Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43
Raspunsuri - Pagina 3
georgia_c spune:
Iyoana
stim din 03.10, diagnosticul sotului (oligoastenoteratozoospermie moderata) nu e jale dar nici bine ... am facut cam tot ce se putea face pentru sotulica , analiza de chlamidya (negativa), eco testiculara (ok), profil hormonal (ok), consult pentru varicocel (ok) ..azi facem spermocultura .. si ne oprim .. merg la tutu vad ce zice de el .. si incep eu .. sper pana la finalul anului sa avem un verdict ... laparo..sau sarcina ...tu ce mai faci ?
Iyoana spune:
Fetelor, mi-am adus aminte de ceva haios acum, de dimineata:
Cand Aaandreea 78 a mers pentru prima data la Tutu, am mers si eu cu ea, sa fac galerie , si in timpul discutiei cu Tutu, suna o doamna, care probabil ca l-a intrebat pe dr T daca face avorturi! Si Tutu raspunde:
"Doamna eu ajut femeile sa ramana gravide si sa-si pastreze sacina, eu nu omor copii!"
Am inghetat si eu si Andreea, ma cam pufnea si rasul.
Ziceti voi, nu avem un doctor beton???!!!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by georgia_c
Iyoana
stim din 03.10, diagnosticul sotului (oligoastenoteratozoospermie moderata) nu e jale dar nici bine ... am facut cam tot ce se putea face pentru sotulica , analiza de chlamidya (negativa), eco testiculara (ok), profil hormonal (ok), consult pentru varicocel (ok) ..azi facem spermocultura .. si ne oprim .. merg la tutu vad ce zice de el .. si incep eu .. sper pana la finalul anului sa avem un verdict ... laparo..sau sarcina ...tu ce mai faci ?
fata si scuze ca am uitat de stadiul in care erati voi!
Ma bucur totusi ca analizele sotului tau au iseit bine pana acum, poate incercati cu ceva naturiste sau homeopata. Dr T lucreaza cu o dr homeopata, din cata stiu eu. poate ii pui intrebarea.
Noi suntem ok, aseara ne-am facut planul de bataie:
- noiembrie: sotul merge la analize + discutie serioasa cu dr lui nefrolog, ca sa-i dea verde pentru biopsie
- decembrie: mergem si vorbim cu dr. Matei sa vedem daca ne zice sa mai faca el ceva analize in plus (data fiind boala lui), inainte de biopsie. Si daca zice ok, in urma analizelor din noiembrie => programare la biopsie!
- decembrie sau ianuarie: biopsie!
- apoi, daca avem cu ce....pregatire pentru FIV + ICSI!
Eu eram destul de plouata ca nu prea stiam in ce parte o mai apuc, dar am stat de vorba cu sotul si acum sunt ok. Macar stim ce facem!
Va pup si acum chiar ca ma apuc de munca!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
rocsy2007 spune:
quote:ma gandesc cine s-o fi incumetat sa il sune pe tutu sa ii zica sa ii faca chiuretaj. am vazut un raspuns de genul asta si pe infertilitate.ro. e beton
Originally posted by Iyoana
Fetelor, mi-am adus aminte de ceva haios acum, de dimineata:
Cand Aaandreea 78 a mers pentru prima data la Tutu, am mers si eu cu ea, sa fac galerie , si in timpul discutiei cu Tutu, suna o doamna, care probabil ca l-a intrebat pe dr T daca face avorturi! Si Tutu raspunde:
"Doamna eu ajut femeile sa ramana gravide si sa-si pastreze sacina, eu nu omor copii!"
Am inghetat si eu si Andreea, ma cam pufnea si rasul.
Ziceti voi, nu avem un doctor beton???!!!
iyoana
Zenobia spune:
Mai fetelor, bine ca nu va mai certati, ca mi se facuse parul maciuca! Mamidevladut si Alexia, ia haideti la mine la raport!
Gudinde, n-m mai intrat aseara, iar cap precedent s-a inchis, dar am pus aici link spre acela Stai linistita, daca are cineva pata pe tine te gaseste si fara indicii!
Iyoana, Kora, bafta multa fetelor, va tin pumnii sa fie bine dupa cate incercari ati avut de indurat!
Pupici tuturor!
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
georgia_c spune:
Iyoana, si de la mine ... super ca aveti un plan.. io sunt omul planurilor , daca nu am unul sunt terminata, pe bune
ca sa nu va mai ametesc cu ideile mele putine si fixe cu trompele ... sa-ti zic fff pe scurt si fff "nemedical" cum vad eu lucrurile .. so ...daca nu "functioneste " si anume trompele ,nu ai cum ramane insarcinata (si trebuie laparo )... si atunci de ce nu facem inatai de toate laparo , fara nici un fel de monitorizare si apoi dupa ce cresc mult sansele facem si monitorizari , si stimulari ..si ce mai trebui..... pe partea cealalta nu cred , insa sa se repeada vreun medic sa te opereze , doar pentru ca nu ai ramas insarcinata , 1 luna ...2 luni ..sau 5 luni .... ca poate sunt trompele ok , dar foliculul nu ajunge la maturitate ... si atunci iar nexam sarcina ... o sa mai citesc .. imi fac o lista de intrebari , asa cum am invatat de la fetele de aici pt "lectii".. si il intreb pe tutu .... gata ca m-am intins multtttt prea mult..scuze ...
maria08 spune:
Buna dimineata!!
Intru si eu pe fuga sa vad ce mai faceti....vad ca episodul cu cearta s-a inchis....foarte bine!!
Kora: Tin pumnii!!!!!!!!Sunt sigura ca tu vei "sparge gheata" aici, intre noi forumistele!!
Georgia: Ceea ce stiu eu.....la o eco intravaginala nu se poate vedea permeabilitatea trompelor.....dar in cazul unui hidrosalpinx se poate observa.....asa a fost in cazul meu.....dupa laparo, la cateva luni, T. mi-a arat pe ecran cum se vede un hidrosalpinx. Spre mirarea mea, dupa o vreme nu s-a mai observat..... se pare ca s-a eliminat din lichid....
Va pup pe toate, fara exceptie!!!!!
anaconda2 spune:
AM CEL MAI TARE SI BETON DOCTOR !! NU L-AS DA ..PE ALTI 300 ! DE TUTU E VORBA , BINEINTELES....
ABIA ASTEPT SA VAD CE SE INTAMPLA PE 1 NOIEMBRIE ! E ZIUA CAND AR TREBUI SA VINA URATII DE RUSI ....DAR STAU CU SABIA LA USA :))
ancaoradea spune:
Fetelor stiu ca poate suna stupid ce va intreb, dar m-a incoltit o idee. Sotul meu are spermograma buna, am repeteat de 2 ori analiza, dar nu la un laborator f performant, aici in oradea. Daca i-a iesti bine, ar mai fi analize de facut? Va intreb deoarece el are varicocel, dar nimeni nu m-a intrebat avand in vedere ca par ok.
Ysa 26 Cum mai esti iubito, in ce faza cu FIV? Chiar daca intru mai rar pe aici va tin pumnii, tie si Korei