Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Poftiti va rog la votat si sa va inscrieti albinutele si bondareii la un nou concurs in sectiune 'surprinde zambetul perfect';Daria mea e la pagina 155.http://www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp

Rianna_stef mamica din nou(7 sapt)si de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

quote:
Originally posted by rianna_stef

Poftiti va rog la votat si sa va inscrieti albinutele si bondareii la un nou concurs in sectiune 'surprinde zambetul perfect';Daria mea e la pagina 155.http://www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp

cel mai dulce ras

rianna pai nu s-a terminat pe 16 octombrie? ca eu nu mai vad alt concurs!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Mi-am adus aminte ca mai vroiam sa intreb ceva , cum scapam de cojitele din par, asta vara pt ca ne spalam mai des si cu dusul ne-au trecut dar acum pt ca ne spalam o data pe saptamana pe cap au iesit iar. Ce somponele folositi???

Multumesc de incurajari, pitica inca face nani.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Ioana ai dreptate;eu de cand am inscris-o nu am mai intrat acolo si acum mi-am adus aminte;dupa o noapte nedormita ....asta e.

cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare,

ANAALINA - pt cojite e ideal samponul de la MUSTELA este 300.000 dar dupa 2 spalatri nu mai are nimik in caput.....

Le gasesti in Farmaciile Sensi Blue, Help Net.

Multa bafta,

Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Radcarmen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna dimineata? A facut cineva cafeaua sau ma inscriu eu?

si multumiri celor ce mi-au raspuns! Oare are ceva daca ii dau fructe din compot de casa? Doar ca e conservat cu putina aspirina si stiu ca nu e voie sa le dai aspirina pana la 12 ani ...

Am vazut pozele frumoase cu Alex si cu Matei. Ce repede au crescut! Si pozele cu sarbatorita Elena; mi-a placut mult tortul...

CHEBURASKA, din am vazut forum, multi bebelusi refuza laptele o data ce au prins gustul la mancare. Si, cum mai spunea cineva, daca bea 400-600 ml/zi lapte (chiar daca e numai dimineata si seara), e ok. Felicitari pentru ca ai reusit sa alaptezi atata de mult!

ELPOWER, RIANNA, facem si un club al celor ce au cazut din pat? Ca si Alexandra a cazut luna trecuta, din fericire a fost totul ok. Se pare ca astia mici au un ingeras care ii protejeaza, ca in urmatorii ani sigur vor fi mai mult pe jos; si ca sa va incurajez, din ce am inteles de la mamici cu pui mai mari, se lovesc de obicei la cap. ASa ca ne asteapta muuuulte emotii!

RIANNA, eu nu ii mai dau de mult caciulita in casa; eu de obicei ii dadeam un maeiu, body cu maneca lunga si pantalanoasi, dar de cand au inceput sa dea caldura e foarte cald si aseara am tinut-o doar in body, nu i-am mai dat maieu, avand in vedere ca noi stam in tricou.
Si eu am avut musculite (de la o portocala care s-a stricat si nu am 'identificat-o' la timp) si m-au cam enervat vreo 2 zile, dar vad ca acum au disparut, dupa ce am tinut fructele acoperite o vreme, ca incepusera sa se stranga la orice fruct prindeau, chiar daca nu era stricat.

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata stup! Azi suntem deja mancati si eu si Matei , dar timp tot nu am mult caci maine am musafiri: o colega de facultate care sta acum in Olanada ...

Dar sa scriu si eu un pic ...

Cheburashka si eu sunt de parere ca trebuie sa insisti cu alaptatul ... Si Matei si-a schimbat "timpul" ca sa zic asa cat suge. DAca in primele 4 luni la fiecare masa sugea 20 si 20 minute, acum trage cam 5 si 5 in timpul zilei si seara il ajunge foame si revine la cele 20 minute!

Tu poti incerca sa ii dai sa suga si inainte de masa solida! Sau ai incercat deja si te refuza? Sau daca nu plange de foame poate ii dai un pic mai tarziu si tot incepand cu san ...

Hai pupici si nu fi suparata, o sa treaca si asta! Important e sa fie sanatos, ca din cate spui tu la capitolul kg. sta bine

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Alionushca...he, he, he...stii ca io sunt dintr-o bucata...Daca am zis motivat...motivat ramane!!! Iote ca tie iti zic... am avut CO 5 zile timp in care am rezolvat actele casei, caci venisera aia de la Primarie sa ma amendeze ca nu platesc impozit pe noua constructie, apoi ce sa mai zic... acasa nu am avut internet caci am mutat calculatorul la parter (Andra nu rezista tentatiei de a intra pe calc.), iar cei "veseli" de la Cablu nu au catadicsit sa vina sa-mi refaca legaturile. Asta e!
Si zici ca-i cresc dintii? Moamaaaaa!!!!! Daca ai stii ca de cate ori e maraita asta spun, dar nici un semn! Ieri, de ex.. nu a mai marait...deci ieri nu mai voiau sa iasa dintii...
Apropo....de Rep. Moldova...Cumatrul meu la care i-am botezat fetitza e din Obreja - Balti, asa ca nu se stie cand mai mergem in vizita pe acolo si aterizez si prin Chisinau

Kmi....nu dispera, draga...totul e pana intr-o zi cand nici nu te astepti....asa s-a intamplat la noi si apoi exerseaza de spui ca "oare nu are de gand sa mai taca?"
Ieri am fost la doctor...este bine, sanatoasa...dr. meu ii zice "perfecta"...da eu, insist "kg. sunt in regula?" (adicalea 7kg pe muchie- cu pampers body si ciorapei lungi)a zis ca "da"...si ca "copii grasi, pufosi, sunt cei care se imbolnavesc mai des si au cele mai multe probleme de sanatate" si ca "atata timp cat este sanatoasa sa nu-mi fac probleme cu greutatea". A mai zis ca nu-i rahitica si ca a asimilat calciul ok, ca sa ii iau o analiza din deget sa vedem daca are anemie ca sa-i administram Fe in caz de nevoie.
Deci....ramanem fotomodel....

ieri:
8.00 - 175 ml lapte
11.00 - 1/2 banana+suc de mar+biscuiti
16.00 - aprox 150 gr piure de cartofi cu galbenus
20.30 - 150 ml lapte
asta noapte 130 ml lapte

asta e una din zilele bune la mancare si proaste la lapte....dar sunt zile cand mananca lapte in jur de 700-800 ml iar cu mancarea "linciureala"....nu am ajuns niciodata "per total" la 1000 ml haleala!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

eiii, kmi ai fata mareeee daca stie sa arate unde sunt ochii si becul ! Eu cu impachetatul si despachetatul nu m-am ocupat nici de asta ! Dar ne apucam de treaba si ii ajungem noi din urma pe ceilati bondarei si albinute harnicute !!!

Elyanne ce tort frumos a avut Elena !!! Multi pupici si de la noi! Sa creasca mare, sanatoasa , frumoasa deja este

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput