Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
slippers76 spune:
Teodora, am folosit si eu taratze la Miruna, pentru spuzeala. Ca era foarte cald si se umple saracutza de bubitze pe tot corpul. Acum n-am mai folosit, ca Vlad nu s-a spuzit deloc. O data sau de doua ori pe fata, dar i-a trecut in cateva ore, pana sa ajungem la baitza.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Roxana_G spune:
Luy, tati chiar ca pregateste ciomagul.
Ana, noi ii facem tarziu baia ca asa vine tati si pentru ca se muleaza f bine pe programul lui Andrei. Asa a fost si la Alex, a decalat singura culcarea si la 6 luni dormea de la 10 seara la 7 dimineata, papa si mai dormea 1-2 ore. Andrei deja se culca la 11.30 in loc de 12 initial. Mai devreme de 11 nu ii pot face baie ca nu ne lasa Alex, la noi e invers, nu o lasam sa asiste a e circ. Asa ca asteptam sa se culce, adica pe la 10.30-11.
Legat de cruste, uitasem de samponul de la Mustela, este unul special.
Yannisa Milena, sa fii sanatoasa si norocoasa, ca frumusica foc esti deja.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Ana, Alex se descuama pe corp numai, dar rau de tot. O perioada am pus amidon in apa (nu mai stiu cat dar caut caiet dc vrei) si fara cosmeticale. Limpezita cu ceai combinat de pelin, musetel si galbenele. E munca multa si chin, dar pot spune ca a meritat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
Rox, daca o vedeai pe a mea fata dupa nastere, ziceai ca-i sarpe, nu alta. I se luau pieile in straturi. Nu mai era descuamare. Alea de pe cap nu merg cu amidon, din pacate. Ceai de galbenele folosim si noi pentru clatit. L-am folosit si la Miru si il folosesc si la Vlad.
Maruntzika, e superba printesa roz!
Miruna
Vlad
ligeea spune:
A venit nenea care ne face mobila la copii si-am avut program artistic-ales culori -Vladut vroia grena cu negru , pana la urma am cazut la pace cu niste nuante de fistic foarte calde - 2 si un alb cu triatii grisi bej deschis - o sa pu poze , iar la Bem-Bem am ales un bleu pal cu arin .
Stam bine in sensul ca nu e gelos adica nu-l intereseaza ca eu stau cu bebe mai mult ca sta taiu cu el in plus i-am luat si lui cadouri cand am vaenit acasa , l-am lasat sa-si aleaga camera lui la casa noua , are treaba zilnica cu taica-su -mesteresc ceva cu niste cuie si un ciocan , un traforaj
Fi-miu are 2 gagici -una Dasa la T -la parintii mei , o rusoaica superba si o fetita care vine din America la bunici aici la Bucuresti . culmea e ca una e bruneta si alta blonda , l-am intrebat de care-i place si mi-a spus ca ,,egal de amandoua
Tot e bine ca le apreciaza in mod echitabil
Nu rea stiu cum sa pun poze , am sa mai incerc maine ca prea are toata lumea poze numai eu nu .
De 14 ori caca pe zi ? Pai ce ami asimileaza , apa ?
Mi se pare enorm dar nu va contrazic .
Am baut 3zile 8 l de ceai de colici , pe bebe nu-l mai doare asa de tare burta si ca bonus pentru mami a slabit 2 kile
Era si cazul din alea 15 care le are de dat jos- ma apuca disperarea , din cauza glicemiei -in ultimul trimestru am avut-o oscilanta -intre 55 -45 am mancat cate 4 prajituri pe zi plus alte chestii dulci
In fine , la cura ma voi gandi peste 2-3 luni deocamdata ma uit la hainele din sifonier lung
x
slippers76 spune:
Bee n-a dat nici un semn?
Miruna
Vlad
mandarinutza spune:
Bee nastere usoara!
Iuli la multi ani!
Ana, si fetita mea de la un timp este foarte energica dupa baie si o adorm greu, adoarme juma de ora si pe urma se trezxeste ca mai vrea tzizi, ca daca a fost nervoasa mai devreme nu a papat cum trebuia. Dar pe urma dorme 5-6ore.Desi ii dau sa pape si inainte si dupa baita, tot e agitata, cred ca din cauza ca e prea obosita.
Si eu sunt foarte multumita de gama Mustela, eu folosesc samponul, crema hydrabeb pt dupa baie si crema pt scutec de prevenire a iritatiilor.
Sim, am primit si eu azi caruselul, cand se trezeste beblina o sa aiba o surpriza.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
ligeea spune:
Pentru fundulet foarte rosu am o reteta de crema , dar trebuie sa gasiti o farmacie care sa v-o prepare .
betty78 spune:
Mai fetelor de ce carusel vorbiti voi?
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra