Gravidutze si mamici de CLUJ - 28

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

MELI- ce frumoasa e printesuca ta. Sa-ti traiasca si sa stii ca atunci cand povestesti despre ea, parca mai nerabdatoare sunt.
Azi sunt foarte happy ca am fost in carrefour si am gasit la reducere lenjerii de patut cu aparatori si pilota la numa 35 de lei. Sunt asa de dulci...
Am vazut la cineva de pe-aici un patut tare dragut de la babydesign si voiam sa stiu cat costa taxele de expediere si alte detalii. Pls daca ma puteti ajuta.

Ani

25+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

am fost afara o ora jumatate , acum am adus-o inauntru cu carutu si am deschis larg geamurile ca sa n-o scot si e infofolita ca doarme. cumva mi-e frica s-o las mai mult afara. tot e rece.doarme ca un ingeras. abia astept s-o pup toata cand se trezeste.
Gabriela-inainte sa-i faci baita seara, fa mai caldut prin casa si las-o numai in maieut, fara pampersi 15 minute, sa vezi ce le place
pupici la mamici si burtici
Meli+Timea-Larisa

http://community.webshots.com/user/melindapapp2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Dpop caruciorul trebuie sa aiba manesr reversibil,cand se aduna sa ocupe putin spatiu ca sa incapa in portbagaj,sa il poti folosi de la 0 luni.cam asta este.Si un material ok in el,sa nu se strice la 5 folosiri.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna mamici si gravidute!

Multumesc ca ne-ati trecut in lista!

Fetelor, nu am intrat decat sa va citesc si sa va spun ca noi suntem foarte ocupati saptamana asta - fratele meu are nunta duminica...
Va dati seama in ce stare de agitatie suntem toti:ieri mi-am luat rochie,bijuterii - azi am fost la croitor sa o scurtez - maine cosmetica si altele ....
Sa ne tineti pumnii pentru duminica - sper sa fie ok - il duc si pe David dar numai vreo ora ca mi-e cam groaza ca va fi mare galagie si nu cred ca-i va placea.
Totodata va rog din suflet sa o treceti pe listuta si pe cumnata mea - Raluca (17.09.1980) si pe nepotelul meu drag si scump - FILIP DANIEL (19.02.2007)!
Va rugam sa ne anuntati cand este vreo intalnire - asteptam cu placere sa ne cunoastem

Pupici

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Diana, bv pt pitica, fetita vrea sa vina si voi nu ati gasit nume, ofof.. Ia un carucior cat de cat de firma, ca am vazut de la Primii pasi la cineva, facut varza. ia chicco, graco, hauck din astea, sunt si la cora la preturi ok.

Meli, am vazu ultimele 3 poze, e o papusa Timea, obrajorii numai buni de pupacit. Imi place ca parca in toate pozele e vesela, e dulce foc:)

Cred ca mai sper seara ies si eu la spatzir, sper sa nu ma apuce una alta prin Polus;)merg sa vad si magazinul asta nou de copii, cica ieri au vandut deja de peste 40 de mil, au oferta, al doilea produs -50% sau ceva de genul.

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

diana - ma bucur ca sunteti bine si se apropie venitul bebelusului pe lume!

bex - plimbare placuta! sa ne spui si noua ce au frumos pe acolo!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am venit din oras,am fost pe 6 martie dupa vanita,dar n-aveau suport....Au zis ca tre sa primeasca cel tarziu luni.Vanita n-am luat-o,ca le luam pe amnadoua odata.E tot Onda,cum erau la polus,exact cum vreau eu.Mi-am luat mameloane de silicon,pentru orice eventualitate,la unele le-au folosit,la altele nu,vom vedea...Cred ca pana la urma nu-mi voi lua incalzitor de biberoane...

Meli tare draguta pitica ta!!!!Ce mare creste,pe zi ce trece.

Puisor eu am patut de la BabyDesign,il poti vedea la poze.A costat 10500000 si transportul cred ca 1300000.Mie imi place tare mult.Super pretul la lenjerie!!!!

Deci ziceti ca n-am de ce sa-mi fac griji...Dar ne gandeam si noi asa,ca mai avem putin si o sa avem BEBE!!!!!Doamne!!!De abia astept!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 12 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mersi fetelor, chiar a crescut? eu stau cu ea toata ziua si parca nu observ daca creste.
si eu vreau sa dau o fuga prin polus, sper ca reusesc azi
pupici
meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO stai linistita ca o sa fie bine ,cand o vei tine pe BEA in bratze vei realiza ce inseamna intradevar sa fi un om fericit O SA FI CEA MAI TARE MAMAICA ...

MELI uite asa s si eu cu matzuca mea pup la ea non stop

am fost la plimbare ,DOAMNE ce bine i sa iesi u pic din casa ,sa speram ca nu mai ploua

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DPOP poate asa e va fi greu sa o dezvatz dar crede ma ca nu o pot lasa sa planga mai mult de 7 min ...am eu timp sa o dezvatz sa se mai inzdraveneasca putzin

cum zice si VICTO dupa 3 luni

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput