***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, salutare...

wooow ce ma bucur ca ai scris Miniuta. Felicitari pt cele 5 lunisoare ale lu David. Speram ca esti in ro, dar trebaluiesti pe aici. Nu te intreb cum te descurci ca ai scris strajnic. parca ma descrii pe mine. Sa stii ca nici io nu mai sterilizez nimik. Foloseam rareori biberonul, cand era necesar sau cand mandru meu nu vrea /nu are ce sa pape. I-am facut vant ieri in ro cand am pus un pachet. Sper ca ai mai intalnit mamici, am vazut/citit de fapt, ca au mai rasarit cateva la tine in oras aici pe DC.

Acu sa strig catalogul, aseara am salvat onoarea cu deschisu' noului foileton, cum scria Lili love.
Unde sunt asa: POOHY, CARRIE; TAMARASP; LILI CARE A NASCUT PE 28:04; EIMOTTO; CORAP; ARCADIA (tu esti cea care a propus Tineretului ca loc de intalneala si nu ati aparut ? )lulu26 (unde sunt schimbarile care le facusei in trecut?) Florina, Mama lu' Antonio Ramsy....
mai continuati si voi....

fetelor, nu mai fiti suparici ca unii dintre bebelusi nu seama cu voi..mai e timp si la noi din bb1 care nu avea nimik de la mine acum cica e tot rupt incarc niste poze la 6 luni sa videti si voi

Ella, felicitari pt cele 6 lunisoare!!1 nu-i asa ca e frumoasa aniversarea, cu emotie si o mica tresarire la trecerea primei jumatati de ani? 24.04 e si aniversarea casatoriei noastre, asa ca avem o zi de serbat in comun.

Vali5 si Bebeta Sa va traiasca minunile

Vaaaas, te-am mai intrebat odata, si tu ziceai ca nu iti vede nimeni mesajele care e culoarea okilor Elizei?

Monicoasa, e un subiect pe parintzi despre Psoriazis copil. Sper sa gasesti mai multe info

Sobi, cand spuneai de "ceva testicol" la ce te refereai? E necoborat? Si R a avut acceasi problema si a fost una din operatiile pe care l-a facut.

Pepsi, mami, dar ce camere ordonate au piticii!? Si noi suntem cu tot de la Ikea. Jucarelele unde-s? in sufragerie. La noi, cand depaseste o anumita densitate pe metru patrat, il pun sa si le care cu roaba in doare in camera lui. Se vede ca i-ai aranjat camera dupa ce ati trecut de primul taifun. Ne-am lecuit cu sertare& butoane. Dupa ce strica/ catzara i-am aranjat camera a.i. atunci cand il las la el in camera stiu sigur ca nu are ce sa strice sau rani Ce mai, facusem huse pe la statii, DVD etc. Oricum nici acum nu i-as incarca-o dupa ce si-a pierdut interesu in scotoceala. Dar las ca vine bb2 in spate.

Mihamora, iti sta super tunsulici si Dominic are acelasi sac C&A precum David al meu.

Cristal, ai descris perfect oraru lu fii-miu

Mama mia ce de mancaruri faceti la pitici? au cumva 18 ani ?

poate mai stiu, acu iar am vorbaretz in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Ali24, nu te juca cu focul! din ce spui tu, e posibil sa ai mastita si trebuie intervenit rapid. pana ajungi la medic, pune-ti puiul cat de des la san si pune comprese reci.ideea e sa ajungi cat mai repede la medic ca sa eviti incizia.
Alyna24, cat de mult te inteleg...sotul meu nu pleaca in delegatii, dar are un program infernal (asta dupa ce toata vara a lucrat la casuta si nu-l vedeam cu zilele); ma mai enervez si eu, dar in final imi dau seama ca si el e obosit cand ajunge acasa si nu vrea decat sa se odihneasca (desi si eu as vrea acelasi lucru cateodata).Ei! trece ea si perioada asta obositoare (pacat ca trec si fazele ei superbe)!
Oana, ti-am scris un mesaj pe privat cu adresa. Imi e o ciuda pe astia cu netul de mor! Dupa ce o saptamana nu a mers deloc, acum merge in ritmul melcului turbat, de nu pot sa vad filmuletele.
Chiqui, caut pe net graficul si ti-l trimit (eu l-am printat si ca o isteata ce sunt nu am salvat site-ul).
Asta-noapte iar m-a muncit fiica-mea ca pe negri!Macar azi a fost bine dipsusa pana acum si acum doarme deja de mai bine de o ora, de am apucat si eu sa-mi fac manichiura.Ce mai!Sunt o lady!
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!sa cresteti mari si sanatosi!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

didialex, nu era cazul sa-ti faci griji. stii tu, vestile rele se afla repede. nu eram in romania si nici cu vom merge curand, probabil.lui david nu-i place in masina la drum lung, naiba stie de ce. nu are rabdare, cand e obosit urla de numa, in loc sa doarma cum fac majoritatea bebeilor. am patit-o de doua ori, ultima oara acum o luna si ceva, cand am fost la neu schwanstein cu el, cam 300 de km dus. la dus a mai mers, dar la intors am oprit de nu stiu cate ori din parcare-n parcare si pana la urma am venit cu el in brate acasa, ca nu mai termina. si cum eu nu sunt de acord cu chestia asta, am jurat ca nu mai plec curand de-acasa cu el. oricum, depresia sau ce mama zmeilor o fi fost starea aia mi-a trecut la scurt timp dupa ce ai plecat tu in concediu. am inceput un tratament cu vitamine, spirulina si fier si mi-a trecut miraculos, la psiholog am fost de trei ori si pentru ca ma enerva am incetat sa-l mai vizitez...eh, bine ca a trecut si ca acum ma descurc si singurica.

inchipuie-ti ca gasisem niste tipe din nürnberg, chiar simpatice, ne-am vazut intr-o seara in oras la o cafea dar de atunci a trecut ceva timp, zilele zboara si nu am reusit sa ne mai vedem. ele lucreaza, au copii mari, eu timp as avea mai mult dimineata...ma rog...nu stiu unde sunt mamicile alea tinere ca eu nu stiu pe la ce subecte mai citesti tu, dar de fapt asta as cauta, mamici tinere cu un program similar mie.

ah, si am mai facut ceva. l-am inscris pe david la o grupa pekip, mergem in fiecare joi cate o ora jumate, dar pana acum sunt cam dezamagita, nu am facut mai nimic. la cat citisem despre programul asta aveam asteptari mai mari...om vedea cum e pana in decembrie, si daca nu sunt multumita nu mai merg mai departe.

hai ca mai bine iti scriam un pm, ca poate nu interesa pe toata lumea poliloghia asta.

pupici tuturor.

mi-am amintit. KAY, si david fix la fel adoarme, ca soniuta, doar ca el nu are asa o omida mare, ci un maimutoi din carpa cu un cap mai balonat. pupici

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Chiqui, uite aici un link catre site-ul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, referitor la graficele de greutate ptr fetite, pe grupe de varsta.
http://www.who.int/childgrowth/standards/chts_wfa_girls_p/en/index.html
Din aproape in aproape, le poti gasi si pe cele referitoare la lungime. Eu gasisem data trecuta tot pe aici unul care avea pe aceeasi pagina si greutatea si inaltimea, in functie de varsta, dar vad ca nu mai dau de el si nici nu mai apuc acum.Daca il gasesc iti dau un mesaj.

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Miniuta, mesajul anterior l-am scris cu picioarele. Si cica is calma. sper sa te fi descurcat cu tradusu la ce am scris . Pai, in legatura cu mamicile, erau pe la aspirante, parca vorbeau de femibion.
Anu trecut am fost si noi la Schloss Neuschwanstein, dar R avea 2 ani. Ceilalti au facut traseu pe munte noi cu colindatu. Sa stii ca ai dreptate. Noi dupa ce ne-am intors din ro am fost 7 zile in Bayerischen Wald si nu am mai folosit copaita in masina ci scaunelul si am avut urlatoare la drum. Dar de mers in calatorii tot mergem. Plecam pe 01 in Köln. Sa te tii distractie. Nu am cu cine sa ii las si parca ti-am spus ca prima noapte in care am fost departe de R a fost atunci cand l-am nascut pe D.

Cat despre PEKiP, hmmm, am o amica ce a mers cu fata, nici acu nu merge la 17 luni, in picioare ma refer, au niste tehnici tare dubioase, parerea mea. Dar la bazin nu il duci? Revin, ca-s plina pana peste cap :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Boby de Ella
Andrei de Vali5
Aurora Demetra de Bebeta

Ella dintisori sanatosi lui Bobyta!

Vas, si Teodora bea apa cu paharul! E pofticioasa si decat sa-i dau ce am eu in pahar (uneori suc acidulat uneori vin sau cafea) prefer sa-i pun putina apa! E asa de dulce cum Bea!

Kay, Sonioara e o minune! Si ce frumos se joaca ea! Iar pe tine te admir pentru optimismul tau!

Doxinu, sa-ti traiasca micul crestin! Frumos filmulet!

DidiAlex, cati ani sarbatoriti de la casatorie? Felicitari si ani frumosi in continuare!

Votat bebici frumosi! Multumim si noi pentru voturi! Astazi suntem pe pagina 13!

Fetelor va dau un link sa vedeti ceva dragut! Cautati apoi in site si alte chestii si cred ca va veti distra! Eu am pus spatii ... nu uitati sa le scoateti!
http://video. alege. net/ filme- funny- ro-884-Ce- mai- rad- bebelusii-astia.html

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella felicitari pentru dintisori.

kay am vazut filmuletele Soniuta.

alyna si sotu' pleaca destul de des. Uite in seara asta suntem singurele. Si peste 2 saptamani pleaca iar la roma si sta 1 saptamana.

cristalina si doxinu si noi la fel. Cate 30 min depa fiecare masa, adica vreo 3-4 reprize pe zi. Azi vad ca e o exceptie. Adica nu prea a dormit deloc.

LA MULTI ANI Andrei si Boby

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Gabiu- multumesc pentru raspuns
Kay- am vazut filmuletele cu scumpetea de fata
Ciqui- multumim
Saru'mana DidialexE foarte soft acest saculet
Pai sa va zic eu ce singura sunt....ca tati a stat cu noi in primele 3 sapt si apoi a mai venit la botez ...si maicamea e plecata si ea,asa ca sunt chiar singura,mai merg cu fratele meu si cu bebe la cumparaturi si f rar cu soacra,sau mai sta ea cu bebe 2-3 ore pe saptamana maxim ca sa pot eu rezolva unele treburi, altfel sunt cu copilul dupa mine peste tot
I-am dat de inteles aseara la soacra ca as vrea sa ma duc azi sa ma epilez si mi-a zis ca oricum e frig si port pantaloni....,deci nici gand sa mai faca efortul de a sta macar o ora cu copilul...asta e, m-am impacat demult cu ideea...ma consolez ca trebuie sa apara tati de Domi si imi voi lua liber macar 2 ore in fiecare zi,inafara de iesitul impreuna,tr sa-mi scot parleala

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mai vin cu 2 intrebari:

- voi dati calciu la copii? si daca da, la recomandarea medicului sau ati facut si analize?

- folositi umidificator, in camera la bebei?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput