Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 10
a_deju spune:
mda.. a mancat.. una bucata piscot nestle, cap-coada. altu' n-a mai vrut. si evident, nici nimic altceva...
nush daca mai intru mai pe seara, m-apuc de sortat sosete :))
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dolores spune:
david nu e bine deloc..dupa doar 2 ore de panadol are febra 38.9.....
dolores si David Cristian -22.11.2006-
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by a_deju
nu din motive de gust (de care oricum n-a dat) ci din motivul culorii... si anume alb. nu ma pot apropia de el cu un bibe care sa contina ceva alb inauntru.... si fie-mi iertat, dar biberon opac, nici chiar vasta mea colectie nu detine
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
A_deju, eu am luat de la miniblu o jucarie de plus care e speciala ptr pus bibele in ea, copilul nemaivazand ce culoare are lichidul. Sper sa intelegi ce vreau sa zic, de ex , noi avem un elefant mov si pe unde ar fi gura lui se introduce biberonul, iar copilul tine elefantul de membre (sau trompa) si duce sticla la/in gurita. daca bb nu poate atunci face mami treaba cu tinutul. :)
pupici
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dolores
Ceva miroase a infectie pe undeva urina, gatutz, alea-alea... doara ajung repede rezultatele la voi ... [eu sunt un nime-n drum sa spun asta]..dar cred ca antibioticul care l-ai dat au facut virusu mai rezistent, si ar trebui schimbat... acu poate vorbesc a proasta s-ar trebui sa-mi bag nasu-n butoiu meu...dar de atata timp pe tratament...
Noi pur si simplu nu facem pisu dupamasa...azi vad ca-i la fel...am stat vreo 4.5 ore fara pisu..in schimb noaptea am schimbat 2 pline pline(unu cu pijama si body ud)...asta ce-i?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dolores spune:
danutz...am dat vestile cateva pag anterioare...daca ai rabdare sa te uiti tu..sincer nu mai stiu de mine
donia..david se alimenteaza bine...bea lichide fff bine..nu stiu ce sa ma cred
dolores spune:
ii voi da alt antibiotic.ieri cand am fost la dr nu avea gatul rosu..era ok
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Ceva miroase a infectie pe undeva urina, gatutz, alea-alea... doara ajung repede rezultatele la voi ... [eu sunt un nime-n drum sa spun asta]..dar cred ca antibioticul care l-ai dat au facut virusu mai rezistent, si ar trebui schimbat... acu poate vorbesc a proasta s-ar trebui sa-mi bag nasu-n butoiu meu...dar de atata timp pe tratament...
Noi pur si simplu nu facem pisu dupamasa...azi vad ca-i la fel...am stat vreo 4.5 ore fara pisu..in schimb noaptea am schimbat 2 pline pline(unu cu pijama si body ud)...asta ce-i?
Ktrinel spune:
Donia, traiasca vecinii!! peruanca si quebecosu`....adica...ei au fost primii la rand...ca ploua si nu aveam unde sta sa ma gandesc, asa ca Tzarrrr!!!..si in 2 timpi si 3 miscari ....casa lor a fost ca o gradinita ...cu porti la scari, cu scaun de masa, cu jucarii, cu biberon...uitasem cu desavrasire ca ea a avut gradinita in casa..si deci, era dotata...am picat, la tzanc...
am relizat ca daca as fi pastrat cheia de la garaj separat, as fi putut intra pe acolo, sau ..in ultima instanta fortzat geamul de la basement...nu stiu daca tu ai...dar sunt ceva solutzii...extreme...
felicitari sotzului....ce bine ca ramaneti in zona...poate ne apropiem si noi de voi :)
mamaana, nu are rost sa iti mai spun sieu ce minunate sunt fetele tale...au spus fetele destule.
porumbitza, felicitaript burtica. sanatate
bey, voi nu aveti ce face ..auzi, dupa ce ca ploua si am ghinion peste ghinion...sa mai citesc si odiseea....o sa ma ascund in gaura de sarpe..
am un vid enorm in cap...ma duc sa mananc...oare se compenseaza?
kikineata spune:
Io in locul tau as pleca acum la urgenta chiar daca e greu, conditii de rahat dar aia vad multe si stiu sa controleze un copil la Grig Alexandrescu. E OK cu antib io i-am dat Sarei la o sapt diferenta unul dupa altul insa cred ca tre sa-l vada cineva mai competent. Daca ai posibilitatea du-te sau cu taxi ceva. O data cineva mi-a zis ca mai bine pierzi timp si nervi decat sa se complice lucrurile.
quote:
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
Dbunny spune:
a_deju aveti lapte cu cereale gata pregatit la tetrabrik de la Nestle sau Milupa? aici este cu fructe, multicereale, cu biscuite...si mi-am adus aminte..are o culoare asa cacanie... tocmai a lins Dani 250ml...poate-l accepta motanu tau...
mamaanaintr-un final am reusit sa vad si eu printesele tale...mari si frumoase...
Teutz si alte fete care au o vorba buna pt fiecare...