Retete rapide - 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

f bune pastele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


ficatei de pui: 1/2 kg pusi la foc mic in ulei+lapte cit sa-i acopere; in sos de rosii+ o capatina de usturoi taiata marunt; cu legume: 1/2 morcov+citeva fisii de ardei rosu+ o ceapa verde+ 2-3 capatini de usturoi.

http://www.floriinro.ro/


Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Pentru doua persoane, o cina f. gustoasa si rapida:

- 2 bucati de somon a 180g
- 6 cartofi mijlocii
- 4-5 morcovei mai subtirei
- o cutie de broccoli congelat

Se pun la fiert in apa sarata cartofii si morcovii (taiati in jumatati) pentru 8-10 minute.

Intre timp faceti un sos din: 1 lingura ulei de masline, sucul de la 2 lamai si doi catei de usturoi pisat, plus sare si piper dupa gust.

Dati drumul la cuptor cam la 200°.

Puneti bucatile de somon intr-un vas Jena si turnati peste ele sosul. Asezati apoi in jurul somonului alternativ bucatile de cartofi si de morcovi deja pre-fierte si bucatelele congelate de broccoli.

Se da totul la cuptor cam 25 de minute (in functie de cuptorul fiecaruia).

Iese un deliciu. Pofta buna


Felicia 6+

Poze cu noi si vacantele noastre
*****************************

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luluaxutza spune:

Paste cu ton:

Se fierbe jumatate de punga paste melci sau alte forme simpatice , se scurg, se amesteca fierbinti cu o rola mica de cascaval dat prin razatoarea cu forma mare si 1-2 cutii de ton. Se serveste imediat. Se poate adauga sare, zeama de lamaie, piper dupa gusturi


Ciuperci umplute

Se curata ciuperci de sera cu palarii f mari, se taie picioarele ciupercutelor, se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt la cuptor; peste ciupercute se pune o feluta de kaiser si una de cascaval sau cascaval ras.
Se tin la cuptor cateva minute- in jur de 10-15 depinde de temperatura.


Cartofi copti

Se spala f bine cartofi mici si rotunzi, se usuca si se invelesc in folie de aluminiu; se pun in tava la cuptor ~ 30 min; se scot si se servesc fierbinti cu sare si unt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

alice_2007

Trimis la - 05/12/2007 : 16:15:43
--------------------------------------------------------------------------------

Buna mamici si tatici ,
Poate sunteti la fel ca mine in pana de idei cu mancarea.... am experimentat putin si vreau sa va impartasesc. Nu are o denumire..... dar e super bun . Va trebuie cartofi, kaizer, oua,smantana sare.Se iau cartofii si se taie felii rotunde ,se pun la fier putin cat sa fie patrunsi. intr-un castron se bat 3 oua cu 200g smantana la care se adauga sare -mai multa sa nu fie gretos-. cartofii se aseaza intr-un vas de iena ca la musaca si se pune un strat de cartofi unul de cascaval si kaizer care a fost prajit un pic de gust iar cartofi...pana termini si la urma pui smantana cu oualele deasupra si se baga la cuptor pana se rumeneste.
Sa imi ziceti daca v-a placut inventia mea...
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu fac ceva similar a ce s-a scris mai sus intr-o reteta,adica:

- 3 felii de somon
- 1 ceapa taiata rondela
- 2 rosii taiate rondele
- 1 cartof taiat rondele

Intr-o tava pun ceapa,cartoful pe toata suprafata tavii.Deasupra pun salmonul(cu sare si piper) iar felii de rosii se pun peste salmon.Adaug vin alb si ulei si la cuptor vreo 25 min.Legumele ies o nebunie ca sa nu mai vorbesc de salmon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

Rulada aperitiv cu smantana si cascaval

Se pune pe foc o jumatate de litru de lapte impreuna cu o jumatate de pachet de unt. Cand da laptele in clocot se adauga 6 linguri de faina si se amesteca pana la omogenizare. Se da jos de pe foc si se lasa putin la racit, dupa care se adauga o jumatate de lingurita de praf de copt, 5 galbenusuri si albusurile batute spuma. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se coace in cuptor. E gata atunci cand marginile sunt rumene.
Se scoate, se lasa putin la racit si se unge cu smantana, dupa care se presara cascaval ras si se ruleaza. Rulada se unge pe deasupra cu putina smantana, se presara cascaval si se da din nou la cuptor cam 15 minute pt a se topi cascavalul din interior. Se serveste calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Pt o cina usoara:

-Cod a papiotte: 3 fileuri de cod+sare+piper+patrunjel fin tocat+usturoi tocat fin se pun intr-o folie de aluminiu,deasupra+ dedesupt si la prajit pe o tigaie,atit pe o parte cit si pe cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Idaira, merci mult pentru reteta! Fooooooaarte bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Alte ciuperci umplute

Ciupercile se curata, palariile se tin deoparte pt umplut.

Se pun la prajit in tigaie, cu o lingura de unt, ceapa sau praz tocate marunt, cand sunt sticloase se adauga un strop de sare si de piper dupa gust, apoi picioarele de ciuperci tocate marunt. Se tin pina le piere zeama, apoi se adauga un pahar mic de bere, marar, patrunjel, busuioc (sau alte ...buruieni, dupa gust). Se lasa iar pana le piere zeama, la sfarsit se mai pun 1-2 linguri de smantana, se amesteca si se umplu ciupercile, care apoi se dau la cuptor intr-o tava de yena pana sunt gata. Eu le spun Ciuperci umplute cu picioarele

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput