Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43
Raspunsuri - Pagina 4
georgia_c spune:
ancaoradea... eu raman surprinsa ..adica sotul are varicocel , si nu i-au zis nimic ... adica nu l-au indrumat la operatie .. tu parca esti pacienta lui tutu ..i-ai zis si lui chestia asta??...
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/print_article.php?id=812&catname=Obstetrica-ginecologie
ia uita-te pe link-ul asta ...despre varicocel 9 pentru usurinta da ctrl+f si scrie varicocel)
KoraPop spune:
Iyoana,Maria ,Zenobia,Georgia si tuturor care imi tineti pumnii va multumesc din suflet!Am fost si azi la eco si sunt multumita,am 6 foliculi pe ovarul drept frumusei si 4 pe stangul ( doi mai mari si doi micuti) ,mai continui stimularea pana vineri cand fac din nou eco si analize,iar punctia probabil va fi dumineca.Va tin la curent!
Va pup pe toate si va doresc tuturor ceea ce imi doresc si mie cel mai mult:un bebe sanatos si de care sa aveti parte toata viata!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Iyoana,Maria ,Zenobia,Georgia si tuturor care imi tineti pumnii va multumesc din suflet!Am fost si azi la eco si sunt multumita,am 6 foliculi pe ovarul drept frumusei si 4 pe stangul ( doi mai mari si doi micuti) ,mai continui stimularea pana vineri cand fac din nou eco si analize,iar punctia probabil va fi dumineca.Va tin la curent!
Va pup pe toate si va doresc tuturor ceea ce imi doresc si mie cel mai mult:un bebe sanatos si de care sa aveti parte toata viata!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
Koraaaa!!! Se apropie ziua cea mare, ma rog la DD pt. tine! Hai, ca eu mai am 5 sapt. pana la cezariana, asa ca eu tot te astept la odisee, sa-ti predau stafeta!!
Pup fata optimista!
PS: Daca am dreptate, ma lasi sa-ti botez eu un bebelus...ca faci 2!
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
KoraPop spune:
Vali sa iti fie gura aurita!!!Cu cea mai mare placere,numai sa fie cum spui tu!Multumesc ca imi esti alaturi si eu iti tin pumnii sa ai nastere cat mai usoara si fetita voastra sa fie asa cum ti-ai dorit-o frumoasa,desteapta si norocoasa in viata!Doamne ajuta!Te puuup!!!
Kora
CARPE DIEM!
maria08 spune:
Rocsy2007: Hidrosalpinx = acumulare de lichid in trompe care duce la tumefiere; uneori lichidul poate fi toxic pentru o eventuala sarcina......asta stiu eu....
Kora:
Vali: Daca s-ar indura Bunul Dumnezeu......s-ar putea sa predai stafeta mai multor persoane in acelasi timp????!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by maria08
Rocsy2007: Hidrosalpinx = acumulare de lichid in trompe care duce la tumefiere; uneori lichidul poate fi toxic pentru o eventuala sarcina......asta stiu eu....
Kora:
Vali: Daca s-ar indura Bunul Dumnezeu......s-ar putea sa predai stafeta mai multor persoane in acelasi timp????!
OOOhhh, da, Maria...cred ca doar la mine, la odisee, sunt destule fete care sa predea stafeta...si sunt chiar cateva tutunici:Ellis, Alfa_anca,Mamitzu...va dati seama ca nu am zice nu sa va predam stafeta la toate.Mai ales ca aici sunt cateva fete de care m-am atasat f. mult! Iar daca eu nu inteleg momentele grele si lupta voastra, cine sa inteleaga? De acea nici nu ma indur sa ma despart de voi.Asa ca, oricat de multe, sa dea DD sa fiti toate, gasim noi o modalitatede a va preda stafeta (poate faceti o odisee a tutunicilor!!!)
Oricum, va tin pumnii tuturor, ma rog sa va ajute Dumnezeu sa vi se implineasca visul!
Va pup pe toate!
Si pt. Kora: Mai tii minte ce i-am zis lui KristinD, imediat dupa laparo, cand ne-a spus ca e gravi? Ca va fi totul ok si va avea fetita? DD i-a ajutat si asa a fost! Asa va fi si cu tine!
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
KoraPop spune:
Maria vad ca ai vesti bune si nici urma de hidrosalpinx,asta inseamna ca acum ai sanse natural.nu?Tin pumnii!
Vali tu esti o scumpa ca de obicei!!!
Kora
CARPE DIEM!
mihailescu teodora spune:
Am revenit si noi cu bine!
Multumim din suflet pt. grija si pentru gandurile bune si frumoase!
A fost o nastere cu peripetii pe care o sa v-o povestesc mai tarziu putin,ca deocamdata bb ma cam tine in priza
Insa nu ma pot abtine sa nu-i multumesc lui Doamne Doamne ca a avut grija de noi si dr-lui Tutunaru care a fost salvarea noastra!Cred ca nu exista o modalitate prin care sa-i multumesc si sa ma consider achitata!Un om si-un dr. extraordinar!
A si rectific niste date:lungime 54 cm,ora 10:12
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
KoraPop spune:
TEO FELICITARI inca odata, sa fiti fericiti,sanatosi si feciorul vstru sa va umple viata numai de bucurii!!!!Abia asteptam toate detaliile povestii voastre!!!!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Teo, FELICITARI inca o data pentru baietelul cel frumos! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna! Asteptam detaliile, daaaaa!
Kora super veste! Doamne ajuta, tin pumnii si sunt alaturi! O sa fie bine! TREBUIE!
Vali_delide mamica si fetita! Trebuie sa o iei pe Kora dupa tine. Eu o sa astept cuminte, mie cred ca o sa imi predea Aaandreea78 stafeta, ca poate fac si eu FIV-ul la inceputul anului viitor!
O seara minunata tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana