Mamici de septembrie-octombrie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 12
alinus_25 spune:
Poate aveti putin timp sa ne admirati si pe noi... http://good-times.webshots.com/album/561161491AqYtjc
Alinus de Iulius Teodor
Piciulika spune:
De Bee nu stim nimic?
Nastere usoara si bb sanatos!
Roxana, Doamne-ajuta sa se rezolve repede piciorusele lui Andrei! Ma tot gandesc ce greu ti-e - si lui... Iar cu Alex si admiratorii ei: nici nu ma asteptam la altceva. Si e doar inceputul!
Slippers eu il perii dupa baie cu peria moale de BB pe cap, sub forma de masaj. E bine si pentru irigarea cu sange e scalpului. Asa m-au invatzat in clinica. Si e bine si-i si place la motanel. (Nah, ca ne-a bagat Sabina baietzii la categoria Sumo! Da' si la ce galop ma tzine Michael... dintr-o alaptare in alta. ) Barem sa vad si eu rezultatul! )
Gabriela, sper ca Sara totusi nu a racit! Sanatate!
Maruntziko - nici noi nu folosim nimic la baitza si si cu ulei dupa dam doar daca vad ca e mai uscata pielicica (rar). Minim subt. straine. Si are o piele mumoaaasa, ptui-ptui! Wundschutz-Creme de la Weleda tot asa, cand e cazul.
Foarte frumoasa (si rotundutza! apropos stress...) sarbatorita ta - la multzi ani!!!!
Sanatatei domnisoarei Sofia!
Apsopos de greutate: moasa imi spune ca undeva la 30g pe zi crestere in greutate in prima/ele? luna/i ar fi ok. ORIENTATIV!!!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/" target="_blank">Michael, iubirea mea
Sabina spune:
hai ma ca eu am zis cu admiratie de voinici vostri, stiti bine
mie mi-a zis pediatra ca e absolut normal sa creasca si un kile jumate pe luna, nu e neobisnuit, mi-a povestit de un caz cu 2 kile si ceva!
dar si extrema ailalata cu 5,6 sute grame e normala. Fiecare cu ritmul sau.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
ligeea spune:
Doamne , am avut 2,5 ore de cosmar . A urlat non-stop de ziceam ca nu mai are aer. Urasc colicii -sau colicele astea . Sunt cel mai urat lucru care i se poate intampla unui bebe -cum manaca , cum il doare burta .
Asta ar trebui sa patim noi, grasunicile ca sigur n-am mai baga nimic in gura .
Acum a adormit , e ca o carpa . Stiu ca nu pateste nimic dar ti se rupe sufletul cand ii vezi cum se chinuie
mihailescu teodora spune:
Am revenit si noi cu bine!
Multumim din suflet pt. grija si pentru gandurile bune si frumoase!
A fost o nastere cu peripetii pe care o sa v-o povestesc mai tarziu putin,ca deocamdata bb ma cam tine in priza
Insa nu ma pot abtine sa nu-i multumesc lui Doamne Doamne ca a avut grija de noi si dr-lui Tutunaru care a fost salvarea noastra!Cred ca nu exista o modalitate prin care sa-i multumesc si sa ma consider achitata!Un om si-un dr. extraordinar!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
oanacris28 spune:
Salutare tuturor!
De mult timp nu v-am mai scris, desi v-am urmarit, insa cum voi sunteti tare harnicute si ati scris mult, am tot incercat sa recuperez citind din urma, dar n-am reusit, ca intre timp, am si nascut. Iar acum sunt atat de ocupata, ca abia am gasit un ragaz sa va scriu. Deci, va rog si eu sa ma treceti pe listuta: pe 5 octombrie, la 7,15 s-a nascut printesa mea: Maria Diana, 3.550 gr, 51 cm, Apgar 10, nastere naturala. Va multumesc mult si o sa incerc sa revin cu povestea nasterii.
Va pupam,
Cristina, mamica cu Mariuca
betty78 spune:
Mandarinutza pai asta il am....l-am cumparat din sellgros inainte sa se nasca bebe....si chiar in prima luna ma enervam ca nu il baga in seama, urmatoarele 3 saptamani nu am avut baterii, dar de cand s-a intors din spital e super incantat de el.
Bumbitza bebe al mau e baietel:))...asa ca este concurentza
aeperju cred ca da.....trebuie sa il prinzi intre barele verticale.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra