Gradinita Little One (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Betilina - mult succes cu bb2, ca o fi un "Alecs" sau o fetita, sanatos sa fie! Of, deci si voi ati fost virusati - sanatate!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Of! A inceput sezonul? Multa sanatate la copilasi!
Alexandra inca rezista. Cel putin aparent e ok. Acu' ce sa zic, anul asta a racit o singura data de la inceputul gradinitei si atunci usor, deci ar cam fi timpul.

Ma gandeam la o propunere mai veche a Elei, aceea de a ne strange la o sedinta. Ce ziceti?
Poate mai discutam pe mess sa vedem daca avem subiecte pentru sedinta?
Eu in general sunt available incepand cu ora 21.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

aurelia - dupa cum am zis, nici eu nu am nimik impotriva unei intalniri...poate mai venim cu idei noi...
pupici si sanatate micutilor bolnaviori.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Eu nu prea am sanse sa ajung la gradi in urmatoarele saptamani, sunt cam in criza de timp cu niste lucrari, dar desigur, daca par a fi sanse cu organizarea unei sedinte, aveti sprijinul meu absolut.
Sigur, ne putem "vedea" pe YMessenger, Gabi are datele mele - dar sa ma anuntati din timp cand vreti sa intrati, sa las si eu toate si sa trec pe Internet

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

ela - sigur.discutam si vedem!pupici cristinei si insanatosire grabnica. sper ca nu a luat si alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

A racit si Alexandra. O doare gatul si ii curge nasul. A avut si un pic de febra in seara asta. Ieri mi-a spus ca o ustura gatul si am crezut-o, am tinut-o azi acasa. Avea dreptate, saracuta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

aurelia - hmmm...deci trebuie sa ma astept sa se imbolnaveasca si stefan!of...o sa incerc sa-l doftoricesc preventiv!
pupici si insanatosire grabnica tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salut mamici!
Nasol momentul cu racelile! Noi revenim la gradi luni dupa o pauza de 2 sapt. Sper sa nu o ia de la capat cu raceala! Cea mai mare problema este ca pana la 1 martie cat e colegul prin concediu nu pot lipsi de la servici si nu prea am cu cine sa o las acasa. Sper sa nu avem probleme.
Va doresc sanatate cat mai multa si sa reveniti cu bine la gradi!

Mergi la inceput

mey, voi ati auzit de "bolnavul inchipuit"?ala e fi-miu!dimineatza eu i-am zis ca e racit si ca sta acasa. se duce la ta-su si incepe sa tuseasca...la fel si el, i-a zis ca nu merge la gradi ca e racit. apoi vine satisfacut la mine si-mi zice ca l-a convins pe tati sa nu-l duca la gradi ca e bolnav!smecher rau...deci domnu' n-are nimik! asa ca de maine ia mata de coada...se intoarce la serviciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna seara, dragi mamici.

Nu am mai intrat de mult pe aici! Cat de mult s-a scris!
Intr-adevar a fost o perioada nefasta pentru copilasi in privinta virusilor, recelilor...!
Au fost zile saptamana trecuta in grupa lui Gabriel cand nu au fost decat 3-5 copii prezenti. Si eu care spuneam de Gabi ca nu mi-a racit toata luna Decembrie pana acum ... azi s-a trezit cu nasul infundat si cu putina tuse.
Betilina, mi-a zis Andreea saptamana trecuta de Maria si tare rau mi-a parut. Mi se pare ca este intr-adevar foarte sensibila. Ai mare grija de ea... sunt convinsa ca oricum o faci! Ma bucur insa ca acum este bine si poate veni la gradi. Gabi mereu intreba de ea. Mereu avea pe buze .."Maria Ciobanu nu a venit...." sper ca pe Gabi sa nu il tina mult raceala asta ... si sa poata veni in continuare.
Mi-a povestit si mie Andreea de faza cu Gabi cand a sarit pe ea si i-a spus "Andreea te iubesc mult de tot" si toti copii au venit la ea si au doborat-o cu iubirea lor . Este intr-adevar foarte lingusitor si lipicios cu toata lumea. Si mai nou a inceput sa turuie fara oprire ca a innebunit pe toata lumea la gradi. D-na Mihaela spunea ca l-a tinut in brate 5 minute si lui Gabi nu i-a tacut gura nici o secunda. Sau vineri, de cand s-a trezit si pana la plecare.. el spunea mereu ca el este pe schiuri si ca schiaza .

va pup si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput