Gradinita Little One (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna dimineata!
La multi ani! sarbatoritilor de azi si sa avem cu totii un an mai bun si mai vesel!
Am inceput gradinita si sper sa ma descurc mai bine cu Maria anul acesta la capitolul sculat dimineata si mers la gradi. De abia astept sa vad ce imi povesteste azi despre prima zi. I-a placut tare mult acasa in vacanta si ieri i-mi spunea ca nu mai vrea sa mearga la gradi, mai vrea sa stea acasa cu mine. Sper sa-si revina repede!

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara.
nu mai ziceti nimik? sunteti foarte ocupate?
azi am fost la gradi...sa va povestesc.
diafera - l-am vazut pe gabitza.e un dulce si vb cu andreea:te iubesc mult de tot, andreea!te iubesc de numai pot!asa dulcic a fost...
ela - am vb cu cristina care mi-a dat raportul: alex mananca legume si are 2 dinti. mami e la sala sa dea burta jos! a fost mortala!am murit de ras!
am mai vb cu maria si floris, colegele lor.
am vb cu corina si cu flori...cica totul e roz!hhmmmmm...nu prea imi vine sa cred, dar daca asa zic ele...poate asa o fi! o fi stefan cel mai cuminte, cel mai destept si cel mai frumos!na!hai ca mi-au murit laudatorii!
va pup pe toate si mai ziceti si voi ceva...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna, La multi ani in noul an, ca parca nu am apucat sa va zic!

Gabi, ma bucur ca e totul asa de roz. Inseamna ca ai un copil unicat De fapt, cine stie, poate si Eliza va fi ca Stef
M-am distrat cu ce ai povestit. Asa e, incerc sa dau burta jos, dar timpul asta scurt ma incurca. Mai am si o gramada de treburi de rezolvat, nu stiu cand si cum o sa reusesc.
In cazul nostru, ce sa zic, de cand ne-am reapucat de gradinita a inceput si obrazniceala. O pun pe seama oboselii, dar e un copil cu totul diferit de cum a fost in vacanta, abia putem sa ne intelegem seara cu ea. Bine ca a venit weekendul, poate isi mai revine.

Mi-a zis ca azi Carla a vomitat si a plecat acasa. Sper sa nu fie vreo enteroviroza, Doamne fereste, numai la Alexandru ma gandesc!

Pupam prichindeii in grup!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

mmmmmm..stef nu mi-a zis nimik!ia sa-l intreb...
cred ca daca mai insistam nitel, cristina imi spunea si ce aveti in casa!hihihi...
pupici.

Mergi la inceput

Nu suntem secretosi de fel, dar nici mare lucru nu era de aflat

Albumele noastre

Mergi la inceput

ela - mi-a zis si stefi de carla, dupa ce l-am intrebat eu.stai linistita, ce am aflat, tin pentru mine!voi pe unde mai iesiti????sau nu mai iesiti pe vremea asta?
feteleee...lipsa la apel!!!!
pupici.

Mergi la inceput

Cristina are febra si a inceput brusc sa tuseasca, am inceput antibioticul. Asa ca saptamana aceasta ne tratam. Astept si rezultatul de la urocultura, ca mi-e teama sa nu fie o combinatie cu infectie urinara - are ea o sensibilitate. Febra e maricica si cedeaza greu la antitermice, mi-e tare mila de ea cand o vad pleostita si exagerat de cuminte.
Am mai vorbit cu niste prieteni si se plangeau si ei cam de aceleasi simptome la copiii lor, plus ca dr. ieri ne spunea ca pare a incepe un val de viroze din astea, in special cu herpetovirusuri (gat rosu, cu vezicule).
Aveti grija de voi!

Albumele noastre

Mergi la inceput

ela - multa sanatate cristinei...offf...sper sa nu fie nimik grav.stef deocamdata e ok...ia sa-l mai iau la puricat cand vine acasa...
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Salutari mamici cu pitici!
Imi pare tare rau sa aud asa vesti proaste. Se pare ca e un val de viroze. Si Maria e bolnava de 10 zile. Ea are o raceala puternica ce s-a lasat la plamani, ca ala e locul ei sensibil. Mai are zilele astea de luat antibiotic si de luni sigur vine la gradi. Initial eu ma gandeam sa o aduc de joi, cand termina tratamentul, dar daca am reusit sa gasesc cu cine sa o las acasa cred ca o aduc de luni. Imi pare tare rau sa aduc ca mai sunt si altii bolnaviori. Noi ne-am obisnuit cu sensibilitatea Mariei.
Sper doar sa nu aveti probleme cu cei mici, ca ar fi mai grav.
Maria de cand a tot auzit de fratiori si surioare mai mici pe la gradi, "bebelusi adevarati", vrea sa-i aduca si ei domnu' Barzoi un flatior pe care sa-l cheme Alecs. Ia adus Mos Craciun unul mic de jucarie, care stie sa faca de toate, dar dupa o sapt ne-a rugat sa-i cumparam unul adevarat cu care sa se joace! Ca vrea si ea sa aiba un fratior sau o surioara in caz ca nu are Barzoiul fratior! Asa ca am inceput si noi sa ne gandim serios la bebe nr.2, ca voi.
Gaby nu am mai apucat sa scriu nimic, dar am vazut pozele cu micuta printesa si e tare draguta. Bine ca nu le-a vazut Maria ca nu mai scapam de ea cu ideea fixa cu bebele!
Acum va las si sper sa va faceti bine cat mai repede!

Mergi la inceput

betilina - hehehe...pai ce mai asteptati???doar ce zice copilul e lege, nu?
pupici.

Mergi la inceput