Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Noi aici nu avem cantar,
Sabinelu, sa vina Marunzika repede cu un cantar . Mai bine vi-l dau pe al meu o saptamana poate ma linistesc si eu.
Iar nu mi-a luat decat 50ml la san si acum baga somn de voie deja de 1h ca am avut sedinta foto si cam in 2 saptamani vad ce a iesit. A fost cred obositor si enervant pt mogaldeata, insa o sa se bucure cand o sa creasca si o sa vada cat de mititica a fost.
Si Yannisa are mai multi mucisori si mi-a stranutat de mai multe x azi, sper sa nu fie raceala. Maine mergem la vaccin.
Azi facem 2 lunite!
Bee bafta!
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Roxana pupici lui bb Andrei!
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
La multi ani mogaldeata de Marunzika!
Stranutul nu e neaparat semn de raceala.. cica asa isi curata ei nasul de impuritati.. Asa ca, duamna Marunzika, nu te mai stresa (si) pentru asta . Si mai lasa cantarul ala in pace ca o sa-l tocesti!
de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
Yannisa-Milena
gabriela,luy
ma stresez sa nu ii apara afurisitii astia de colici fiindca ma ingrozesc cat de rai pot fi si cat de mult pot suferii micutii,mai ales cand citesc pe aici despre bebelusii care ii au
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by carpatina
La multi ani mogaldeata de Marunzika!
Stranutul nu e neaparat semn de raceala.. cica asa isi curata ei nasul de impuritati..
Asa ca, duamna Marunzika, nu te mai stresa (si) pentru asta . Si mai lasa cantarul ala in pace ca o sa-l tocesti!
iar cantarul e deja tocit, 7-8 mese/zi cate 2 canatareli (una inainte una dupa) + cantareala nuda timp de 2 luni = mama panicoasa si cantar tocit
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
7-8 mese/zi cate 2 canatareli (una inainte una dupa) + cantareala nuda timp de 2 luni = mama panicoasa si cantar tocit
Beyyy.. da' tu cand mai faci treaba prin casa/mancare..etc?
de Ioana (27.09.2007)
betty78 spune:
Si noi raportam colici....si vina sunt tot eu bineinteles. Azi dimineata am muls de la un san 100 ml pt ca bebe a catadicsit sa pape doar la un san dupa o noapte intreaga, asa ca acum dupa ce am vazut eu ca tot cere dupa ce a mancat m-am gandit sa il dau completare. Asa ca acum a plans si nu am reusit sa il calmez doar la san si uite asa circul se va repeta toata ziua. ma gansesc ca poate reusesc sa il adorm....
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Marunzika
Beyyy.. da' tu cand mai faci treaba prin casa/mancare..etc?
Sa-ti spun ca-s obsedata si de curatenie si ca acolo pierd iar o gramada de timp, caci daca-mi stiu casa nu tocmai la punct ma apuca pandaliile. Dar sunt Puturoasa rau la gatit, si asta mai tine cat e mogaldeata mica (oare-i pleonasm?), dupa aceea tre gatit sanatos si des, acolo imi e frica.
Yannisa Milena
24.08.2007
slippers76 spune:
Ligeea, al meu face si 2 kk dupa ce mananca. Nu apuc sa-i schimb scutecul, ca il sparcaie iarasi. Dar sa stii ca in zilele in care face kk des, e mai linistit. In zilele in care face de 2-3 ori are mai multe gaze si se agita mai mult.
Gabriela, stai usor. Esti sigura ca nu s-a inecat? Si al meu mai tuseste cand se ineaca, mai ales daca e haplea rau. Si Vlad are zile cand e infundat la nasuc, dar fara un motiv anume. Cu Miruna eram si eu ingrijorata rau cand se infunda, dar m-am lecuit. Inca ceva. Banuiesc ca aveti centrala termica si ca ati dat drumul la caldura. Ia pune matalutza un castron cu apa pe pervaz, deasupra caloriferului, in camera Sarei. S-ar putea sa fie aerul prea uscat.
Bumbitza, bine ai revenit ! Grasunel bebel!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
slippers76 spune:
Yaia, petrecere frumoasa la botez.
Rox, dar voi ii faceti baie destul de tarziu lui Andrei. Al meu la noua jumate e imbaiat si inainte adormea butuc. Dar acum nu mai vrea, desi e obosit si se maraie. O sa incerc sa-i fac baia mai tarziu, dar ii dau peste cap programul Mirunei, care nu vrea sa se culce pana nu asista la baitza lui Vlad. Si uite asa ne invartim in cerc. Si voi aveti botezul sambata, nu? Petrecere frumoasa!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
betty78 spune:
Si inca ceva, pana mai ieri ma plangeam ca incalzesc casa cu AC si cu calorifer electric si ii injuram pe aia de la administratia de locatari ca nu dau caldura, iar de ieri au dat drumul de m-au linistit. Si eu si bebe transpiram cumplit. red ca am 27 de grade in casa....mor de cald si imi este frica sa deschid geamul mai ales ca bebe este mai mucios azi, decat de obicei.
UFffffff iar au inceput colicii...nu stiu ce sa ii mai fac....am oprit losec-ul acum 3 zile si enterolul, iar de atunci este din ce in ce mai rau. Imi este asa o mila de el....
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra