Gravidutze si mamici de CLUJ - 28

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VAI tu MELI da frumoasa mai e E ASA DE SCUMPAAAAAAAAAA ,si ce frumos zambesteeeeeee e un inger de fata
puiu meu zambeste numai in somn ARE deja 3 sapt oare de ce nu zambeste cand se uita la noi ?????????
sa stii ca si eu am incercat sa o las dezbracata inainte de baitza si mi a facut o surpriza o cacutza de a trebuit sa i schimb toata lenjeria

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

SIMO distractie placuta la nunta ,chiar ca si mie imi este dor de o intalnire cu fetele si acum si cu bebeiiiiiiiii

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

MELI mergi cu fetitza la POLLUS?
ASA m as duce si eu

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

buna fetele!!!

Puisorul, eu mi-am comandat de la babydesign patut cu comoda, in plus, patutul e transformabil, deci il poti folosi si cand copilul e marisor de cativa ani!!!

nu trebuie sa comanzi pe net, vezi ca pe str. Decebal (chiar la inceputul strazii, cum vii dinspre Piata Mihai Viteazul, pe dreapta)au un sediu... gasesti acolo si poti face comanda la ei... au si lenjerii de patut, saltele de infasat, etc.

pusici la toate!

andreea si eric
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

astazi am fost si eu la plimbare si erau multe mamici cu bebiti la plimbare! eu nu mai am rabdare!
ramonella - cred ca fiecare dintre noi isi pune intrebarea daca va fi o mama buna? hmmmm! oare o sa reusim? tu cum esti? ceva semne?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mersi mult de informatii Eladea. Nu stiam de magazinul ala. Cred ca o sa trec zilele astea pe acolo, daca expo e asa o mare dezamagire....
A fost cineva la gimnastica in Zorilor pe str. Neagra? M-am uitat pe site si pare foarte ok.
Ce bine ca s-a facut vreme mai buna

25+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

am vazut ca maine este luna plina... oare este adevarat ca atunci cand este luna plina se nasc multi copii?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Oana, in cazul meu asa a fost...hihihi...Cu luna plina.
Meli, cat de dulce poate fi Timeea.

Auziti, dati-mi un sfat, ca sint disperata, incepand de ieri ne confruntam cu o situatie noua. Sara termina de papat, o tin sa scoata aerul, adoarme in brate, o pun incetisor in patut se trezeste si incepe sa planga. Dar nu un plans usor, asa....din toti plamanii. Am incercat sa o las, dar asa rau plangea ca m-am speriat. Ideea e ca vrea in brate. Cum o iau, cum tace malc.Ce sa fac?Acum a cazut rupta de oboseala si a adormit...

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

gabriela - nu stiu ce sfat sa iti dau... insa mare grija sa nu o iei tot timpul in brate caci... creeaza dependenta! acum ce sa zic, cred ca mamicile cu experienta iti pot da sfaturi mai bune...
deci zici ca luna plina ar avea influenta? hmmmm! ce bine ar fi!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Auuuuuuu!!!!La noapte ies lupoaicele la nascut!!!!

Alex stiu ca o sa fie bine.E asa de aproape monentul!!!!

Gabi nu stiu ce sa zic,poate e smecheruta si vrea in brate???

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 11 de zile

Mergi la inceput