***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

IN SFARSIT AVEM POZE NOI.AVETI CE VEDEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

vas si eu patesc la fel cu piticul meu. Nu vrea sa suga ziua, desi cred ca-i e foame. Incearca si tu cand e f. obosita si aproape adoarme sa o iei si sa o pui la san. La mine cateodata merge. Azi i-am facut intr-un biberon 30 ml lapte praf si nu a fost chip sa-l conving sa suga. Nu stie, se joaca, sufla in el. Incercasem sa-i mai dau si ceai dar la fel face. Voi cum ati reusit sa-i faceti sa suga din bibe dupa ce au cunoscut pana acum numai sanul si lingurita?

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele-n scutecele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor! v-am gasit la noul capitol
Gabiu-la mine a functionat de la inceput cu biberonul ca am alaptat doar citeva zile din pacate n-am avut
Piticasigogosica-sint tare frumosi bb tai sa-ti traiasca si sa fie sanatosi
Kay-mi-ai zis bine ca zboara paginile e chiar asa abia apuc sa scriu si eu cite un mesaj dar sa mai raspund....

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

buna fetelor....

Si eu intr`o fuga am intrat sa va salut..si sa raspund la vreo 2 intrebari ce le`am zarit!

Am si eu o problemutza cu Antonia, care a racit si e infundata toata cu toate eforturile mele de a`i desfunda nasucul...de azi vad ca a si ragusit nitel...nu`sh ce sa`i fac....si pediatra e la nu`sh ce mama congresului..nah...doar pe voi va am...ajutati`ma va roggggg

Alyna24

Stii ca noi ne plangeam si inainte cu programul sotilor....eu ce sa mai zic...sunt o plangacioasa cu diploma...Asa ca sa te incurajez putin...iti spun si eu sa tii cont de sfatul lui kay...ca are mare dreptate...si mie`mi repet de fiecare data cand sunt suparata cam aceleasi chestii...
Ca sa vezi ca se poate si mai rau..iti zic si programul sotului meu:..pleaca in fiecare dimineata la 6 jumate...si se intoarce seara pe la 8 jumate.,....de luni pana sambata....si la ce lucreaza el...zau ca vine rupt....dar si asa...il vad ca se chinuie sa mai ma intrebe(nu tot timpul ce am facut...sa`i mai faca un biberon fetei..sa ma ajute sa`i fac baita...si sa o adorm...dar asta nu se intampla in fiecare zi....
Duminica nu`ti mai spun ca e super obosit si tre` sa trag de el ore`n sir ca sa il conving sa nu mai doarma cu orele
Si sotul meu a fost plecat la galati acum doua saptamani..si`a stat o saptamana intreaga nu un weekend...asa ca...ai curaj Alina...ca trece timpul repede...si creste puiu...si`ai sa poti pleca si tu

doxinu

Antonia doarme cam de 2 ori pe zi...odata vreo 2 chiar si 3 ore(mai rar)....si inca o data o ora aproximativ...Primul somnic e pe la 13-14.:00..si al doilea pe la 18:00.

Despre biberoane...noi folosim Primii pasi si nuk...cu tetine de la Angel si Tigex...cam complicat dar foarte eficient pt Antonia...aa..si tetine de silicon, pt ca cele de latex nu le mai accepta deloc!

Aaa....si ca sa nu uit...http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2b22a5ffc2952ac7bc13b4]Cum se joaca Antonia cu mami[/url]

Albastrica la 4 luni!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Monytza, pediatra ta e in Elvetia? ca si a mea tot acolo e ! la un congres ! sonia tocmai si-a dat drumu la muzica singura iar !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, Bogdanel a facut un caca verde ca spanacul! Azi a mancat pt prima oara para! Oare e cazul sa ma pachinez? E normal sa iasa asa verde???
Super pozele, Pitica! Auzi, da' cum ai putut sa stai fara sutien la botez? Nu ti-a curs lapticul?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

am fost putin pe afara sa ne relaxam iar acum facem nani, tati e plecat in delegatie( ca tot era vorba de plecari ale sotilor) asa ca mami , adica eu sta la calculici.
Paflo, te inteleg perfect cu netul. Eu de vreo luna nu mai vad nic un filmulet ca lumea decat sacadat si atunci trebuie sa am rabdare ca unul de 3 minute la mine dureaza 10.
Didialex, .Chiar nu am vazut intrebarea.Iti raspund acum .Eliza are ochii albastri spre gri, sincer nu stiu de pe unde i-a colectat ca nici unul nu-i avem nici macar albastri, de gri nici nu se pune problema. Parca ceva de la bunici s-ar apropia de culoarea ei, dar destul de vag.Sincer credeam ca o sa i se schimbe dar sunt exact la fel ca la inceput.
Mihamora, eu mai am noroc cu cate o nunta ca imi mai gasesc motiv sa ma duc la epilat, pensat si altele ca altfel mi le prestez eu in baie iar Eliza ma priveste din scaunelul de masina. O invata mama de pe acuma cum sta treaba cu feminitatea.
Gabiu, sa stii ca ai dreptate. Cand e obosita vrea san fara probleme. Ma bucur ca macar atunci ii goleste de tot.dar am acum la lapte ca atunci cand am nascut. Simt iar intepaturi, se umplu pana la refuz. Nu stiu ce i-a apucat. Sa vedem pe mai tarziu cum ne vom descurca.
mai aveam cate ceva de raspuns dar le-am uitat. Ma uit in urma si revin.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ahh, mi-am amintit:
Miniuta, imi pare tare rau ca nu te descurci la drum cu bebe.Eu am fost cu Eliza 700km doar dus si nu mi-a facut nici o problma. O pun in scaunelul ei, are jucaria preferata in brate, povestim, ne jucam, iar cand vad ca nu mai vrea nimic o iau in brate, ii dau putin san si de la drumurile noastre 'impecabile' adoarme. (ei sa stii ca asta s-ar putea sa fie motivul pentru care ii place Elizei pe drum, o leagana masina de la gropi mai ceva ca in bouncer)

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!
M-am chinuit 2 zile sa citesc ultimul capitol, dupa un WE epuizant, in care am avut la noi pe prietenul lui Tudor, care a ramas si peste noapte si nu va spun cum arata casa mea duminica seara...

Multumim mamicilor ptr urari!

Pepsi, superbe pozele. Si alea cu vara indiana si cele cu camerele. Ce fain ca fiecare copil are camera lui. Noi stam in 2 camere de bloc, iar sufrageria e plina de jucariile lui Tudor.... Avem si noi macara ca a lui Dominic!
Ali24, Tudor a dormit la el in patut cat a fost bebelus, apoi intre noi, nu tot timpul, dar acum imi amintesc cu mare placere de momentele alea.

Katiapam, Joji, bine ati venit pe plantatie!

Doxinu, si mie-mi place sa-l miros, dar cand e treaz! Ca nu ma pot abtine sa nu-l pup si s-ar trezi sigur!

Mica, pe mine tocmai m-a anuntat administratora spt trecuta ca-mi trece bb-le la intretinere, ca cica ar fi sesizat-o un vecin...

La multe lunisoare Andrei de Vali5, David de Ella
Ella, felicitari ptr al doilea dintisor!

Vas, si eu patesc la fel, de cand am inceput diversificarea, nu mai suge decat 2 min maxim si apoi se intoarce repede pe partea cealalta sau pe burta! Si de ieri nu mai voia nici piureul, asa ca azi l-am lasat mai mult timp intre mese si a mancat foarte bine! Am inceput sa-i dau si apa sau ceai si vad ca-l bea, inainte nu voia deloc.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna mamici!

In primul rand:
Andrei de Vali5
David de Ella si
Aurora Demetra de Bebeta

Pitica, frumoase pozele. Ce seamana Cosmin cu tine si Iris cu tati! (cel putin asa mi se pare mie )Iar in privinta lui Cosmin, poza 1561 e mortala!!

Monytza, Albastrica ta e scumpa foc!

Kay, de Sosonica ce sa mai zic..Soso!

Paflo eu te intrebam in capitolul precedent cand/cat si ce ii dai sa pape Sofiei pentru ca eu sunt inca in ceata cu diversificarea asta, in sensul ca ne-am dat orele de papa peste cap, nu stiu cand si cum sa ii mai dau supa/laptic etc

Mihamoramie mi-a recomandat doctora sa ii dau calciu Anei inca de pe la o luna. Recunosc ca nu i-am dat, ca am citit pe aici ca in lunile da vara nu se da. Acum ma gandeam chiar sa incep sa ii dau cate 10 zile pe luna, ca am inceput si cu diversificarea, nu ii mai dau asa mult laptic...nu stiu ce sa zic exact.
Si da, noi avem umidificator, ne-am cumparat unul de la Brevi care, cica, emite si ioni negativi, adica si purifica. Noi stam in aceeasi camera cu Ana si e bun si pentru noi, mai ales pentru mine care sufar de rinita cronica si parca nu ma mai infund chiar asa tare.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

POZE

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput