Gravidutze si mamici de CLUJ - 28
Raspunsuri - Pagina 20
CristinaGoji spune:
Oana - si in cazul meu tot asa a fost cu luna plina. Se zice ca atunci cand e luna plina se rup membranele, dar eu una cred ca e mai bine ca travaliul sa inceapa cu contractii, decat cu ruperea membranelor. In noaptea in care mi s-au rupt mie membranele (era luna plina), au mai venit inca vreo 12 gravidutze la spital, toate cu membranele rupte. Toate am nascut doar a doua zi, dupa pranz. Deci la toate a durat foarte mult travaliul. Asa ca ai grija, mamico, stai linistita in patut sa nu cumva sa ti se rupa si tie membranele de la efort, desi nu stiu dacac asta influenteaza in vreun fel.
Gabriela si Alex - exista multe teorii privind tinutul copiilor in brate. Cele mai noi teorii sustin ca bebelusii TREBUIE tinuti in brate, si cu cat mai multa afectiune si tinut in brate le oferi, cu atat mai curand devin independenti, pentru ca, stand la mama in brate, acestia devin mai increzatori in lumea exterioara si nu le este frica sa inceapa explorarea. Sunt mai siguri pe ei si stiu ca nimic rau nu li se poate intampla. Eu una l-am tinut pe Vladut in brate foarte mult timp, nu neaparat din cauza acestei teorii, mai mult pentru ca VLadut a fost un copil extrem de plangacios si nu puteam sa-l las sa tot planga pana la epuizare. Si a fost un copil precoce. La 5 luni deja mergea de-a busilea, la 6 luni s-a ridicat in picioare tinandu-se de barele de la pat, a stat nesustinut in picioare la 8 luni iar la 9 luni a facut primii pasi. Desigur, aici nu doar bratele mele au contat, ci si tonusul lui muscular foarte bun, plus ca i-am facut masaj zilnic de cand am venit acasa cu el. Dar zic eu, ca si bratele mele l-au ajutat sa aiba incredere sa se desprinda de mine si sa exploreze lumea inconjuratoare mai devreme. Nu a fost niciodata fan brate de cand s-a putut deplasa (de pe la 5 luni). A avut o perioada intr-adear, cand a devenit brusc foarte mamos, vroia numai la mine (8 luni), dar am inteles ca e o etapa normala in dezvoltarea fiecarui bebelus, cand realizeaza ca mama ar putea pleca de langa el, dar trece si asta. In plus, e atat de placut sa-ti tii copilul in brate, mai ales ca dorinta asta a lui nu este prezenta la infinit, pentru ca incepand cu o anumita varsta, doreste sa devina tot mai independent si nu mai vrea deloc sa fie tinut in brate. Nu stiu ce sa zic...eu sunt PRO tinut bebelusul in brate. Sunt de parerea ca bebelusului trebuie sa-i oferi ce are el nevoie atunci cand are nevoie.
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
kitzy spune:
Gata! Am rezolvat si cu hainele dupa ce-am umblat mai bine de 4 ore in oras. Ma dor picioarele de mor, nu alta. Mi-am luat o bluzita cu maneca scurta si cu guler bej-galbui cu picatele maro si are atasata o vestuta bej si cu curelusa de lac in talie si peste se pune ceva cu maneca lunga tot maro care se petrece si o fusta maro de catifea si margele in ton cu nuantele din haine. Dar am umblat dupa ele de numa ca nu le-am gasit pe toate intr-un loc. Fusta e tare dragutza, sus pe mai pe corp, elastica si jos e evazata si are un volans mic de saten maro. Combinatia e bestiala!
14 cu posibil 
redai spune:
kitzy poate ne pui niste poze cu tine sa vedem cum arata si imbracata
gabi si al meu are perioade de astea.Eu am o jucarie care ii place si o tot mist desupra lui si o pun sa cante si se linisteste,sau il pun jos si nu iauimediat mainile de pe el.Noi folosim si suzeta, nu am nimik impotriva ei.Chiar adoarme singur daca ii este somn.Deja o prinde sa o bage in guritza ,inca nu este exact dar mai nimereste.
Lore, mamicutza lui David
POZE
ALEX29 spune:
OANA pe unde te plimbi ?stai in MANASTUR ?
poate ne intalnim la o plimbarica e cu bebe tu cu burtica ![]()
GABI si TIADRIS a facut la fel ,papa bine adoarme .o pun in patutz si dupa vreo 10 min asa de tare plange de se aude in toata scara
cred ca le place tare mult in bratze saracutzele de ele![]()
COMOARA NOASTRA TIADRIS
ALEX29 spune:
CRIS sunt intru totul de acord cu ce ai scris ...asa ca n avem ce face GABI ![]()
va pup fetelor si noapte buna
ma duc sa prind si eu macar 1 ora de somnic 
COMOARA NOASTRA TIADRIS
pufulet74 spune:
Eu sunt pe aici :)
Ne-am cumparat patutz in sfirsit si sunt tare multumita de el,
iaca link-ul cu modelul pe care il avem:
"http: / / www . babycomfort . ro / index.php?cmd=show_product&id=73"
fara spatii
------------------------
Flory
37+
Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
antoni spune:
Alex-nu stiam ca ai si tu chef de polus ca puneam de o intalnire.
Oana, Ramo-nu mai aveti rabdare , asa-i?hihi, poate e adevarat cu luna plina.inca putin aveti si gata. incercati sa profitati de timpul asta si sa va odihniti sincer, ca veti avea nevoie. si pt nastere dar si pt perioada de acomodare care urmeaza.
Gabriela,Redai-astept poze cu piticii vostri.
hihi, i-am luat la piti 2 jucarii de plus noi care canta si am iesit pana in bucatarie, iar cand m-am intors in camera , era mare liniste si piti cu jucariile in manuta, una intr-o mana, cealalta in cealalta mana. asa o iubesc fetelor, de cate ori vorbesc cu cineva de ea, mi se inlacrimeaza ochii si zambesc ca nebuna, cine nu intelege crede ca-s dusa.hihi
Meli+
Timea-Larisa
CristinaGoji spune:
Eu is pe-aici. Acum ne-am intors de la plimbare, dar nu pot sta mult ca tre' sa fac baitza imediat.
Poate povestim mai pe seara.
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza