Gravidutze si mamici de CLUJ - 28
Raspunsuri - Pagina 16
kitzy spune:
Bex mi-am facut rost de o pereche de blugi pt gravida![]()
Mai am o pereche de pantaloni in care inotam acum o luna si acuma stau ficsi![]()
Si azi trebuie sa fug in oras sa-mi iau pt nunta ca ieri n-am prea gasit dar azi sigur nu mai vin cu mana goala.
14 cu posibil 
ALEX29 spune:
BUNA DIMINEATZA 

CE BINE ca nu mai ploua ,in sfarsit putem iesi la plimbare astazi , nu mai rezist sa stau in casa
MELI ALCONUL e o solutzie ce se pune in ochisori ,sper din inima sa i treaca si sa stii ca incerc sa nu mai folosesc serul asa de des ,fierb apa si ii sterg ochisorii cu compersa sterila inmuiata in apa fiarta si racita si desigur masajul la ochisorii
incearca si tu asa au apa fiarta iar cu solutia pt ochisorii sa vb cu pediatra
COMOARA NOASTRA TIADRIS
bex spune:
Natalia, imi pare rau ca esti fara sotior, dar singurica tot nu esti;)
kitzy, neaparat sa iei ceva dragut;) pt nunta. sa fii sexi;)
fetelor, sa va zic o fata naspa, tipic Romania: duminca seara a disparut prietenul unei fete de la sotu-meu din echipa, iesise tipul sa ia ceva, ea, parintii l-au cautat, sunat, tel inchis...nimic, au mers la poilitia, astia au inceput cautarile lor pe marti dimineta abia, sa treca ma rog 48 de ore...va dati sema, tipa innebunita, parintii la fel...tipul nu e genul sa pleca, sa nu zica su asa ceva...marti seara e gasit totusi la chirurgie 1 , incostient, fusese lovit pe trecerea de pietoni de unul, care evident nu a oprit etc. a ajuns la urgenta si desi avea toate actele la el, aia nu au anuntat familia...astia au fost in pragul disperarii 2 zile si ceva, tipul e in comntinuare f rau, cu sanse mici si nu s-a luat nici o masura...aia de la sital nu au motivat de ce nu au anuntat, iar politia cauta vinovatul...in fine, pe mine tare m-a intrigat povestea asta, am incercat sa ma gandesc ce disperare au avut oamenii astia in tot timpul asta si la fel acum, cand nu au nici o garantie ca tipul va fi salvat!
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co
38 +
Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
ALEX29 spune:
GABI asa i cu piticutza mea vrea in bratze si daca o las sa planga vreo 5 min mi se rupe inima cand ma duc la ea si ii vad lacrimile ....n am ce sa i fac trebuie sa o iau
imi imaginez cat de scumpa e si fetitza ta ,cred ca i o strengaritza mare ,stiu ele ca daca plang obtzin ce vor ![]()
voi incerca sa o dezvatz, pt ca imi este si mie destul de greu, dar nu acuma mai tarziu putzin
acum copilashii au nevoie de toata dragostea si atentzia noastra
COMOARA NOASTRA TIADRIS
ALEX29 spune:
GABI o sa intreb de carnetzel ,poate ai noroc si l gasesc
NATALIA intradevar ar fi super daca potzi sa nasti normal ,cred ca refacerea e mai rapida si o sa ti fie mai usor mai ales ca o mai ai o prichindutza 
COMOARA NOASTRA TIADRIS
ALEX29 spune:
CO draga cand aud asa ceva imi vine sa mor ,dar numai la noi se poate intampla ,DOAMNE ajuta sa scape cu bine
KITZY inca putizn si o sa vezi ce burtica mare ti se face ,asa ca la cumparaturi 
COMOARA NOASTRA TIADRIS
Gabriela77 spune:
Natalia, felicitari pt vestile bune de la dr! Asa sa iasa cum vrei tu!
Oana, te cred ca nu mai ai rabdare…Stii ca m-am gandit zilele astea ca ma bucur ca a fost asa, si am fost luata prin surprindere, cred ca nici eu nu as fi suportat asteptarea. In plus, mi-a zis doctorita ca Sara ar fi batut spre 4 kile…sau chiar peste, daca se nastea la termen.Si, da, cu Zymaflourul nu trebuie interrupt tratamentul. Dar de ce ar fi asta o problema?
Meli, ma bucur ca sinteti bine.Pupam pitica frumoasa ci ochi albastri!
Bexule, si ce folos ca mi-am notat, daca zapacitul de husband mi l-a pierdut!!!!!!!!!!Offff, ca iar m-am amarat…Ma gandesc sa fac un filmulet cu poze gravi, nastere, botez…Stii vreun program? Apropos, ei eu tot duminica m-am nascut! Vai, Bex, m-am ingrozit! Saracii oameni. Ce tara….Mi-e greata!
Alexutule, n-avem noi idée cat pricep ei…Si mie mi-e mila de ea, mai ales ca plange cu lacrimi de crocodil, acum de 2 seri a apucat-o rasfatul. Mancata, schimbata, ne punem in patut si intoarce capul dupa mine si plange. Are nevoie de companie. Dar ii vorbesc frumos, o mangai pe capsor, dam drumul la carusel si mai stau putin cu ea, si se linisteste. Asta ca sa nu o iau in brate. Ca in rest, ne dragalim noi toata ziua! Dar cand e de nani, trebuie sa dormim! Vad ca ti-ai intrat in rolul de mami, asa-I ca nu se compara cu nimik?
Ramo, tu? Cum stai cu dulapul?
Raluca, Delia, bine puiutii vostri?
Yuhuuuuuu, iesim afara!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
OanaAlina spune:
gabi, alex - ce frumos ca iesiti la plimbare!
raluca, delia - ce faceti mamicutelor? cum merge cu doi copii? v-ati obisnuit?
bex - ce intamplare trista! sper sa fie totul bine!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
Gabriela77 spune:
Alex, tare m-as bucura sa il gasesti. E un carnetel mic verde! 
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
bex spune:
da tu fetelor, e ingrozitor...:(
gabitza, cred ca Picasa (http://picasa.google.com) are optiuni din astea mai speciale si ca program de calc noi avem ACDSee Pro, care de asemenea are optiuni multiple.
imi pare tara rau ca e pirdut carnetul, dar de ce nu incerca sa merga pana acolo sa vada daca nu a ramas? ca poate l-a pastrat careva? sau sa dati un tel sa vedeti?? aa normal ca si tot duminica, la 9 dimineta;) m-am nascut. pritenele mele rad cum imi planific eu totul...
alexutza, tu esti o mamica prea buna;)cred ca nu rezisti piticei:)) vai vai
cred ca sunteti mortale amndoua:) abia stept pozele de la botez;)![]()
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co
38 +
Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg