Gravidutze si mamici de CLUJ - 28

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

of tu fetelor INTRADEVAR sa fim mamici e cel mai frumos rol pe care l putem avea ,nu se compara cu absolut nimic

OK GABI am retzinut'' carnetzel verde ''

CO eu folosesc` programul PICASSA pt poze si e super tare

va pup
vb mai tarziu
ma duc sa ma aranjez putzin , mergem in vizita la tati la birou

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata si de la noi!!!!

Tot 2 in 1...imediat ma duc in oras,pe 6 martie,sa-mi iau vanita cu suport...Ca acolo am vazut sigur.Sper sa-mi faca bine miscarea si sa se declanseze ceva....Desi mi-e cam frica...Aseara vorbeam cu sotul meu,daca suntem pregatiti pentru o responsabilitate asa de mare.Si ma intreaba ca eu is pregatita???Si eu am zis ca nu...Dar vom creste impreuna.Cand sa-l facem,la 35 de ani???Va fii bine,sunt sigura.Acum ca mai avem cateva zile si vom deveni parinti,parca te sperie putin...Pe voi nu va speriat????Asa putin...

Fetelor,va e de folos incalzitorul de biberoane????Merita sa-mi iau????

Va pup pe toate si pe bebeii vostrii!!!!
Revin mai pe dupamasa,ca acuma ma pregatesc de plecare.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 12 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Salutare de la noi.Am dormit pana la 11:00.tare bine a fost.Abia astept sa vina sotul.
Meli,diversificarea mi-a recomandat-o medicul pentru refluxul gastric si pentru ca nu lua in greutate.I-am zis si eu ce am citit si a zis ca e adevarat,dar prefer sa nu ii rezolv problema la stomac?Si am mai multe cazuri in care s-a inceput asha de repede diversificarea si copii sunt bine.Copilul meu voma aproape tot ce ii dadeam inainte sa incep cu sucul.Si asha ii dau 60 ml de suc si 4 lingurite rase de spuma de fructe.Si supa ii dau 50 ml.Laptele praf pe care il mananca el e foarte rau la gust si nu ii merge deloc,dar e singurul care este asha purificat,nu are urme de proteine.ar mai fi unul la 2milioane 600 ,dar acesta este exagerat de scump tinand cont ca mananca undeva la 10 cutii pe luna.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo, sint normale gandurile astea. Si eu le-am avut! O sa vezi ca se schimba totul cand o tii in brate pe Bea! Incalzitorul eu il folosesc, dar, sincer, m-as descurca foarte bine si fara el. Deci nu e musai!

Bexule, i-am zis sotului sa sune sau sa treaca pe acolo dar ma amana elegant de fiecare data, Uite ca iau eu problema in maini.

Alex, poate totusi il gasesti tu! Ca numai la carnetelul meu o sa iti stea tie capul la botez...hihihi

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ramo parerea mea este ca daca astepti sa faci copii ca sa fii pe deplin pregatita nu mai ajuni sa fii insarcinata.Eu sunt de parere ca cu cat faci mai repede un copil cu atat e mai bine.Nu ajungi sa fie mare si sa fie diferente de mentalitate.E normal sa fie, dar cu cat esti mai proape de varsta copilului il intelegi mai bine.nu sunt deacord cu femeile care prima data trebuie sa se implineasca pe plan profesional.Imi cer scuze daca jignesc pe cineva.Eu imi spun doar parerea.
Ai sa vezi ca te vei descurca, se naste de undeva totul.vei sti ce sa faci cu copilul ca si cum ai fi facut asta toata viata

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, am dus-o afara pe piti in curte si a adormit, hihi. acum eu intind haine si ma mai uit sa vad cand se trezeste. am mai pus 3 poze cu ea. pupici
Meli

http://community.webshots.com/user/melindapapp2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai tu fetelor eu nu ma mai pot opri din pupat pe piti, moooor dupa ea, abia astept sa vedeti si restul ce frumos e sa-ti tii puiutul in brate!

Meli+Timea-Larisa

http://community.webshots.com/user/melindapapp2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

meli - e o scumpa piti a voastra! ce mult ati crescut! iar ochisorii sunt frumosi foc!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

'Neatza fetelor

m-am obisnuit prea bine cu concediul se pare!
si noi tot 2 in 1, desi dr a zis ca e gata de lansare . tot asa, in 2 saptamani merg iara daca nu iese pana atunci.
avem 3 kile, +/- 100 grame. deci suficient.

in rest sunt ff dezamagita de targ, am fost ieri dar numai 3 standuri sunt, si alea zau ca nu merita. nu inteleg de ce nu au venit ca la cel din primavara, mai ales ca ar fi avut loc in tat spatiul ala de la expo.
voi ce criterii ati urmarit cand ati luat carucior? ce trebe sa aiba/ n-aiba?
ma rog, asta e.

ramo, si eu am ganduri ca inca nu suntem pregatiti, dar acu e prea tarziu sa ne razgandim oricum hihi.

alex, eu cred ca cu cat trece timpul cu atat va fi mai greu sa o dezveti din statul in brate. nu vreau eu sa dau sfaturi ca nu-s experta, dar ma gandesc ca acuma isi formeaza obiceiurile.

gabi, tu ai carusel la pat? la cat timp l-ai atarnat? ca zicea parca ripley ca nu se pune decat dupa o perioada, ca sa nu-si strice ochii.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai..exista si depresia ante=partumca eu am o stare..:(:(
despre tinutul in brate , am citit ca pana la 3 luni bebelusii nu sunt smecheri. deci e ok sa-l linistesti luandu-l in brate.

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput