Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 9
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Fetelor, chiar nici una nu aveti probleme cu crustele pe capshorul bebeilor? Eu sunt singura nefericita?
mie mi-au spus ca de apar cojite ne da nenea dr o reteta pt nu stiu ce ulei extra pe care-l dai pe caput si apoi se perie perisorul; cica merge si cu ulei de masline, din auzite, deci nu-i verificata varianta. poate te ajuta fetele cu raspunsuri
Yannisa Milena
24.08.2007
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Cristina, bine ai revenit. Bravo pentru grasunica ta cuminte. Pentru candida ce tratament ti-au dat pentru Giulia?
Maruntzika
Fetelor, chiar nici una nu aveti probleme cu crustele pe capshorul bebeilor? Eu sunt singura nefericita?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
eu o spal pe Ebonee in fiecare seara (ii fac baita) cu gel normal de spalat ptr. bebelini de la ghonson`s si o dau rareori cu ulei tot de la ghonson`s pe capusor si nu a facut cruste.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
betty78 spune:
Slippers si bb Mario a are ceva cruste, dar saracu nu a facut baita de 2 saptamani cat a fost in spital si cateva zile acasa si m-am gandit ca ala a fost motivul. Eu una nu il dau cu nimic...sper sa dispara de la sine. Il mai pieptan cu o perie speciala pt bb si acre ii mai curatza din cojite.
Maruntzica ce fel de pompa ai? Eu cand folosesc pompa, fac un dus fierbinte inainte, iar apoi fac un masaj al sanilor si in cele din urma pun pompa. Am vazut ca se goleste mult mai mult sanul dupa aceste 2 operatiuni si in plus in timpul maulsului aplic o usoara presiune pe san. Totodata, daca sunt prea angorjati sanii in timpul maulsului pun ceva cald pe sanul pe care il mulg. De ex o carpa fierbinate sau un biberon plin cu apa fierbinte pe care il plimb pe san. Asta ajuta sa goleasca mai bine sanii si sa asiguri cat de cat o lactatie mai buna.....mi-am perfectionat metodele cand bebe era la Terapie intensiva iar eu produceam f mult lapte iar sanii se angorjau extraordinar de repede...si eram nevoita sa ma mulg din 2 in 2 ore ca sa nu ma doara sanii. In cele din urma am invatat sa ii golesc. Ce fel de pompa ai? Multa bafta
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
slippers76 spune:
Teodoran, Maruntzika, mie mi-a spus sa-i dau cu vitamina A uleioasa pe capshor, sa-l las cam o ora sa inmoaie crustele, apoi indepartate cu peria. Problema e ca nu prea avansam. Si cu Miruna am avut aceeasi problema, am aplicat acelasi tratament si am reusit sa scapam de ele destul de repede. Dar acum parca nu-i mai dau de capat problemei. O sa incerc si cu ulei de masline, poate inmoaie mai bine. Si sampon mi-a spus sa-i dau Seba-med, ca cica e indicat in cazurile de dezechilibre ale pielii capului. Ma rog... crustele la bebei sunt o chestie fiziologica, nu patologica, dar tot sunt neplacute. Si vreau sa scap de ele!!!!
Miruna
Vlad
Marunzika spune:
Chiar, mai e cineva care nu foloseste absolut nimic la baita, doar apa? mie mi-au spus sa nu folosesc nimicuta cat mai mult cu putinta si pana acum am reusit, doar cu ulei o dau dupa baita, si am cumparat o gramada de cosmeticale , dar am eu timp sa le dau gata.
Yannisa Milena
24.08.2007
betty78 spune:
Bumbita bine ai revenit
Luy merci frumos
Slippers iar eu folosesc tot sampon de la Mustela si este super...de fapt gel de baie si care se poate folosi si pe cap
Cristina85ss pentru fund rosu...eu fol pentru asta cremutza de schimb de la Mustela cu zinc si care este super. Am avut si noi funduletzul rosu la inceput cand nu il dadeam cu crema, dar acum este super bine bb
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
slippers76 spune:
Maruntzika, eu folosesc samponul asta doar de cand i-au aparut crustele, si la indicatia pediatrului. De rest n-am folosit nika. Noua ne-a spus sa nu folosim chimicale la baie pana la 2 luni (adeca nexam gel de baie, sapun, sampon). Dupa baie ungem cu ulei fiert sau vitamina a. La popou ii dau insa cu o crema wundschutz de la Sanosan.
Miruna
Vlad
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by betty78
Maruntzica Ce fel de pompa ai? Multa bafta
[b]Medela Symphony e pompa, e electrica si buna, doar ca, in timp scade lactatia daca bb nu suge cum trebuie, iar eu nu mai bag pompa de fiecare data. De ce?! Nici eu nu stiu de ce nu, poate pt ca intai suge san, apoi bibe si dureaza toate prea mult si cand am liber si as putea pune pompa nu mai e timp mult pana la urmatoarea masa si ma gandesc sa nu fie gol sanul. In fine, cu dus am incercat si e ok si mai pun si saculet cu samburi de cirese incalzit si ajuta. Dar tot nu mai e mult. Eu nu am vrut sa alaptez deloc de frica mastitei, furiei laptelui si altele, dar cand am vazut mogaldeata am decis s-o fac, iar acum plang din cauza ca se miscoreaza lactatia si-n curand n-am sa mai pot pune pui mic la san .
Yannisa Milena
24.08.2007
slippers76 spune:
Danielle, e vorba de Jhonson's? La noi au o reputatie destul de proasta produsele lor.
Betty, Teodoran, o sa incerc si Mustella.
Miruna
Vlad
teodoran spune:
Eu la inceput puneam in apa de baie tarate de grau. Asa mi-a zis dr....sa pun intr-un saculet tarate de grau si dupa aia saculetul in apa de baita.Dar eu am imbunatatit metoda....puneam taratele in filtru de cafea, in loc de cafea, si apa cu tarate rezultata o puneam in cadita.A fost f. bine.
Andrei (09.08.2007)