Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 15
Yagmur spune:
Neatza, tot pe fuga...
Porumbita, felicitari pentru bb2.
Mamana, sint superbe printesele tale
Danutz, asa un dor de vacantza mi se face cand vad pozele din Maroc... tin pumnii sa gasesti o bona faina pentru Rares
Roxanica, sa-ti traiasca sotul
Dolores, tin pumnii pentru Davidutzul
Ktrinel, cu intarziere pup frumoasa canadianca
Dia, ce tentant suna schiul in Austria.... nici eu nu voi merge fara Luca in vacante.. cel putin asa cred acum...
Marani, te rog eu frumos sa nu abandonati proiectul cu pensiunea... pleaseeeeeeeeeeeee!!!
Diana, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa; va pup dulce, dulce
Alexandra, ce mai face Mark?
Donia, ma bucur mult ca veti ramane acolo unde va doriti; si eu am probleme femeiesti si cred ca din cauza asta ma tin inca legata de fundul butoiului; plus ca am inceput sa ma simt tare singura, in afara de voi si de colegii de la job simt ca ma rupt de lume... aseara eram chiar deprimata si singura....
Asiza, ati reusit sa dormiti aseara?
Dandusa, mi-e tare dor de voi; abia astept sa va revad
Dianocica, aseara l-am visat pe D mic... m-am trezit cu zambetul pe buze...
Bambo, Luca o pupa dulce pe Anto
Teutz, Aka, Monique, Lavinia, Ruxandra si restul trupei va pupic dulce
M-am tot plans ca Luca e mucos, dar de fapt e prima data cand are muci curgatori.. pana acum nu a avut... am inceput sa-i dau vibrocil si ma gandeam si la colargol; de dimineata a papat doar 160 ml lapte in loc de portia zilnica de 230-240. Sper sa nu raceasca mai rau....
Revin mai incolo
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
dolores spune:
buna dimineatza, chiar nu am de ce sa te injur...acest antib este si pt o eventuala infectie urinara..am inteles ca e cu spectru larg...oricum, am trecut noaptea cu bine, fara febra si a dormit chiar bine, o singura trezire la 4..dupa care la 6, dupa care la 9 si gata somnul...e binevenit sfatul si iti multumesc kiki![]()
quote:
Originally posted by kikineata
Dolores, bai tu sa nu te superi pe mine dar chiar vreau sa-ti spun ce stiu ca poate te ajuta dk nu ignora-ma te rog dar vreau sa iesiti odata din cercul asta vicios. Antibioticul asta e pe antibiograma lui dupa analize sau nu ? ca au spectre diferite toate unele pe respirator, altele pe tract urinar, altele la otite...e adevarat ca unele sunt cu spectru larg...A doua ar fi ca io cand am dat a doua tura de antibiotic dupa o doza am vrut sa nu-i mai dau si dr. a zis ca tre sa dau min 5 zile dk am inceput ca ea va crea rezistenta la acea grupa de antib si erau cele mai puternice si ca in caz de boala n-o s-o mai pot trata cu nik...asa ca io stiu minim 5 zile si nu 3. Abia astept sa-mi spui ce-i la analize si sa fie bine si poate febra e de la dintisori!
Chiar te rog sa ma injuri dk te supar!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
dianocica spune:
neata
pe baricade...
donia cum te mai simti? si cristinel? pupam apasat si plecam la cules de floricele, sa avem ce aduce-n dar mai pe la pranz.
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
miraco spune:
Neata si eu cu o cafea mare in bot...va citesc de zor.
Mai voi ati vazut mindretea asta de fata topita dupa muzica....Rad si acum...www.youtube.com/watch?v=YzWmqc2zWKI" target="_blank">Sofia
Aelita
" Va citesc ,ca de obicei !
Noi suntem bine,fara greturi ,doar ceva obosita...
MARANI-un gand bun pt tine !"
Si noi te citim.si speram sa nu mai dureze mult exilul!
Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami
Ralumat spune:
Buna tuturor!
Am ditamai canoiul de cafea, David imi strica mobilul, iar eu sunt abia la pagina 7. Sper sa reusesc sa raspund, pentru ca vreau sa-mi reintru incet-incet in normal cu activitatea pe forum.
Porumbita, felicitari! Sa creasca acolo in burtica o fetita frumoasa si sanatoasa, care sa ii bucure pe mami si tati! Lasa rudele, ca o sa le para rau atunci cand va fi prea tarziu.
Lory, bine ai revenit! Sa stapaniti sanatosi casuta si sa o umpleti de rasete de copii!
Repede pana nu uit, cate un bici pentru doua mamici:
pentru Eri_ka, ca sta aproape de mine si n-a zis niciodata- si eu fac cumparaturile tot intre Muncii si Mihai Bravu
pentru Dianarus ca nu a facut si ea cinste cu o cafea intr-o pauza "scolara". Dar la Diana indulcim biciul cu o floricica, pentru copii sanatosi si bucurosi ca au revazut-o pe mama.
Mda, Dianocica si A_deju vorbesc de clatite si placinte cu mere. E vreun emoticon care urla? Ca eu ieri am cazut intr-un butoi care avea o punga mare de CiniMinis si gogosari murati
. Ce ziceti de combinatia asta, ca eu trebuie sa fac frumos la mama care vine maine pe la mine....sa puna altii, ca am ras juma de borcan mare ieri. De, dupa gabarit....
Offff, Dolores, ma infior toata cand iti citesc mesajele....de fiecare data sper sa fie vesti mai bune, si cand colo....Nici macar nu-mi pot imagina ce e in sufletul tau.Ma rog la Doamne-Doamne sa-ti dea putere si sa fii alaturi de el, iar Davidutz sa se insanatoseasca mai repede.
Sunt la pagina 11. II dau drumul mesajului, ca am o caracatita calare pe mine, disperata sa traga cu tentaculele tot ce vede.![]()
roxanica2006 spune:
Buna!
Mai nu stiu ce se intampla iar, dar David a facut aseara febra 38, noaptea a decurs bine, 36,6. Dimineata iar 38, acum e bine, nu arde deloc, dar temperatura nu am putut sa i-o iau ca urla. Dar imi dau seama ca nu mai are febra deloc. Ce poate fi??????
Muci nu, tuse nu, mancare nuuuuuuu, maraiala daaaaaaaa. Incisivii centrali, doi , sunt acolo, super super inflamata gingia, dar asa e de o luna deja.
Mai avem o problema: David e f.f.f. constipat. Plange cand face k, e tot rosu si impingeee. Suc de portocala nu vrea, para am incercat, dar cum mananca atat de putin nu a avut un efect miraculos nimic. Dr zice sa incercam cu Debridat. Voi????
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
desiree spune:
am lipsit cam mult de pe forum da nu am vrut sa ma traga unele fete in butoi dupa ele
Octavian e ocupat cu ridicatul, cazutul in fund si iar ridicatul..are o ambitieee.jucariile sunt bleah de cand a descoperit ca se poate deplasa...nici telecomanda nu mai prezinta interes
evident ca sunt prea mici ca sa imite ca lumea diverse animale, dar recunosc sunetele..adica daca zic "uite mami cutu-cutu ham-ham" se uita imprejur pana gaseste potaia..daca ii zic "miau-miau" sau "unde e pisica" se uita prin casa dupa ea ( el nu stie ca am dat-o ca lasa mult par) si tot asa..rade de se prapadeste cand fac precum gaina sau cocosu....da e grele pt el sa spuna deocamdata...
dat aseara suc de portocale prima data..vine iarna..vitamina c din belsug ( nu ridicati spranceana la mine, avem 12 kile deci constitutia unuia de un an jumate
)..s-a lins pe bot dupa vreo 200 ml (stiu, trebuia sa incep cu mai putin)...da a urlat cand s-a gatat ca mai voia.....
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
roxanica2006 spune:
Dolores, ma bucur din suflet ca ati avut o noapte linistita, ai sa vezi ca de acum lucrurile vor intra pe fagasul normal. Cum ii spuneam si Dianeirus, cand barbateii ei erau bolnaviori, cunosc multe mamici ai caror copilasi au fost deseori bolnavi cand erau mici, iar acum sunt niste flacai zdraveni, rezistenti, fara nicio problema. Nu ne ramane decat sa speram ca si ai nostri copilasi, mai firavi, vor fi la fel.
Dianarus, am avut fluturasi in stomac cand am citit asta: "Sunt fericitaaaaaaaaaa". Sunt sigura ca vei savura perioada asta de liniste, de sanatate, in mijlocul familiei tale. 
Aelita, ma bucur ca sarcina merge bine. Hai ca deja-mi facusem emotii, scrie si tu mai des, ca io panicata cum sunt, incep sa am palpitatii.
Marani, de ficare data cand am postat am vrut sa-ti laud puiul. Mai, e atat de frumoasa, iar poza aia cu nasicul mic lipit de geam e demna de o felicitare...Stii, chiar vazusem pe net o imagine similara, cu un baietel blond, cu parutul mai lung...asteptan la geam, asa visator, stii??
Multumim pt. urarile adresate sotului 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Ralumat spune:
Incep un nou mesaj. Sa vedem daca ma lasa sa-l si termin.
A, pe asta trebui sa o spun, ca m-ati innebunit cu animalele si imitatul lor. Asa ca m-am conformat si eu si am achizitionat carti cartonate cu animalute. De mai mult de o luna. Sunt fooooarte interesanta, dar numai daca le studiaza singur, cu picioarele animalelor in sus. Daca eu o deschid si incerc sa imit animalele, imi inchide cartea demonstrativ si pleaca.
Am vazut pe Sofia...tare, tare dulce. Ce dansatoare super!
Ufff, am ajuns si la sfarsit. Si ce vad? Si la Satu-mare e febra....offfff, sper sa-i treaca repede. Stiu ca nu te linistesc, ba din contra, insa chestia asta cu febra de la dinti e un mit. Alta trebuie sa fie cauza.....
Va pup, ca David pipaie de zor butonul de la PC. Ma astept din clipa in clipa sa-l inchida. Mai bine il scot un pic la aer.Pupici tuturor! Ne vedem maine, la cafea!
dianocica spune:
roxanica para, pruna, pepene. cate un pic la fiecare masa. si apa
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius