Gradinita Little One (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Da, e obosita si agitata. Vorbeste foarte tare, cred ca asa-i invata la gradinita pentru serbare, dar ar trebui sa le spuna si ca acasa nu e cazul sa tipe intr-una. Norocul nostru ca nu stam la bloc sa ne bata vecinii in teava. Si nu are stare! Nici macar la desene nu mai sta linistita. Se aseaza la tv, se da jos sa-si ia un servetel, se urca iar, iar se da jos ca si-a mai amintit de... x si y si z.
De abia astept sa scapam si de serbarea asta. Si mai e atat de mult... Chiar o sa o tina starea asta pana la vacanta? Se duce naibii somnul ei de pranz si oricum nu o vad prea bine cu atata oboseala pe termen lung.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna mamici!
Nici eu nu sunt in greva, dar am avut extrem de mult de munca la servici, abia daca apucam sa o iau pe Maria de la gradi.
Gabi am vazut pozele tale de cand le-ai postat dar nu am apucat sa raspund. E tare draguta micuta! Si mie mi-e dor de perioada cand era asa mica Maria! Cand am vazut-o m-a apucat din nou melancolia si tare mult imi doresc sa mai fac un ingeras de asta mic! Poate o sa vina si ziua asta...
Si Maria e mai agitata un pic in ultima vreme, dar ea e oricum un copil al extremelor, cel putin eu asta am observat. Are zile in care este de o cumintenie si intelepciune si rabdare ca am senzatia ca nu e copilul meu si pe urma vin 2-3 zile in care nu ne putem intelege cu ea sub nici o forma. Nu stiu daca asa sunt toti copii, dar noi ne-am obisnuit cu ea asa. Poate ca Alexandra are doar o perioada scurta in care e mai agitata si o sa-i treaca repede. Rabdare cat mai multa Aurelia!
Maria ne canta in fiecare zi. Si intradevar si ea canta mai tare cantecelele, cel putin ala cu jocul romanesc. Mai nou a redescoperit pianul si ne canta in fiecare seara si tot weekend-ul ca sa ne ajunga pentru toata saptamana cat nu o vedem! De abia asteptam sa o vedem la serbare. Se pare ca de data asta vor avea si mai multe momente si sunt tare curioasa cum se descurca.
Acum va las ca am tare mult de lucru. Gaby succes cu micuta si colici cat mai putine.
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

aurelia - ce sa zic? vrei sa te "incurajez"? stef a fost agitat pana acum. de curand s-a linistit. adica starea de agitaie a durat 4 ani si un pic....asa ca...rabdare. o sa treaca!daca n-o luam mai in gluma...o sa ne manance si ficatul!
si eu astept cu nerabdare serbarea.
va pupic dulce.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

nu mai zice nimeni nimik?
noi ne pregatim de botez...si de serbare...
ma enervez ca i-am spalat costumul lui stef si s-a cam rarit...dar din sala n-o sa se vada!sper...
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna dimineata dragi mamici,

Mai este putin si vine serbarea.
Nu am mai intrat de mult pe forum, dar acum, citind ce s-a mai scris, am observat ca nu numai copilul meu este agitat. Nu stiu ce are de un timp ca nu se mai culca decat la ore foarte tarzii. Are o energie foarte mare in el si mai ales seara. Este foarte vorbaret si galagios si daca nu ii faci pe plac cu ceva anume ii sare tandara. Noi am pus asta pe seama rasfatului. Mai mult, noaptea este cam agitat si cred ca viseaza urat ca se trezeste si plange dupa cine stie ce!

Cred ca un motiv ar putea fi si serbarea. Insa nu cred ca este principalul motiv.

Si vorbind de serbare.. sunteti pregatiti? Ati gasit costumase? Noi cautam costum de ren. De fapt am improvizat ceva insa ne mai trebui9e niste cornite cat de cat reale. Cumparasem deja unele (cele care sunt pe piata acum) si deja s-au rupt de bune ce au fost. Spuneti-mi ati vazut pe unde cornite de ren frumoase? Daca nu voi fi nevoita sa ii fac eu .

Mergi la inceput

aura - habar n-am de cornite...eu nu prea ies prin oras.
dar sunt fericita ca i-a luat soacra-mea alt costum de mos mai frumos...asa ca nu mai imi fac griji...
pupici dulci si ne vedem la serbare.

Mergi la inceput

si a trecut si botezul...fi-mea a fost cuminte, a bazait doar nitel cand am dezbracat-o si apoi de foame! o cauta pe nasa de tzatze!
maine va fi serbarea...abia astept sa-i vad pe copii!
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, imi spuneti si mie va rog cat costa aceasta gradinita? Am intrat pe site-ul lor si nu am gasit nimic despre tarife. Ma interesa programul pana la 13 in special, si cel pana la 18. Cam ciudat mi s-a parut, aproape toate gradinitele particulare au si tarifele pe site.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

tomasa - pana la ora 18 costa 8 milioane. pana la 13 nu stiu. poate iti zic fetele care au copiii la program scurt.
in alta ordine de idei, mi-a placut serbarea...bineinteles ca fi-miu nu se putea abtine sa nu se dea in spectacol si sa nu bazaie nitel...in fine, nu mai conteaza.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Alexandra sta pana la 12:30 (nu ia masa de pranz acolo) si platim 6 milioane.

Si noua ne-a placut la serbare, mai putin partea cu statul culcat pe scena cateva minute bune. Fi-mea zicea ca era frig acolo. Ma rog. Ah, nici lumina nu era prea grozava, copiii de la marginea scenei erau practic in intuneric. In rest, a fost ok, mai bine organizat spectacolul, multe numere, frumoase si totusi nu a durat mult. Ca de obicei, Alexandra ma bate la cap, "Mamiiii, da' noi cand mai mergem la serbare?" Ne-am distrat cu totii! De data asta nu a mai fost agitata dupa serbare, a fost super! I-a placut si cadoul de la Moshu'.

Gabi, eu nu l-am vazut pe Stef plangand, chiar ma gandeam, uite ca a crescut si nu mai plange. Daca nu-l dadeai tu de gol...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput