***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Vas - deci asa sta traba cu epilatul, eu chiar imi doresc foarte tare o petrecere,dupa botez am mai fost o singura data la disco si atat...
Noi nu am iesit astazi din casa, a plouat,dar maine mergem la targ, kids expo.

Multumesc mult de raspuns Madi,
mie mi-a recomandat medicul de familie(si pediatru) sa ii dau calciu in primele 2 luni, iar pediatra de acum(am scimbat-o) zice ca nu are nevoie.
Trebuie sa imi cumpar si eu umidificator dar nu stiu prea multe despre el...
Pitica - am vazut pozele, esti foarte draguta, de copii nu mai zic, sunt superbi.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, e o scumpa sonia, tin pumnii sa se stringa banutii sint sigura ca veti reusi

gabiu, pai da, ca nici al meu nu vrea sa poarte wrapulcica-i de ia o pauzari

alyna24, pai dupa ce m-am uitat eu de mai multe ori, m-am gindit c=o fi fost de ziua ta, dar pe tort scria totusi numele piticului, si erau prea putine luminarele ptr tine o fi de la dinti miriiala asta, ca si al meu e mai miriit bafta la vaccin

ali24, sint pete rosii, ai febra?unde mai exact te doare, pune-l pe bebe la supt la sinul ala, si daca nu trage tot goleste tu cit mai mult,mai da-mi detalii, de cind, in ce conditii a inceput durerea?

chiquitita, fara sa para a publicitate, dar iti recomand un wrap cu mare incredere, nici n=o vei mai simti c-o ai in brate, si vei avea miinile libere, marsupii si eu am doua dinalea specializate, am poza in album, dar nu se compara cu wrapul

mai si al meu doarme bine, cind e pe terasa, sau sintem in deplasare(prin magazine), are o data pe zi cite 2-3 ore, apoi mai fura cite 40-50 min, pe cind dominic dormea tare putin, si acuma la fel!

ma alatur si eu strigarii lui didi, chiar ma gindeam ce mai faci andrada, sper ca esti bine, si carrie, poohy, eimotto.....sigur am uitat pe cineva

sobi, david de cind s-a nascut are cica lichid la testicole(inca mai are f putin) si cica se trage in primul an de la sine

didi, jucariile unde-s?...... alea cad pe tine cind se deschide usa de la dulap, ca la cite are a trebuit sa=i mai amenajez o camera la subsol numa ptr jucat....si vine craciunul si iar va primi o droaie.....da, pai am luat casa de 1 an, deci avea 2 ani jumate cind ne-am mutat, chiar asa am serbat"(din parti c-am uitat cu problemele...) 1 an de cind am luat casa!he he, eu am gasit odata un sandwici bagat in video si cind l-am intrebat pe dominic da mama ce cauta piinea acolo? mi-a zis ca l-a pus la incalzit logic nu?!

miniuta, nici al meu nu sta in masina? ne urla, ca plec cu groaza la drum putin mai lung, el sta cu spatele la drum? la fel mi-a facut si dominic pina l-am pus cu fata la mers

paflo, a propos de grafice azi am fost la vaccin si david e in partea super superioara cica 95%....e de rau?

mihamora, chiar asa la ce-ti mai trebuie tie epilat cind e frig si sotul plecat? eu nu dau calciu, cica nu e nevoie asa mi-a zis medicul cind am intrebat, de fier si calciu, dar folosesc umidificator la dominic si voi lua unul si la david in camera

monytza, sanatate la micuta, daca are febra nu o infofoli, da-i acetaminofen(paracetamol) din 4 in 4 ore, in nas salinex, eu asa fac cind e racit, daca tuseste sau vezi ca e mai rau mergi la medic sa vada

ibelciug, nu cred ca tre sa te panichezi de la caca verde, poate asa reactioneaza de la papa, mai stai citeva zile

vas, si eu il luam pe dominic in masina in brate cind era bebe mic, dar de cind am vazut multe accidente de masina, si o data o mamica le tv vroiau sa-i ia copii ca a mers cu ei nelegati in scaune, ca cica e mama iresponsabila....m-am lecuit! mai bine plinge, si ma opresc ptr ceva timp sa=l consolez decit sa se intimple inevitabilul...

florentina, multumim de aprecieri, camera lui david e putin mai mica, dar mai avem o camera neamenajata la demisol,si la noi sufrageria e plinsa de jucarii chiar daca are camera lui, ca el vine unde sintem noi si lui dominic ii place minunea aia de macara

pitica super pozele

Vali, la multe lunisoare ptr pitic

si la multe lunisoare ptr toti sarbatoritii zilei

am fost azi la vaccin si sugea si tanti l-a intepat repede, la prima intepatura a lasat tita si s-a uitat mirat ce s-a intimplat! dar la a doua(prevnarul doare rau) a izbucnit in plins, dar s=a calmat super repede la titi....asa ca am scapat usor, i-am dat paracetamol, acuma sper sa nu avem probleme azi

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Pepsi, Ella - m-am simtit strigata! ar la cat imi urla copchilu' gata sa nu va aud. Nici cu cititul nu mai tin pasul deloc, tot in urma sunt.
DidiAlex - Tamaraspt e plecata la parintii ei in zona de munte, trebuie sa se intoarca, asa azis, ca dupa ce da frigul vine in Bucuresti. Cu rusine recunosc ca nu am vorbit cu ea de ceva vreme, tot ea ma suna

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

buna fetelor,
si al meu pitik e mucos si nu reusesc sa ii scot toti mucii, crEd ca maine ma duc sa ii cumpar batista bebelusului ca nu mai tine.
Azi toata ziua a spun continuu TATA, dirdi si baleste cred ca si al 2 lea dinte tre sa apara in curind.
Si s-au mai dus si bubitele de pe corp, sper sa dispara mai repede ca nu imi place sa fie pitik ca un clovn, pictat.
Didialex Vladut nu are PSORIAZIS doamne fereste, are PITIRIAZIS ROZE cu totul alta manifestare, care e inofensiva si trece in cam 2 luni si nu il maninca pielea deloc
LA MULTI ANI BOBITA PENTRU ZIUA TA SI PENTRU DINTISOTUL NR 2 SA FII SANATOS SI MANCACIOS
Noapte buna SI MULTI

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Revin, am aruncat repede mesajul si am calmat urlatorul. E de groaza in ultima vreme, pana nu ies dintii am o soarta crunta . Aseara a adormit la 00.10, alataseara la 23.30, si tot asa o tinem de vreo saptamana. Si pe la 7.30 - 8 e fresh si gata de sesiunea de urlete de dimineata. Reprizele tin 1-2 ore, timp in care ma plimb cu el in brate si incerc sa-l calmez, uneori reusesc pt scurt timp, de cele mai multe ori nu reusesc. Ne stie tot blocul, mi-e si rusine sa mai iesim din casa... Sunt verde la fata de nesomn si de stres. Am incercat cu calgel, dentinox, panadol si calma baby. Alte idei? Ca incerc orice, deja sunt in culmea disperarii. E si greu deja (7,6 kg), s-a dublat de la nastere- asta e de bine zic eu. Maine cred ca-i fac supa, nu prea sunt incantata de ce schema de diversificare mi-a turnat pediatra. Cica sa-i dau din prima zi cat de multa supa pasata vrea (care s face din morcovi, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, cartofi - ultimele 2 nu se paseaza - eu nu le-as pune deloc- si 1,5 ml ulei masline - cred ca nici asta nu ar trebui).

Piticasigogosica - in ce fisier cu poze sa ma uit, ca la tine sunt mai multe si pe alea de la botez le-am vazut deja.

Vas, Monytza, Pepsi - v-am vazut pozele cu bebelasi, camere, toamna indiana... Toata lumea arata grozav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Intreb repede pana nu uit, Alyna24, de unde a luat mama ta costumul de cosmonaut, poti sa o intrebi te rog, imi place tare mult si vreau si eu pentru Calinut. David sta deja in fundulet??
Pepsi, ti-am vazut si eu pozele in sfarsit. Wow ce frumos s-a facut Dominic... Si David e, dar Dominic parca-i de reclama cum zice albumul tau Si casa voastra imi place tare mult, si piscina

Stie cineva, pot sa pun putin unt in piureul de legume?
Revin si cu intrebarea daca stiti un dermatolog bun de bebei, ca nu-mi raspunse nimeni.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Azi am avut parte de o 'tratatie' regeasca din partea Sofiei: doua somnicuri de o ora si ceva fiecare (am apucat sa dorm si eu un pic cu ea), ceea ce e total neobisnuit la noi (ea doarme in 3-4 reprize scurte de 20-40 minute). Bine ar fi sa se mai repete figura!
Madi, noi avem urmatorul program de masa:
- la ora 5-6 dimineata cam 120-130 ml lapte (de vreo doua nopti a fost pe la 3-3,30, dar sper sa nu devina o obisnuinta si a mai avut apoi o masa mica pe la 6-6,30 de 70-90 ml lapte)
- intre 8-9 (in functie de ora mesei anterioare) masa de fructe (mar crud sau copt, para, banana, piersica) - sub forma de piure, mananca intre 50-60 ml si 110-120 ml, in functie de fruct si de piticii gazulinei, urmata de 70-80 ml lapte
- in jur de 11-12, masa de legume (morcov, patrunjel, pastarnac, dovlecel, dovleac cu mar copt, fasole verde, etc, in diverse combinatii dupa inspiratia mea de moment) - piure de legume facute la abur, lungite cu un pic de apa plata, daca e cazul; mananca cam 60-90 ml si bea apoi 90-100 ml lapte
- in jur de ora 15 - lapte 120-160 ml (mai degraba spre 160)
- in jur de ora 18 - 3-4 masuri de cereale in care ii mai pun daca apuc si fructe prospete (mar, para rase, banane) inmuiate cu un piculet de lapte, urmate de restul de lapte pana la 120-130 ml
- la masa de seara (in jur de 21) - lapte 6-7 masuri (190 - 230 ml)
Nu reusesc nicicum sa o conving sa bea ceai sau apa si ii mai fac cateodata suc de fructe (dar recunosc ca destul de rar ca mi-e groaza sa curat storcatorul).Cred ca te-am zapacit! scuze celorlalte fete ca m-am labartat asa!
Pepsi, atata timp cat e pe aceeasi percentila de la inceput nu e neaparat o problema. De asemenea e importanta corelatia greutate-lungime. Si Sofia e pe percentila 95 in ceea ce priveste greutatea si mult deasupra ei in ceea ce priveste lungimea (ce sa-i fac?! s-o tin stransa sa nu se lungeasca doar pentru ca e in afara percentilei?!important este ca s-a mentinut pe aceeasi percentila). )Iti dau un link in care explica f frumos cum e cu percentilele:
http://www.babycenter.com/0_growth-charts-understanding-the-results_5251.bc
Gata! Fug si eu la somnic ca nu se stie daca nu voi fi iar Hopa-Mitica la noapte.Somnic usor la toata lumea (sper ca si ptr Sofia mea)!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Ella - la multe lunisoare Bobytului ubit! Ce bine ca sunteti deja la 6 luni! sPER SA FIM SI NOI CAT DE CURAND, MACAR DE UN DINTISOR SA AVEM PARTE, DESI GINGIA DE JOS E UMFLATA SIMETRIC, CAT PT 2. scuze ca am cris urat! Ati serbat frumos azi? Ce soacra ai!

Katiapam, Joji - Bine ati venit la casunici! Incercati sa tineti ritmul, macar cu cititul, eu asa am tot invatat pe aici cum sa-mi cresc Petitul, pacat ca nu reusesc fetele sa mi-l si adoarma!

Monicoasa - sanatate multa! Cum e cu pitiriazisul? Sotul meu (si socru') are pitiriazis verzicolor si iar am fost la dermatolog saptamana trecuta. Dar asta e pacatos: inestetic si nu trece cu adevarat, doar ca nu se mai vede o perioada (se estompeaza si dispar petele) si apoi iar recidiveaza. Trebuie sa-l bag la tratament pe sot, plus lucruri fierte si apoi aruncate dupa tratament, pt ca in haine traieste ciuperca asta. Eu sunt ingrozita ca ar putea lua si Petitul. Din ce am inteles de la doctor se pare ca astia din jur de nu-l facem, pt ca nu reactionam la fel, dar si pe noi poate sa fie deja ciuperca asta. Ce oribil suna, desi e destul de inofensiva... Dar mai bine lipsa!

Petitul meu doarme in zilele lui cele mai bune o repriza de 60-90 min (prima din zi, dar la el ziua incepe devreme) si apoi inca vreo 2-3 de jumatate de ora, in conditiile in care adoarme intre 23 si 24, destul de putin pt un bebelus. Eu cred ca dorm mai mult in conditii normale. E nasol dupa noptile in care se trezeste sa pape la fiecare 2 ore, dar are si multe nopti in care se trezeste numai o data sau de 2 ori.

Ziceati de soti: al meu e mai mult plecat, toata vara (12 saptamani) a fost plecat in afara, statea doar in we acasa. Azi si maine iar e plecat. Luni a venit la 1 noaptea acasa, aseara pe la 23, vineri pe la 24... In general ajunge pe la ora 20-21 acasa dar in ultima vreme toate o iau razna in jurul meu asa ca nu ma mai mir de nimic. Si nu avem firma sau ceva mai "procopsit", e angajat la o firma care il plateste nici mult, nici putin, cat sa ne descurcam (fara extravagante) in conditiile in care eu stau acasa acum.

Mi-am adus aminte: am fost la posta azi dupa alocatie, trebuia s-o primesc de acum o saptamana si am inteles ca nu aparea nici la posta. Daca dobitocul de postas o tine in geanta si nu a predat-o nici la mine si nici n-a lasat-o la posta, astia de la posta o trimit inapoi vineri (cand o da-o berbecul inapoi) si eu trebuie sa fac nu stiu ce cereri apoi, de ma lipsesc. Ce sa fac? In afara sa-l caut pe postas la 8 dimineata la posta, ca eu nu sunt in stare la ora aia sa ma duc cu bebe in brate prin frig.

Florentina, Madi - ma speriati cu diversificarea, eu de maine vroiam sa incep , dar daca nu mai vrea Petit laptic de la mine, mai bine nu-i mai dau nici o supa, ca o sa se sature el toata viata de supa.

Kay - ai incredere si vei ajunge acolo unde e mai bine pt Sosonica! O sa-l pun si eu pe sot sa trimita povestea voastra tuturor cunoscutilor lui, ca el are mai multe contacte ca mine si spor la treaba cu contractul de mecenat, eu cred in ideea Ellei! Ce te-ar mai putea ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetelor.va multumesc la toate ptr raspunsuri.acum sunt mai linistita ca nu ma mai doare asa tare pieptul.kidsi eu de dimineata m am gandit ca ar putea fi vreun canal infundat si asa am procedat.l am pus toata ziua la san si m am mai si masat de cate ori imi aminteam.acum sa vedem sa nu ma mai apuce si la noapte o durere asa mare ca atunci maine dim ma duc la doctor.ca m am cam speriat la gandul ca ar putea fi mastita.dar daca era mastita credeti ca ar mai fi trecut durerea si ar putea aparea iar?si ar putea aparea asa brusc?eu credeam ca mastita se face daca nu mai alaptezi si ramane lapte in san...sper totusi sa nu ma doara iar si sa nu fie cazul sa merg la medic.apropo la ce medic ar trebui sa merg ca nici asta nu stiu?o sa ziceti probabil ca sunt cam aiurita dar chiar nu stiu...(la doctorul cu care am nascut?)cristalinala tine cum s a manifestat mastita?ca acum chiar m a luat frica...Alyna24.si eu te inteleg ca nu iti convine sa plece sotul de acasa ca si al meu pleaca cam la 2 saptamani in germania si sta cate o saptamana si este asa rau fara el si sa sti ca eu cred ca si bobolinu ii simte lipsa cand e plecat ca parca e mai suparat si doarme mai rau noaptea(sau poate i se transmite stresul de la mine) dar nu avem ce face daca ne trebuie bani...miniutaacum am vazut ca esti din nürnberg si eu mergeam cu sotul des acolo inainte de a ramane gravida ca sora sotului sta in apropiere( la schwabach)iar noi cumparam marfa de acolo de la flomark si o vindem aiciasta e meseria noastra de vreo 3 ani dar eu de cand am ramas gravida nu am mai fost.si mi e asa de dor ca imi placea mult dar mi a promis sotul ca acum ne duce si pe noi.chiar fetele care ati mai calatorit in alte tari cu copiii cum ati procedat?le ati facut asigurare?daca da cum se procedeazaPepsinu sunt pete rosii si nu am nici febra.ieri seara i am dat sa pape si nu am avut nimic si dupa vreo 3 ore cand am vrut sa ii dau din nou am observat ca ma doare.si peste noapte pana dimineata m a durut din ce in ce mai rau.iar astazi i am tot dat sa suga si m am masat des si vad ca mi a mai trecut.ma mai doare dar nu asa tare.kaysucces in continuare.sunt sigura ca ai sa reusesti sa strangi toti banii de care ai nevoie.

poze rafi siwww.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Mai vin cu 2 intrebari:

- voi dati calciu la copii? si daca da, la recomandarea medicului sau ati facut si analize?

- folositi umidificator, in camera la bebei?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Eu nu i-am dat calciu, nu stiu daca are nevoie. Pediatra mi-a spus ca nu e de acord, dar sa vada daca e necesar. I-am spus ca-i cam trosnesc oasele. De-aia vreau sa-i fac analizele.

Nu i-am luat umidificator, desi am vrut. I-am pus o craticioara cu apa pe calorifer. Ma gandeam sa iau mai intai un higrometru.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput