***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

miniuta, eu am sterilizat biberonul si tetina doar de 2-3 ori ori..adica le-am fiert. bine ca il folosesc doar de curand de cand am inceput sa-i dau cereale seara, si am doar unul. si eu tot asa il spal bine cu apa fierbinte si detergent.

La multe lunisoare Andrei de Vali5 si Bobitza de Ella74

Kay, ce dulceata e Sonia.. cum casca ea la omiduta! Si Calin e innebunit dupa pungute de plastic, azi s-a jucat cu un ambalaj de rafaello

roxicucu, ii dau cerealele cu biberon cu tetina pentru lichide mai groase si le papa bine. ma bucur ca a inceput sa manance bebel

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu ti-am vazut filmuletul. Foarte frumos. Sa va traiasca baietelul.

mihamora eu i-am dat calciu in septembrie (la recomandarea dr) cate 1/2 fiola timp de 10 zile. Despre umidificator si eu am vrut sa intreb.

monytza de ce ii pui caciulita in cap Antoniei? E frig la voi?

liviana si Maya a facut saptamana trecuta kk foarte verde vreo 2-3 zile. Adica verde inchis . Andrada a zis ca asta e kk de infometare. Nu stiu ce sa zic. Maya si-a revenit.

pitica ti-am vazut pozele. Ai 2 copii superbi.

alyna ai luat pana la urma jucarie cub de la targ? Se joaca David cu ea? De la ce firma e, ca vreau sa cumpar si eu pentru Maya.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ali24 - eu am avut un episod de 2-3 zile de dureri intr-un san, m-a apucat intr-o seara si nici nu am dormit de durere in noapte aia, a doua zi pe la pranz mi-am amintit ca ma lovise Petitul cu piciorusul (in timp ce-l schimbam) si l-am tot pus la sanul ala ca sa-l goleasca si apoi mi-a trecut. Pentru ca ma durea rau de tot, la inceput am evitat sa-i dau sa suga din el si se facuse o bara (lapte acumulat pe canal(e) de toata frumusetea. Mama mea mi-a zis sa nu pun nici comprese daca nu se vede nici o pata si sa vad cum evolueaza, norocul meu ca mi-am adus aminte de lovitura si ca durearea a inceput sa scada dupa vreo 24 ore. Acum sper sa fie bine si la tine! P.S. - ce aduceti voi ieftin si bun din Ge?

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumim fetelor de complimente!
In legatura cu umidificatorul dr mi-a zis ca este deajuns o oala cu apa sub patut iar calciu mi-a zis ca pot sa-i dau daca vreau{io nu vreau}.
De luna viitoare incepem si noi cu suculet de morcovi asa cate o lingurita pe zi ca doar asa a zus doamna dr pana ajungem la 30 de ml aoi inlocuim o masa,cica.Sper sa vrea si sa nu aiba reactii adverse!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da Pepsi, asta era continuarea, dar nu s-a mai pronuntat
Am uitat sa iti spun ca imi plac f tare culorile din camera voastra.
Umidificatorul este cu aer cald sau rece?
Monicoasa- si nu l-ai filmat sa vedem si sa auzim si noi?
Monytza- tare draguta domnisoara
Multumesc mult pentru raspunsuri fetelor.
Gravidutza- ce este higrometrul? am incercat si eu cu apa pe calorifer, dar nu mi se pare ca are mare efect.

LA MULTI ANI MOKO!!

lA MULTI ANI pentru OLIVER, MATEI CONSTANTIN, RAFAEL ALBERT,NICOLAE SPIRIDON

Mi-e dor de DOLO.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Buna seara,

acum am apucat si eu sa citesc din urma...vreau si eu timpul vostru si mai ales sa stau cu bebe acasa; de unde abia asteptam sa incep serviciul, acuma mi-a ajuns, colac peste pupaza am parte si de o schimbare de job, adica voi fi consultant si pe alta firma din grup, deja e vorba de alt business iar pentru mine asta presupune sa citesc foarte mult ca sa ma pun la curent cu legi, bla, bla.

Vreau sa multumesc tuturor pentru urarile de 6 luni ale lui Bobytza; din pacate raceala nu-i trece, azi l-a vazut doctora iar si a spus ca are viroza si de maine ii dam niste sulfamide- sirop ca altfel exista riscul sa ajunga la plamani, deja tuseste.

alyna24, lasa-ti sotul sa plece in team building si bucura-te pentru el, asa e normal. O sa vina si pentru tine vremuri mai bune; noi avem cate 1-2 team building-uri pe an, n-am lipsit la niciunul in ultimii 8 ani(cu exceptia celui din mai ca tocmai nascusem); sotul meu nu se duce in team building-uri fiindca nu vrea desi i-am spus sa se duca, sa mai socializeze cu colegii.

kay, am vazut filmuletele Soniei,tare dulcica si se vede ca ia in greutate; si de ce zici ca are retard motor? am vazut ce bine apuca ambalajul de la seringa deci isi coordoneaza foarte bine miscarile.

Cat despre contractul de mecenat, de maine incep sa trimit (am vazut ca mi-ai dat azi ok-ul dar am stat numai in intalniri) insa nu vreau sa-ti faci asteptari prea mari; daca iese ceva bine, daca nu, vreau sa fiu eu impacata cu mine ca macar am incercat sa ajut; m-am gandit de multe ori ce-as fi facut eu in locul tau si de fiecare data mi-am alungat acest gand fiindca nu cred ca as fi putut trece peste toate asa cum ai facut-o tu; ai toata admiratia mea.

Ancamari, poate Petit are o problema de plange totusi asa mult? si Bobyta a fost din categoria urlatori si inca "exerseaza" dar foarte rar; pe timpul zilei, mai ales dupa ce se trezeste este de o veselie nemaipomenita; doarme 3 somnuri pe zi, maxim cate 40 minute.

Sobi, da mi-aduc aminte ca sotul a intrat pe forum sa va anunte dar a mintit, Boby era intr-adevar albinos si este si acum dar era foarte urat (semana cu basescu, cu un ochi chioras se uita), in nici un caz frumos; chiar el a afirmat asta cand l-a vazut prima oara, adica la 10 minute dupa ce l-au scos;
Acum, fie ca a crescut, fie ca ne-am indragostit noi irevocabil de el(poate putin din amandoua), Boby este comoara noastra si pentru noi este cel mai frumos baietel

Piticasigogosica, am vazut pozele cu Iris si Cosmin; Iris e o printesuca, are niste ochi superbi; intr-una din poze Cosmin are o minge din aia cantatoare in mana; cum e ? se joaca cu ea? vreau sa-i cumpar si eu lui boby si nu stiu daca i-ar da atentie...

noapte buna...

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput

Tocmai a ras Calinut un bibe cu 170 ml cereale cu lapte in 4-5 minute! Eu n-am stiut niciodata cat papa, fiindca nu m-am muls si nici n-am facut proba suptului si aveam impresia ca papa mai putin, de obicei cam 4-5 minute papa! Si dupa a mai papat si un pic de lapte de la mami
Si azi a acceptat si piureul de morcov, cartof dulce, dovlecel din supita, si sucul de morcov cu mar! adica toata cantitatea pe care i-am dat-o

chiquitita, ai incercat cu o lingura foarte mica?

doxinu, Calin doarme de 2 ori pe zi, la pranz si seara, cam 3 ore cu totul. si noaptea 10-11 ore, dar se trezeste de cateva ori sa pape.

Didialex, eu sunt cu Tineretului asa ma bucuram ca ne intalnim mamici, si ca un facut miercurea dinainte de joia cu pricina am plecat la tara. am vazut in schimb pozele de la intalnire, numai mamici si bebei frumosi, acum sper sa nu sune ciudat dar na ca zic, matale esti tare frumoasa

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Kay, iti tin pumnii sa se stranga suma pentru America. Imi place freza periuta a Soniei

Mihamora, ti-am vazut pozele si mi s-a parut ca, Calinutu meu seamana cu Domi al tau Ii dau calciu lui Calin, la recomandarea pediatrei, dar din cand in cand si nu cred ca mai iau alta sticluta (de pharco). Am facut analize si a iesit usoara anemie, asa ca ii mai dau si fier Haussman, cateva picaturi tot din cand in cand. Stiu ca nu e bine dar sunt uituca rau. Umidificator nu folosesc.

Kay, Mihamora, de ce firma apartin omizile pe care le-am vazut la voi in poze? Vreau si eu o omida

gabiu, la mine dupa cateva incercari s-a prins cum sa suga din tetina! azi a ras un bibe dupa cum ziceam. am avent cu tetina airflex cu flux variabil, foarte faina.

Monytza, pune-i ser fiziologic in nasuc si trage cu pompita, nu-i da decongestionante ca sunt periculoase. iar pt raceala oscilococcinum. Albastrica sa treaca repede.

pepsi, mortala faza cu sandvisul

Liviana, si kk de Calin si-a schimbat culoarea de cand cu diversificarea, a fost si verde, acu e inchis la culoare, stai linistita

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Vali5, Alyna24, am uitat sa va multumesc pentru reteta de laptic cu calciu lactic O sa fac din lapte praf.

Ella74, pe ce domeniu al dreptului te muti?

Noapte buna...

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

arcadai, balaurul-cel-rau deghizat in omida simpatica si colorata |(ca asa se lupta cu ea, de zici ca ea e fat frumos si omida balaurul cu 7 capete), e de la Mothercare, dar a primit-o de la Cristina1974, din Anglia. sau o luase de undeva din niste insule... oricum, e foarte incantata de ea ! a uitat-o imediat pe pritesa Sisi ! tre sa mai trag si eu o fuga la un magazin de bebei sa-i mai iau un costumas de dormirt in el, d`ala cu maini si picioare... dar stiti cum se simte diferenta intre marci si calitati? de ex ea are haine H&M majoritatea, Premaman, Mothercare, Ralph Lauren, Z, John Lewis, C&A, Chicco, Dior, niste unele din America (d`alea ffff mici, ca aici nu gasesti nimic) si normal, hainute de la noi, romanesti. alea scumpe-scumpe gen John Lewis si Ralph Lauren le-a primit de la Cristina1974 (J.L.) iar Ralph i le-a trmis nasa mea, din Sua, Dior le-a primit de la Mihaela Radulescu, adica nu va inchipuiti ca am eu bani sa dau pe asa ceva ! in fine, ideea era ca in Ro sunt multe foarte scumpe si indoielnice calitativ... eu sunt extrem de multumita de H&M, sunt bune si n-au fost deloc scumpe. un costumas din bumbac organic era cam 6 euro, restul 2-3, pack-urile de 3 - 4-5 euro... deci extrem de rezonabil ca raport calit/pret. si acum sa ajung unde vroiam sa ajung :

dati-mi si mie un hint unde sa ma duc sa iau hainute bune, moi si rezistente in Bucuresti. gen H&M cine stie, sau cam cat cost la Mothercare un costumas? ca nici s-arunc cu banii aiurea nu e ok, noi avem alta treaba pt banutii astia !

p.s. acum poarta majoritatea hainute de la SOFIA de PAFLO ! si e foarte incantata ! doar ca multe ii sunt mari, pt ca ea, abia acum se apropie de dimensiunile Sofiei la NASTERE ! adica azi dimi avea 4200 gr ! ma duc sa-i desenz graficul de greutate, sa-i calculez lichidele pt azi si sa ii fac medicamentele !

sunt asa fericita, da nu am un motiv anume, doar ascult Pasarea Colibri, Baniciu, Alifantis... sunt intr-o stare patriotica !

(iar)

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput