Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
Buna, fetelor!
Am citit din urma, dar nu prea am retinut multe, doar ceva probleme pe care le au unii bebelusi, asa incat urez tuturor multa sanatate!
Tomasa, da, faina coincidenta, intr-adevar!
Carpatina, hartiuta de la finlandezi avem deja si in cateva zile ne vine si cardul de la asigurari, dar suntem cetateni romani, asa incat ne trebuie certificat de nastere ca apoi sa facem si pasaport, sa putem calatori. Intr-adevar, poti parasi Belgia cu titlul de calatorie, dar din Romania nu poti iesi fara pasaport (ca de, trebuie sa te si intorci in Belgia, nu?)
Noi suntem bine, ceva dureri de burtica si eliminam greu arerul dupa papa. Dar dormim binisor noaptea si mami si tati se pot odihni. Buricul a cazut de multisor si se vindeca frumos, abia daca mai sunt ceva secretii galbui pe care mami le curata cu grija.
Vineri mergem la 12 la control sa vedem daca luam in greutate cum trebuie, iar la 17 avem botezul. Nana (si matusa in acelasi timp), pleaca duminica inapoi in Romania, asa incat ne crestinam inainte.
Scuze fetelor ca nu scriu mai mult. Poate de luni incolo sa avem mai mult timp de forum.
Pupici.
Irina
Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)
Roxana_G spune:
Iuli8700
La noi colicii de zi, in rest ok. Am adormit la loc pe la 9 si ceva si am avut cosmaruri ca trebuia sa ma intorc la serviciu si sa las baiatul. Of! Fac masajul la piciorus, acum am vazut cum facea nea dr. Insa iar am dubii legat de gips. Am stat de vorba cu o prietena si imi explica faptul ca gipsul poate dauna daca problema nu e doar malpozitia din burtica ci un muschi contractat. Cel mai probabil este o malpozitie la Andrei, si totusi muschiuletul este foarte rigid.
In alta ordine de idei am primit invitatiile de botez si le-am si distribuit. M-a ajutat o prietena de pe forum, Adlemi, care are firma de organizare evenimente. V-o recomand cu caldura daca aveti nevoie de ceva pentru botezuri. Mi-a procurat si niste cruciulite tare frumoase. Oricum poate sa va ajute cu orice, inclusiv cu programari si rezervari.
Revin ca se bazaie baiatul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danielle02 spune:
nastere usoara Bee
iuli8700
kriss ti-am admirat printesa,e asa dulce,mi se pare ca seamana putin cu Ebonee la gurita
bumbita bine ai revenit.sa iti traiasca printisorul Eduard,sa fie sanatos si sa va bucurati de el
noi am fost la doctor,Ebonee in stare perfecta (cand aud vesti de astea imi vine sa plang de bucurie)
ca sa evit colicii,mi-a zis doctorul sa ii scot aerul dupa fiecare masa si sa o masez usor pe spate si pe burtica.
eu sunt disperata cu colicii astia,ma gandesc numai la cat va trebui sa sufere micuta mea
sa aveti o zi faina.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
crishtina spune:
Salutari fetelor!
O intrebare...cam cat cresc bebelusii vostri in medie pe saptamana? pt ca intr'una pot lua mai mult in alta mai putin, nu? dar mediu cat e?
Crishtina & Robert
09.09.2007
Roxana_G spune:
Bee, las ca mai ai putin si gata burtica. Nastere usoara! O sa vad ce o fi cu masajul asta. Fac si eu ce pot, oricum nu e exclus sa fie necesar si dupa ce terminam cu gipsurile.
Ana, eram sigura ca si Miruna frange inimi, ca am vazut-o. La Alex sunt doar 4 fetite in grupa si nu a iesit cu caft intre ele. Ma rog, decat pentru un calut, culmea cu o fetita care este fina celei mai bune prietene a mea. Alex mi-a zis ca s-au certat, fetita cu pricina nu i-a zis mamicii. Insa ieri mi s-a atas atentia la gradi sa nu o mai las cu jucarii de acasa pentru ca se cearta pentu ele. In alta ordine de idei, nici Andrei nu adoarme mereu la fel, nici dupa baita. Uneori la 11 juma doarme, alteori la 12, alteori dar foarta rar o tine pana la 1.
Ce dulce o fi el cand rade cu sunet. Abia astept si eu...sunt asa de draguti.
Sabina, bb Gheo e scandalagiu nocturn deci?
Rox ,
Poze
Sabina spune:
Bunaaa.deci asa, donsoarele voastre faclegea la gradi:)
nu, gheo nu e scandalagiu, ci mi-a ras si a gangurit 2 ore.El era asa dragut...iar eu cam mofluza
dupa aia s-a mai sculat la 5 si la 8, si la 9 jumate.....
credca o fi avand un puseu de crestere.Noi aici nu avem cantar, insa il simt la mana ca s-a grasunit.
Ligeea, e normal sa faca kk f des, pana la 14=16 pe zi cica.
Tu alaptezi? nu-i da formula dacaai lapte, pt ca ii provoci colici.
Crishtina, media e cam 200 gr pe sapt, trebe minim 150 am inteles.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Gabriela77 spune:
Ana, deci asa cu Zymaflourul mai studiez atunci.
Roxana, si eu am avut un cosmar din ala.
Dani, acum esti ca in povestea lui Creanga cu drobul de sare. De ce te stresezi daca fata nu are colici? Nu e obligatoriu. Uite Sara nu a avut si nici nu cred sa mai apara.Felicitari pt vestile bune!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
Ligeea, de la formula fac mai rar KK, poate de aceea ai observat dferenta. Sa iti traiasca baietii si sa fie sanatosi? Cum stati cu gelozia? Eu m-am tot vaicarit pe aici.
Cecilia, sanatate fomistului tau. Uitasem sa te intreb dc pentru conunctivita i-au facut analize de secretie. Pentru ca e posibil ca ochisorii mai rosii, inlacrimati sau chiar cu usoara secretie sa fie si de la nasul infundat. Poate fi chiar un tip de rinita alergica.
Gabi, sanatate Sarei! Poate va scapa.
Mai voi ma speriati cu racelile astea. Daca racesc bebelusii alaptati, eu ce sa mai zic de al meu pe formula. Of!
Crishtina, eu nici nu il cantaresc saptamanal. Dar la 2 saptamani ia 500-600 gr. Numai ca al meu e grasan mare. Sa vedem acm de cand face fite la masa.
Sabina, cine stie ce inimi frange si Sofia dar nu stii tu.
Rox ,
Poze
luy spune:
Rox, nu ma mir ca Alex are deja pretendenti - chiar avea mare dreptate acela dintre ei care a spus ca are niste ochi tare frrrrrrumosi, am remarcat si eu cand ne-am intalnit. Asta e, de-acum trebuie sa incepeti sa va obisnuiti cu gandul si sa pregateasca tati lanturile (pt printzesa) si ciomagul (pt pretendenti).
crishtina, cresterea medie pe luna este 750g, iar minima 500g. Asa cum zici si tu, intr-o saptamana poate lua mai mult decat in alta, important e rezultatul de la sfarsitul lunii.
danielle, bravo pt Ebonee ! Normal ca-ti creste inima cand auzi vesti de-astea ! Eu ma gandesc ca poate scapi de colici, daca n-au aparut pana acum, poate scapati...
Yaia, ne bucuram ca Tudor e cuminte si va lasa sa va odihniti, asta inseamna ca veti fi si voi in forma si-i veti putea indeplini nevoile si dorintele. Te asteptam cu vesti bune de la doctor si-ti uram petrecere frumoasa la botez !
bumbita bine ai revenit ! Ce grasan e bebe, printzesa mea are acum, la 2 luni 5 kg... Asteptam poze !
betty78, Gabriela, multa sanatate pt puiuti, sa va ocoleasca raceala si sa fie doar alarma falsa.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze