Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Marunzika dulce foc Yannisa....ce ochisori frumosi si expresivi are

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Danielle, e vorba de Jhonson's? La noi au o reputatie destul de proasta produsele lor.

Betty, Teodoran, o sa incerc si Mustella.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

da,de ala e vb. mie mi se par super ok produsele lor si ii prieste si la bebelusha.
e vb. de un gel care se poate folosi atat pe capusor cat si pe corpusor plus am mai luat si un ulei gel care o dau dupa baita si rareori pe cap care deasemenea e super bun.
incearca-le si tu,poate functioneaza si la bebelinul tau

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

Asa arat la 2 lunite!

Yannisa Milena
24.08.2007

ce scumpete de pui de om
sa iti traiasca si sa fie sanatoasa

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Sabina Nici nu sper ca va lua bb Iulius mai mult in prim a luna. Azi l-am cantarit si are doar 3300g la 14 zile.
Din maternitate l-am scos cu 3100 la 3 zile.
Apoi la 7 zile avea 3050. Bb Gheo cat a luat in prima luna?

Luy, Gabriela
Yannisa Dulce taaaaaaare!
Ana, ce scump si dulce e Vladut, si ce frumos doarme pe terasa. Felicitari pt intrarea in clubul greilor. Deh, acusi face 2 lunitze. Si noi folosim gelul de spalat (baby wash)si uleiul de la Seba med. Ii fac masaj cu uleiul inainte de baitza, si inmoaie bine de tot cojile de pe gat, maini, picioruse. In cap nu are. Dupa baie il dai tot corpul cu vitamina A sau numai crustele?
Ligeea, si al meu face kk multe.
Problema e ca le face cam apoase. Mi-e teama ca se deshidrateaza. Ii dau ceai de menta intre mese, la sfatul pediatrei. Si tot sper sa se mai intareasca nitelus. S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Ce consistenta ar trebui sa aiba kk?
Pt poponika foloseste cineva pudra Sapromed? Pediatra mi-a spus ca usuca pielea. Insa daca nu-l dau se cam inroseste. Bephantenul cum il folositi?
ca v-am cazut cu atatea intrebari pe cap. Multumim anticipat
Aaa, si voi cum lipeziti bblinii dupa baie?

Alinus de Iulius Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by danielle02

da,de ala e vb. mie mi se par super ok produsele lor si ii prieste si la bebelusha.
e vb. de un gel care se poate folosi atat pe capusor cat si pe corpusor plus am mai luat si un ulei gel care o dau dupa baita si rareori pe cap care deasemenea e super bun.
incearca-le si tu,poate functioneaza si la bebelinul tau

pozici

Dany tu vb de gama aceea cu ambalaj vernil de la J? Stiu ca au o gama noua, Natura. Ii fac si reclama acum la tv. Fetele care au vazut reclama stiu.

Alinus de Iulius Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

am incercat sa-mi refac si eu profilul...dar nu stiu daca am reusit...va rog ajutati-ma si pe mine , daca am dat gres...cum trec la semnatura sa-mi apara scurt "poze bebe edi"? multumesc anticipat.

danielle, luy, betty aveti niste fetite traznet! poate ne incuscrim cumva, ce ziceti?

legat de colici - si eu stiu ca trebuie sa-i tinem pe burtica sau pe umar si ca trebuie sa-i masam usor pana scot gazele...cateodata se intampla sa-l tin pe bebe si 15 minute pana scoate gazul...

referitor la cojile din caput...eu nu-l dau cu nici o cosmeticala....la baita ii pun musetel in apa, il spal cu gel de dus bubchen si il masez cu ulei de masline fiert si racit in prealabil. si arata f bine.

in ceea ce priveste bubitele de pe fata, gat....si noi am avut si l-am dat si cu musetel, ceai si cu pulbere de baneocin...baneocinul e FANTASTIC.

pentru iritatiile la fundulet noi folosim cu succes bepanthen.

[url="edihttp://allyoucanupload.webshots.com/b/2034662992667244744[/url]

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna din n
Sofia face acuma febra doar 38, nu mai face 39.da tuseste...nu f tragic, dar e viroza adevarata.Gheo e deocamdata ok....

Alinush, se calculceaza cat a crescut bb de cand a scazut cel mai mult.Adica in cazul tau de la 3050 gr.Deci a luat 250 gr sapt asta, e super bine!!
Gheo a luat un kil, dar Sofia luase dpar 630 de grame.Nu te lua dupa cat cresc altii, ca eu ma sinucid daca ma gandesc cat creste Vladut de Ana sau Michael de Piciulika
Kk trebuie sa fie apoase timp de vreo3, 4 luni.Asa sunt ele. chestia cu ceai de menta mi se p[are cam dubioasa, dar repet, nu sunt medic....pediatra alor mei mi-a interzis orice fel de ceai.
bepanthen la fiecare schimbat, limpezire cu dushul
Ligeea, bb Gheo facea 2 kk pe supt...si a crescut un kil prima luna.

Maruntelule, dulceeeeee grasunica ta!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Alinush, sa-ti traiasca feciorul! Las' ca se ingrasa el! Bebeii alaptati la san fac scaune apoase, nu-ti face griji. Abia atunci cand o face kk tare sa-l suspectezi de deshidratare. Eu il ung doar la pliuri (ca are destule) dupa baie. Pudra nu folosesc, ca usuca si imbacseste pielea. La popou folosesc crema cu zinc. Si n-am avut probleme pana acum. De limpezit il limpezesc cu ceai de galbenele. Toarna tati cu ligheanul.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Betty, despre acesta:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Pentru-patut-si-deplasare-26/Fisher-Price-91/4390/Nature-Bearries-carusel-cu-sunet-si-lumini.html

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Danielle, nu contest ca la voi or fi bune cosmeticele Johnson's. La noi problema e de unde sunt fabricate. Ca sunt facute prin serbia, croatia, turcia sau mai stiu eu pe unde, si nua aceeasi calitate. Raman la Sanosan.

Mandarinutza, e super fain caruselul!

Sabina, ma faci sa ma simt jenata cu Vlad al meu mega-grasomeg. Sincer nici eu nu stiu din ce creste. Dar si bebe Gheo a luat un kilogram in prima luna! Cel mai important e sa fie sanatos, nu musai gras. Mie mi-e sa nu ajung sa am probleme cu obezitatea.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput