Gradinita Little One (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Ela76 spune:
Betilina - mult succes cu bb2, ca o fi un "Alecs" sau o fetita, sanatos sa fie! Of, deci si voi ati fost virusati - sanatate!
Ela,
Cristina (21.04.2004) si
Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
aurelia1278 spune:
Of! A inceput sezonul? Multa sanatate la copilasi!
Alexandra inca rezista. Cel putin aparent e ok. Acu' ce sa zic, anul asta a racit o singura data de la inceputul gradinitei si atunci usor, deci ar cam fi timpul.
Ma gandeam la o propunere mai veche a Elei, aceea de a ne strange la o sedinta. Ce ziceti?
Poate mai discutam pe mess sa vedem daca avem subiecte pentru sedinta?
Eu in general sunt available incepand cu ora 21.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
gabitz78 spune:
aurelia - dupa cum am zis, nici eu nu am nimik impotriva unei intalniri...poate mai venim cu idei noi...
pupici si sanatate micutilor bolnaviori.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Ela76 spune:
Eu nu prea am sanse sa ajung la gradi in urmatoarele saptamani, sunt cam in criza de timp cu niste lucrari, dar desigur, daca par a fi sanse cu organizarea unei sedinte, aveti sprijinul meu absolut.
Sigur, ne putem "vedea" pe YMessenger, Gabi are datele mele - dar sa ma anuntati din timp cand vreti sa intrati, sa las si eu toate si sa trec pe Internet
Ela,
Cristina (21.04.2004) si
Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
gabitz78 spune:
ela - sigur.discutam si vedem!
pupici cristinei si insanatosire grabnica. sper ca nu a luat si alex!
aurelia1278 spune:
A racit si Alexandra. O doare gatul si ii curge nasul. A avut si un pic de febra in seara asta. Ieri mi-a spus ca o ustura gatul si am crezut-o, am tinut-o azi acasa. Avea dreptate, saracuta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
gabitz78 spune:
aurelia - hmmm...deci trebuie sa ma astept sa se imbolnaveasca si stefan!of...o sa incerc sa-l doftoricesc preventiv!
pupici si insanatosire grabnica tuturor.
betilina spune:
Salut mamici!
Nasol momentul cu racelile! Noi revenim la gradi luni dupa o pauza de 2 sapt. Sper sa nu o ia de la capat cu raceala! Cea mai mare problema este ca pana la 1 martie cat e colegul prin concediu nu pot lipsi de la servici si nu prea am cu cine sa o las acasa. Sper sa nu avem probleme.
Va doresc sanatate cat mai multa si sa reveniti cu bine la gradi!
gabitz78 spune:
mey, voi ati auzit de "bolnavul inchipuit"?ala e fi-miu!
dimineatza eu i-am zis ca e racit si ca sta acasa. se duce la ta-su si incepe sa tuseasca...la fel si el, i-a zis ca nu merge la gradi ca e racit. apoi vine satisfacut la mine si-mi zice ca l-a convins pe tati sa nu-l duca la gradi ca e bolnav!
smecher rau...deci domnu' n-are nimik! asa ca de maine ia mata de coada...se intoarce la serviciu!
diafera spune:
Buna seara, dragi mamici.
Nu am mai intrat de mult pe aici! Cat de mult s-a scris!
Intr-adevar a fost o perioada nefasta pentru copilasi in privinta virusilor, recelilor...!
Au fost zile saptamana trecuta in grupa lui Gabriel cand nu au fost decat 3-5 copii prezenti. Si eu care spuneam de Gabi ca nu mi-a racit toata luna Decembrie pana acum ... azi s-a trezit cu nasul infundat si cu putina tuse.
Betilina, mi-a zis Andreea saptamana trecuta de Maria si tare rau mi-a parut. Mi se pare ca este intr-adevar foarte sensibila. Ai mare grija de ea... sunt convinsa ca oricum o faci! Ma bucur insa ca acum este bine si poate veni la gradi. Gabi mereu intreba de ea. Mereu avea pe buze .."Maria Ciobanu nu a venit...." sper ca pe Gabi sa nu il tina mult raceala asta ... si sa poata veni in continuare.
Mi-a povestit si mie Andreea de faza cu Gabi cand a sarit pe ea si i-a spus "Andreea te iubesc mult de tot" si toti copii au venit la ea si au doborat-o cu iubirea lor
. Este intr-adevar foarte lingusitor si lipicios cu toata lumea. Si mai nou a inceput sa turuie fara oprire ca a innebunit pe toata lumea la gradi. D-na Mihaela spunea ca l-a tinut in brate 5 minute si lui Gabi nu i-a tacut gura nici o secunda. Sau vineri, de cand s-a trezit si pana la plecare.. el spunea mereu ca el este pe schiuri si ca schiaza
.
va pup si sa auzim numai de bine!