Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

lavinio ce ma nnervezi...mai aveam vreo 20 de pag din capitolul dinainte si asteptam cu sufletul la gura sa ajung la data de 1...s o vad pe dana cu cele 40 de saptamani fix fix fix...normal ca am inceput la capitolul dat de tine...ce linistite erau gagicile cu 1 zi inainte..si bambo..n aveau treaba..auzi, placinta de mere...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

lasa vrajeala cu placinta de mere, si bag-o pe-aia cu clatitele... :))) sa pic cu scaunu' cand am citit :)) m-am holbat de trei ori la id, am mai dat si doua refreshuri, sa fiu sigura ca vedeam chiar ce scrie :)))
... si, again, iar am fost surprinsa sa vaz ca si io scriam... ba chiar o puneam si de prima steluta... si-as fi putut sa jur ca eu am inceput sa scriu abia de la scutece (ma rog, stiu ca am scris vreo trei abureli plicticoase si inainte... dar... nu ma astetam la atat de multe :))))) ).

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of..mama ei de odisee...imi dau lacrimile...mai fetelor, voi stiti ce fata extraordinara e dandusa? de mult voiam sa va zic..eu nu am mai intalnit pe cineva asa optimist...dar optimist incurabil..care reuseste sa-si gaseasca forte in orice..cand e cel mai greu.,..cand altii ar claca..ea reuseste sa iasa cu fata curata, si, mai mult, sa te scoata si pe tine din butoi...daca ati vedea-o cum o ia pe crinuta si pleaca amandoua la plimbare...singure, pe ploaie...nu conteaza..gaseste ceva frumos in absolut orice...si niciodata nu o auzi cu ..lasa ca fac maine..sau mai stau un pic si dupa...nu,bai nene...facem..si mai bem si o visinata dupa sa va mai spun de donsoara crinuta ? cat e de scumpa, de smechera si de finuta? (si de furacioasa ). lasa ca de crinuta va povestesc de ziua ei...

auzi, si bambo, cica Si mie mi s-a rupt apa cam de vreo 2 ore deocamdata sunt calma ,plec si eu spre spital ,pupici

nu stiu ce i cu mine dar m am emotionat toata..ma duc sa mi dau doua palme si un pilates sa mi revin

danutz am citit vreun sfert de articol dar sincer mi se pare o tampenie. o combinatie de teoria conspiratiei cu informatii auzite la coltul strazii si cunostinte medicale ambigue. poate o sa detaliez la un mom dat daca se incheaga o discuta mai ampla pe marginea subiectului. ...
a deju da, bre, singura mea calitate in bucatarie e aceea de facator de clatite. imi place la nebunie, imi ies super, dar nu cred ca o sa o mai fac in urmatorii 5 ani

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

a_dejule, ceva branza, iaurt, cascaval papa motanul?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

donia... nu, nu si nu :)) din pacate...
hai sa mai explic o data cum stau lucrurile, ca poate am scris cu samburi de visine-ntre dinti (atat am mai gasit pe fundu' lu' butoiu', nerusinate ce sunteti... ati lins tot, si-ati si plecat... stiti reclama aia la cosmote?? singuuuuur, atat de singuuuuuuuuuuuur... asta-s io, varianta dupa 1 an :))) ). deci: motanu' mananca, sau nu. nu exista variatii pe tema. daca mananca, nu conteaza ce e in castron (bine..atata vreme cat e comestibil..). a mancat dintotdeauna cu placere din absolut tot ce i-am servit... eee, cand il apuca toanele, sa te feresti... nimic nu e bun. si tocmai pt ca in perioadele in regula mananca orice, nu pot spune "da dom'le, asta e mancarea lui preferata, de-asta ii dau, ca sigur haleste". nu exista, din pacate... deci chiar daca eu pregatesc bolul de fructe, sa zicem, pe care mi l-ar impinge gratios de-un perete, iar eu as veni cu backup 1 - iaurt, sau cu backup 2 - danonino, sau cereale, sau... nu stiu... rata pe varza, tot aia ar fi... daca nu vrea, nu vrea si gata, nu conteaza ce se serveste. iar in acesta minunata perioada eu nu mai stiu ce sa mai fac, ce sa mai pregatesc de mancare, in ideea de a compensa si laptele care lipseste, si anume, cu desavarsire... incerc sa nu disper nici pe ziua de azi, chiar daca adunate s-or fi facut 10 lingurite de mancare... (si vreun litru de apa, ceai, suc......... bine ca e hidratat, ce sa zic :) ).

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

hai sa mai explic o data cum stau lucrurile, ca poate am scris cu samburi de visine-ntre dinti (atat am mai gasit pe fundu' lu' butoiu', nerusinate ce sunteti... ati lins tot, si-ati si plecat... stiti reclama aia la cosmote?? singuuuuur, atat de singuuuuuuuuuuuur... asta-s io, varianta dupa 1 an :))) ). deci: motanu' mananca, sau nu. nu exista variatii pe tema. daca mananca, nu conteaza ce e in castron (bine..atata vreme cat e comestibil..). a mancat dintotdeauna cu placere din absolut tot ce i-am servit... eee, cand il apuca toanele, sa te feresti... nimic nu e bun. si tocmai pt ca in perioadele in regula mananca orice, nu pot spune "da dom'le, asta e mancarea lui preferata, de-asta ii dau, ca sigur haleste". nu exista, din pacate... deci chiar daca eu pregatesc bolul de fructe, sa zicem, pe care mi l-ar impinge gratios de-un perete, iar eu as veni cu backup 1 - iaurt, sau cu backup 2 - danonino, sau cereale, sau... nu stiu... rata pe varza, tot aia ar fi... daca nu vrea, nu vrea si gata, nu conteaza ce se serveste. iar in acesta minunata perioada eu nu mai stiu ce sa mai fac, ce sa mai pregatesc de mancare, in ideea de a compensa si laptele care lipseste, si anume, cu desavarsire... incerc sa nu disper nici pe ziua de azi, chiar daca adunate s-or fi facut 10 lingurite de mancare... (si vreun litru de apa, ceai, suc......... bine ca e hidratat, ce sa zic :) ).

Inteleg. Dar lapte cu suc de fructe ai incercat?
Nici la televizor nu mananca?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

De nimic nu m-a servit sa-l duc la medic. Mi s-a spus sa continui sa-i dau orez dar si carne...adica mancarica gustoasa cu proteine si calorii sa nu piarda copilul vitamine, calciu, etc
Unda verde la paracetamol infantil 1.6ml tot la 6 ore, pai de-o saptamana ii dau asa si nu s-a ameliorat! Ah, zice bleaga aia, supozitor nu pot sa-ti dau daca zici ca inca mai face diarie...
deci...daca stateam locului acasa poate eram mai castigata
ah, si nu e deshidratat copilui ca doar l-a facut sa planga si avea lacrimi...adica cum? cat mai are pruncu o lacrima inseamna ca inca nu-i uscat, nu ? Vai de capu nostru! N-a fost pediatrul nostru care-i un tip de treaba si ma serveste cu de toata ci o suplinitoare din venezuela. I-am cerut sa-mi prescrie homeopatie pt dintisori, la care mi-a spus ca ea de astea nu intelege, sa vin saptamana viitoare cand vine pediatrul lu dani din conced. Proasta naibii...ii era greu sa se uite-n cartea aia...
In fine, Dani a papat cam 100 gr de pui cu orez ceea ce e bine, si a baut saruri cam 80. Aici ploua si e frigut, am vazut o groaza de copii bolnaviori, toti cu mucii-n gura behaiau. Superdezbracati.Revin

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

donia, am incercat, si nu e bun... nu din motive de gust (de care oricum n-a dat) ci din motivul culorii... si anume alb. nu ma pot apropia de el cu un bibe care sa contina ceva alb inauntru.... si fie-mi iertat, dar biberon opac, nici chiar vasta mea colectie nu detine.....
cat despre televizor, am mai vrut sa scriu si pana acum, dar m-am luat cu altele... copchilul meu nu cred ca s-a prins la ce anume foloseste televizorul (si anume cel mai bun prieten al omului :)) ). nu se uita la desene, nu se uita la reclame, doar asculta muzica si danseaza cu ma-sa... dar atat... si ma rog, singurul lucru util care vine la pachet cu teveul: telecomanda, numai buna de ros, aruncat, dat in cap la mama/tata... deci nici macar faza asta nu tine (si nici vreun alt fel de mancat "pasiv", care sa zic ca ar fi functionat acum una-doua luni... este MULT mai constient de ceea ce vrea/nu vrea... si daca NU VREA sa manance, pot eu sa fac si podul, tot degeaba... ).
acestea fiind zise, ma duc sa mai sacrific o banana, un iaurt, o cereala, poate s-o lipi ceva si de motan...

aa... nu merge nici stat cu totii la masa, nici mancat toti din aceeasi oala, nici "ia uite ce mult ii place lu' tati/mami/bunica/vecina de la 2, nu vrei si tu??"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Donia

[quote]Originally posted by a_deju

Inteleg. Dar lapte cu suc de fructe ai incercat?
Nici la televizor nu mananca?

exact asa si la noi... cand e in perioada in care nu mananca, nu-i trebuie dom'le nimic... nici la tv, nici in masina, nici in parc... in scaunul de masa face asa: strage buzele cand vede lingurita venind spre ea si intoarce capul spre perete, cumva la coltul scaunului, daca intelegeti cum vreau sa spun... si nu-=l mai intoarce spre mine pana n-o dau jos din scaun .. dar macar bea cate 100 ml lapte dim si seara ... si a inceput de ieri sa manance bucatele ( carne, paine, casvcaval, in principiu orice vine la varianta bucatele) vad ca din astea nu refuza... atata doar ca inseamna infim de putin , ca nu poate manca multe isi umple gura si la un mom dat le mai si scuipa ca-s prea multe si nu le mai poate inghiti... anyway, ceva-ceva ajunge si in stomac, dar cum ziceam, prea putin ... si la noi nu tine faza cu ma pun si bag la ghiozdan in fata ei, ca pur si simplu nu o intereseaza!

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

donia, am incercat, si nu e bun... nu din motive de gust (de care oricum n-a dat) ci din motivul culorii... si anume alb. nu ma pot apropia de el cu un bibe care sa contina ceva alb inauntru.... si fie-mi iertat, dar biberon opac, nici chiar vasta mea colectie nu detine.....
aa... nu merge nici stat cu totii la masa, nici mancat toti din aceeasi oala, nici "ia uite ce mult ii place lu' tati/mami/bunica/vecina de la 2, nu vrei si tu??"...

ai incercat sa bagi biberonul intr-un ciorap colorat? poate e stupid, dar poate functioneaza... stiu pe cineva la care a mers
si la faza nr 2 asa si la noi... pur si simplu nu o intereseaza ca ne place noua, ca noi mancam... vax

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaana

neata ,
sunt vesela azi fara vreun motiv anume, care mai vrea din portia mea?? hai sa iesiti din butoi
am lasat fetele in camera la ele si se joaca; nu fac galagie prea mare, iar cand e liniste, ma duc sa vad ce fac - de obicei rup vreo carte si o mananca
nu am apucat sa citesc din urma, ma duc acum

revin

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

sunt de-a dreptul invidioasa din mai multe motive: 1. ai 2 fete superbe, 2. se joaca singurele, una cu alta, 3. tu esti f zen si relaxata

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Deocamdata:

A zis Bambo ca mai e o saptamana si face Antonia anul..si mi-am amintit... nu o sa uit niciodata cum a intrat Claudiu si a vorbit asa frumos de dana...si am cautat special mesajul asta..

Dandusa, sa stii ca dupa mesajul asta cand mi se facea frica de nastere ma gandeam ca tb sa fiu si eu curajoasa ca Dandusa..

Asa ca ,Diana,

Stim ce fata extraordinara e Dandusa..
Hei..mai lasa visinata aia si mai scoate capusorul ala frezat din butoi...

Crinuta, succes in lupta cu mucii..fa-i praf!!!
Puteti incerca Fluimucil (1/2 plic seara si 1/2 dimineata).La noi a mai redus mucii.

minunea mea

Mergi la inceput