Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 8
slippers76 spune:
Sabina, cum mai e Sofia? A mai facut febra?
Danielle, de ce iti faci tu probleme cand nu le ai? Aerul oricum trebuie scos, ca are sau n-are colici. Asta daca vrei sa eviti nu numai colici, si si varsaturi si regurgitari in prostie.
Crishtina, eu stiam ca media e pe la 750 gr pe luna. Nu stiu cat e minimul de crestere.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
slippers76 spune:
Scriu fragmentat ca sa nu pierd ideile, ca sunt suuuper solicitata de bebe vorbaretz nevoie mare.
Maruntzika, esti tu dispusa sa renunti la cantar?!? Acu fara gluma: tu o cantaresti si noaptea? Nu va stricati asa somnul amandoua? Eu noaptea il inhatz din patutz inainte sa dea goarna mare, ii infig tzitzi in gura, mananca, stam la verticala sa scoatem aerul, apoi in pat neica! Si toate astea pe intuneric, ca sa nu ne sara somnul iremediabil. Sa va traiasca printesa, sa se faca mare si momoasa ca mami. La multi ani Yanissa Milena! Cat despre gatit, sa stii ca inainte de Miruna mancam la restaurant. Acum gatitul a devenit o pasiune pentru mine.
Carpatino, ce mai face Ioana ta? Ca nu prea ne povestesti. O tii la secret pe domnisoara?
Miruna
Vlad
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Maruntzika, esti tu dispusa sa renunti la cantar?!? Acu fara gluma: tu o cantaresti si noaptea? Nu va stricati asa somnul amandoua? Eu noaptea il inhatz din patutz inainte sa dea goarna mare, ii infig tzitzi in gura, mananca, stam la verticala sa scoatem aerul, apoi in pat neica! Si toate astea pe intuneric, ca sa nu ne sara somnul iremediabil. Sa va traiasca printesa, sa se faca mare si momoasa ca mami. La multi ani Yanissa Milena! Cat despre gatit, sa stii ca inainte de Miruna mancam la restaurant. Acum gatitul a devenit o pasiune pentru mine.
La noi gateste tati cand e puturoasa mami, dar e italian si baga la paste de mi se acreste, mie nu-mi plac pastele.
De cantarit o cantaresc si noaptea caci e pututroasa la supt si de foarte putine ori ia cat trebuie de la san. Deci, suge la san si apoi primeste cu bibe completarea. Si asa pierdem cam 1,5-2h de fiecare masa, dar ce mai conteaza orele important e sa creasca. Uneori ma cam agit ca dureaza cam mult, dar trebuie sa am rabdare si sa nu uit ca a fost prematur ( 4 sapt mai devreme). Cred ca in curand nu o sa mai am laptic si atunci nu mai e nevoie de cantar decat de control 1x/sapt.
Yannisa Milena
24.08.2007
teodoran spune:
Raportam si noi o noapte de vis...dormit de la 11 pana la 6 dimineata....nu-mi vine sa cred.Si sa stiti ca e mult mai cuminte, colici nu a mai avut de 2 zile.Doamne ajuta!!!!
Andrei (09.08.2007)
slippers76 spune:
Ei, lasa Maruntziko, decat sa nu mai ai lapte, mai bine chinul cu cantarul. EU cel putin asta iti doresc, sper sa nu gresesc.
Miruna
Vlad
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Ei, lasa Maruntziko, decat sa nu mai ai lapte, mai bine chinul cu cantarul. EU cel putin asta iti doresc, sper sa nu gresesc.
Nu gresesti , insa ca-i mogaldeata puturoasa nici pompa nu mai ajuta mult lactatia. Asa ca pe zi ce trece devine mai putintel si probabil ca-n curand au sa se scurga ultimele picaturi. Ma bucur oricum ca am avut si atat.
Teodoran ma bucur pt noaptea voastra linistita si pt lipsa colicilor si sper sa ramana fara colici si sa doarma in fiecare noapte la fel de bine.
Yannisa Milena
24.08.2007
teodoran spune:
Eu i-am dat ultima picatura de lapte de la mine, fix la 2 luni...asta e...bine macar ca a fost si atat.
Andrei (09.08.2007)
cristina85ss spune:
Salut mamiciilor si gravidutelor ( care ati mai ramas)
La noi totul este bine si frumos,fetita mea doarme aproape toata noaptea, se trezeste doarn pe la 4 dimineata cand ii dau sa manance ( doar la san exclusiv) si ii schimb scutecul,apoi dupa 30 minute readoarme si se trezeste dupa 7.30 dimineata.Creste bine desi nu mananca decat lapte matern,fara complectari sau altceva,uneori ii mai dau lapticul meu muls cu biberonul sau ceai,insa nu lapte praf.Are acum in jur de 4,350 gr.Ne luptama cu candida ce a luat-o de la mine la nastere,ptr ca in spital nu m-au facut antibiotic inainte.Are funduletul rou tot de la candida si limba alba-alba,insa mananca bine si nu face febra.
p.s. povestea nasterii fetitei mele o gasiti la semnatura.M-am gandit sa o atasaz asa ca sa nu fiu nevoita sa o scriu din nou.Un pupic la toate
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
slippers76 spune:
Cristina, bine ai revenit. Bravo pentru grasunica ta cuminte. Pentru candida ce tratament ti-au dat pentru Giulia?
Maruntzika
Fetelor, chiar nici una nu aveti probleme cu crustele pe capshorul bebeilor? Eu sunt singura nefericita?
Miruna
Vlad
teodoran spune:
Bb meu nu are cruste...iti recomand samponul de la Mustele, mi se pare f.. bun si pentru baie, de pus in baie, ai tot ei un ulei de baie, vezi doamne fara clatire...eu le folosesc de la nastere si nu a avut nici o problema.
Pentru fundulet rosu , mi-a trimis cineva din germania o vata pura, de oaie, arata ca blana de oaie, foarte ciudat, dar eu cand am venit din maternitate avea fundul rosu si am pus o singra fasie si a doua zi nu mai avea nimic, e miraculoasa blanita asta.costa un pachetel 7 e.
Andrei (09.08.2007)