat constipatia cu Duphalac, dupa ce pruna cu para si lichide nu a dat rezultate. Si uns la gaurica de la funduletz cu crema ca sa se poata dilata cand ies bucatile (scuze pt platicitatea descrierii...dar am trecut si noi prin momente cand Rares urla de durere ca nu putea face iar eu plangeam pe langa el ca nu stiam cum sa-l ajut)
Dolores, ma bucur ca Davidutzul e mai bine, sa-l tina DD tot asa. Cand sunt gata analizele?
Miraco, vezi ca poti sa stai si tu mai mult pe aici?!
Danduso, tin mine fiecare poveste fiindca ghidul, inainte sa vizitam ceva, ne explica ce si cum , vizitam, explica din nou, si dupa ce terminam de vizitat mai comentam inca o data. Deci mi-au intrat in cap povestile alea...plus ca mine una mi s-au parut tare interesante... Poza nu pot sa vad de aici care e, te lamureasc eu diseara cand deschid DC-ul de pe PC-ul propriu. Acu zi si tu ce mai face Crinuta? Mai are muci?
Dianocico, sa-ti dea DD sanatate ca ai deschis subiectul asta cu animalele, ca tare ma mai inspir si eu de la voi...noi suntem inapoiati, dar acu' ca mi-ati dat idei, recuperam. Rares nu stie decat de ham-ham, ca e fascinat de toti cateii care-i ies in cale, da'-i prefera pe aia maidanezi de prin parc...aoleo ce ma fac???
Vazui dimineata si bona potentiala nr.3, care mi-a placut cel mai mult ca e mai tinerica ca alelalte plus ca are marele avantaj ca sta la 2 min de mine. Rares a tras la ea imediat, avea niste margele la gat si fix la ele s-a dus, a vrut in bratele ei si a inceput sa planga cand am vrut sa-l iau de la ea. Are si dezavantaje:
are oaresce probleme cu coloana, ea zice ca trebuie sa ia niste medicamente si ca e posibil ca intr-un oarecare viitor sa trebuiasca sa se opereze de hernie de disc. Dar nu e sigur si nu e pentru moment.Plus ca am apreciat sinceritatea-putea sa nu-mi spuna-Zice ca nu o deranjeaza cu nimik, ca nu are probleme de a se apleca sau a lua copilul in brate...dar stiti cum e...piticul pe creier e mare. Insa mi-a placut de ea cel mai mult si timpul e tare scurt. Cred ca o luam pe ea pentru moment si vom vedea mai incolo daca vor fi probleme.
Revin daca mai apuc!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

quote:

mda. bine ca am copt un dovleac intreg. nu trbe sa incep tot cu o lingurita-doua trei...? doar nu i dau juma de felie din prima, nu? ce vaca...

diana si david 03.12.06

sa stii ca am vrut sa-ti zic, cand ai scris ca sariti peste masa de legume... chiar scrisesem ceva de genu' "da' nush ce te amabalezi, ca tre' sa o iei usor la inceput, deci poti sa bagi vreo doua lingurite de control, dupa care continui cu legumele obisnuite"... da' am sters, c-am zis ca-s io tampita, e imposibil sa nu stii :))))

Mergi la inceput