Gradinita Little One (3)
Raspunsuri - Pagina 2
betilina spune:
Buna !
Am intrat pe aici numai in fuga sa vad ce mai faceti!
Dupa discutia de aici, am mers acasa si am chestionat mai amanuntit copilul despre petrecere, sa vad daca a avut ceva probleme cu vrajitoarea cea rea! Am descoperit ca nu ii este frica deloc de baba reeeaaa! Ca printesa a gonit-o! "Mie mami nu mi-e frica de bau-bau sau de baba rea!" Asa ca se pare ca intradevar am o fetita curajoasa.
Am insa alta problema mult mai serioasa cu Maria. De vre-o 2 sapt nu prea mai vrea la gradi. De unde era prima la mers la copii si la gradi, acum in fiecare zi duc munca de lamurire cu ea cel putin 15 min dim ca sa putem pleca. Ba sapt trecuta dimineata de la poarta si pana inauntru tot plangea. Nu la modul de urlete, doar ca ii dadeau lacrimile si mi-era tare mila de ea sa o las si sa plec. Eu nu eram obisnuita cu astfel de comportament, aveam probleme in a ma pupa inainte de a pleca in graba la copii, nicidecum sa o las suparata si sa plec. Am mai intrebat eu cate ceva dar nu reusesc sa determin problema. Sper sa se rezolve cat mai repede ca nu prea am liniste pe la servici din cauza ca nu stiu ce-i cu ea.
Daca vrei sa vezi costumul de albinuta gasesti poze pe site-ul gradinitei. E acolo o albinuta cu dungi si antenute! Am descoperit o firma de unde se inchiriaza costume la preturi modice as putea spune. Dar pt serbarea de craciun nu au costumul de care au nevoie. Am gasit doar la unii care le fac la comanda. Un costum de ren costa 1,5 mil. Sper sa gasesc totusi unul de inchiriat.
Acum va las ca trebuie sa ajung la gradi, sper sa nu fiu iar ultima!
Ela76 spune:
Aurelia - ai apucat sa scrii tu despre cele 2 educatoare, pana am postat eu
- scriu mai greu, in functie de cerintele juniorului. Voi ce costum ati avut? Multa sanatate Alexandrei!
Betilina - imi pare rau ca Maria trece printr-o astfel de faza. Poate e ea mai fara chef de gradi zilele astea.
Va pup, ca Alex nu mai vrea sa ma lase.
Ela,
Cristina (21.04.2004) si
Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
aurelia1278 spune:
Alexandra a fost vrajitoare. Dar avea o masca viu colorata asa ca nu i se zareste fetisoara. Iar mai tarziu si-a pierdut palaria, i-a cazut pe undeva. ![]()
A avut si Alexandra cateva perioade in care nu vroia la gradi. Nu am descoperit motivul concret de fiecare data. O data, am inteles ca educatoarea a incercat sa se distanteze un pic de ea, pentru ca devenise prea legata, nu se mai despartea de ea, n-o mai interesau copiii. In rest... nu stiu ce-a avut. Se trezea dimineata si in loc de "buna dimineata" incepea sa bazaie ca nu vrea la gradinita. Pe urma a descoperit ca daca nu face nazuri, ajunge prima acolo si ce mandra e!
Ai putea sa o intrebi pe educatoare, e posibil sa-ti dea niste indicii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
betilina spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Safiti sanatosi si cat mai fericiti!
Diafera sa-l pupi pe Gabitzu din partea mea, ca Maria sigur o sa-l toceasca azi! 
Va pupam pe toate si mai vb!
gabitz78 spune:
buna.
am revenit in forta!
credeati ca ati scapat de mine???![]()
eu sunt binisor, eliza e bine. e o dulce, e cuminte...stefi deocamdata se impaca bine cu ea...sa vedem mai incolo.
stefan a fost dovleac la petrecere si mi-a zis ca i-a placut foarte mult.
despre subiectele deschise aici..ce sa zic...sunt deacord sa ne vedem sa mai punem tara la cale...mie stefan nu mi s-a plans pana acum de cele 2 educatoare...eu il mai intreb asa...
va pupic dulce si mai vorbim cand mai pot intra pe net!
betilina spune:
Bine ai revenit Gabi!
Te asteptam sa scii cat mai multe despre mica printesa si neaparat sa ne trimiti poze cu ea!
Sanatate maxima si sa fie cat mai cuminte!
gabitz78 spune:
ce sa zic? e o ducica, stef o iubeste (deocamdata)
. e o domnisoara, nu e asa zvapaiata cum era stef cand era mic.
am pus si poze....
va pup si astept sa mai scrieti ceva de la gradi...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
fetele...unde sunteti? ati intrat in greva????
aurelia1278 spune:
Eu n-am intrat in greva. Inca. Uf! Nu stiu ce are fi-mea in ultimul timp, poate din cauza pregatirilor intensive pentru serbare? E foarte agitata cand vine de la gradinita. Nu reuseste nimeni sa o linisteasca. Nu vrea sa doarma, arunca jucarii si carti pe unde apuca. Practic face crize de nervi.
Stiu ca asa fac uneori copiii la 3-4 ani, dar pentru ea e foarte neobisnuit. Si numai in zilele cu gradi. Sambata si Duminica e cel mai cumintel copil, face nani si la pranz, nu e agitata, nici vorba de crize. Ce are in rest?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
gabitz78 spune:
buna aurelia...
poate o fi obosita??? nu stiu, dau si eu cu presupusul. stef e mai cuminte de cand sunt 2 educatoare la grupa.
in rest, noi suntem bine...colicii ne omoara!
abia astept serbarea....
pupici.