Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

He, he, Eliana, ar fi bine daca ar avea obiectiv, dar nici macar din ala nu are. Ce mi-e necaz ca tocmai ii schimbasem o setare, sa vad cum e si acum nu mai am cum sa revin la cea initiala. Dar astae! Noi sa fim sanatosi ca ia sotul alta.

Pupici, si de data asta chiar sper sa adorm. Noapte buna!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

intram si noi cu un bilant...
7 luni si Bryan are 9500gr iar la inaltime nu l-am masurat....cel mai probabil 74 cm ...adica inalt...

Selene...incearca spanac in legumele care ii plac lui , la inceput putin apoi mai mult, sau cu putin usturoi asa cum au mai facut fetele...eu il dau in vestitul sufle de dovlecel la cuptor si ...merge

Ane 2200 il pupam pe Raul. de la stat in fund mai este o mana intinsa pana la ridicat in picioare...

magdutah..am vazut poze cu MAtei la botez...o curiozitate cat de frig este la voi? v-am vazut pe toti tare infofoliti si presupun ca aveati motiv...oricum sa fiti sanatosi si constienti de pasul facut

paxela sau crema de se spunea odata pe forum de ea Baby 4 you din ulei de catina...usuca bine o gasesti la plafar , noi folosim

Diana fudulu...nuntiti-va mama ca mai acum se vorbea pe forum ce bine este sa mai avem timp si de noi...si daca timpul ala pt noi il petrecem cu activitati in familie si cu prietenii este si mai bine ,,,zic eu

cheburasca...nu stiu ce sfat sa iti dau...dar un big hug si un kiss tot pot sa iti dau...mulgete , daca nu iti este greu si pune-il in mancare...ti-am zis ca nu prea stiu ce sa spun...imi dau si eu cu parerea...eu oricata mancare i-as da...dupa tot vrea putin laptic...asa sa ii simta gustul , ca fara parca nu este satul

kmi...nu te supara, dar ai nostri nu fac ce face timeea, ei inca nu asociaza cuvantul cu obiectul asa ca ...uni fac una , alti alta...dar toti se fac intelesi in felul lor

am vazut poze cu Alex "dentistul si calculatoristul, si cu mandra Elena la gradi..petreceri peste petreceri..si acasa si la gradi...si pe forum

vad ca vorbiti de dulciuri si copii mai mari..Alexia nu mananca intre mese , nu mananca ciocolata, nu inghetata, nu bomboane...si toate astea pt ca ea a inteles...am vorbit cu ea , i-am explicat pe intelesul ei ca toate astea sunt placute la gust dar omoara din soldateii (apararea) care au grija de corpul ei si atunci cand vine vreo raceala sau vreun viermisor ei nu mai sunt asa multi si puternici ca sa ii apere corpul si se poate imbolnavii mai repede...rezultatul: daca i se ofera la piata, tramvai biserica ...cea din dulciuri , nu trebuie sa ii spun ceva sau sa ma uit la ea , sa- ii reamintesc invreun fel ce sa faca pt ca ea refuza si iti spune si de ce. mai sunt si exceptii, rare,..si daca accepta ceva...fie iti spune "o mananc la ora de masa" si o pune inservetel si la masa o ia...niciodata nu ii iau din mana ce are , chiar daca este ceva care eu nu ii dau, vorbim si singura se duce si arunca , atunci cand este caz de ciocolata sau bmboane. acum intelegeti de ca am facut atatea dulceturi , gemuri , compoturi...trebuie sa suplimentez cu ceva nevoia de dulce ...ramane de vazut cum ma voi descurca cu Bryan...ca dupa cum il vad eu ESTE UN MARE MANCACIOS DE DULCIURI...

merg si eu sa mai ma cuibaresc putin langa puiutii mei ca dupa ce mi-au dat trezirea , ei s-au culcat...

si n in ultimul rand
La MULTI ANI CARMEN SI BB-ILOR CU LUNISOARE MAI MULTE..
sa sarbatoriti cum se cuvine

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Neata stup, hai la o fara cofeina,
fie-mea e treaza de pe la 5, eu am mai motait pe langa ea pana pe la 7 fara ceva, dace se poate chema motait. Aseara i-am dat si san si 100 ml lapte cu cereale si ma gandeam sa vezi ce bine dorm eu la noapte, de unde??!!!
Cheburashka doctori nebuni, si eu am facut ce am crezut eu nu ce a spus dr. Rianna a facut la fel, in prima luna de la diversificare manca foarte bine, orice, era curioasa, dar apoi a incepuit sa ceara titi mai des, iar cand a fost racita mai mai sa ne intoarcem la alaptare exclusiva. Acum are trei mese de fructe/legume/cereale, dupa care e posibil sa mai vrea si titi, depinde de dispozitie, si doua de lapte de la mine, dar ea suge mult si noaptea. La astea de noapte nu a renuntat deloc. am inceput diversificarea la patru luni jumate.
Frumoase poze Diana, aia pe fundal negru cred ca e facuta pe tine nu? Ca in alta ai o bluza neagra. Sau nu mai vad eu bine
ELyanne, mandra ta e cea mai mica din grupa nu? Ca in jurul ei vad numai copii mai mari. Anul trecut si Julieera cea mai mica din grupa mica. eo dulce!
amfugit ca ma lupt cu copila pe controlul tastaturii . Imi totmuta cursorul si nu mai vad pe unde scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da... mandra mea e cea mai mica... pt. ca e la grupa mijlocie da' face instructie cu ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Neata stupVa rugam nu dati cu rosii,stiu ca n-am intrat de multisor;recunosc ca initial m-am autopedepsit pentru ca in timp ce eu ma desfatam din plin pe forum fata mea a cazut din pat si m-am simtit atat de vinovata ca am zis ca nu mai stau la calculator;bine,n-a tinut decat vreo cateva zile ,am mai intrat asa sa va citesc ,dar n-am putut raspunde pentru ca fiica-mea e o mataita si o alintata ,vrea tot timpul sa stau cu ea ,nu pot sa ma duc nici la baie;si mai nou acum de vreo cateva zile are nasul infundat si bineinteles ca tati zice ca e vina mea,ca o tin fara caciula,si nu vina lui ca a racit de doua ori pana acum si adus microbul in casa;apropo vreau sa va intreb:voi tineti copii in casa cu caciula pe cap?,si sunt eu mama denaturata si inconstienta?
Ce imi pare bine e ca de cand e mucoasa doarme pana la 8-8.30 ,chiar daca se mai trezeste de sete o data pe noapte ;
Aaaaa,si ca sa vedeti ce babaloaica sunt :nu stiam eu de ec fata mea nu mananca mai mult de maxim 150 ml de lapte,ba ajunsese nici sa nu mai vrea biberonul;pai daca foloseam tetinele cu scurgere medie ,saraca obosea sa traga atata din biberon;si cand mi-a venit si mie mintea la cap ,si i-am cumparat tetine pentru 6 luni,mananca si fata mea acum 200-250 ml lapte;
De recuperat ,sa zicem ca am prins ideile pricipale din zbor,inca o data nu dati cu rosii;
Dormitul in pat- pana acum o luam dimineata dupa 4.00 daca se trezea si dormea cu noi,acum cand e usor racita,tati ma tot bazaie la cap s-o iau cu noi in pat ca e mai cald si lui place s-o stie langa noi;noroc ca avem patul mare ,incap trei persoane lejer;
cum ne jucam?:pai ii place la nebunie sa o traga pe mami de par,sa-si prinda propria umbra pe perete,sa se uite in oglinda,sa se acopere cu paturica si mami s-o caute,maxim jumatete de ora se joaca singurica cu jucariile ei;caruselul nu mai este interesant doar sa se invarta ,acum trage de el pana il demonteaza;telecomanda de la tv e cea mai mare atractie;mi-a stricat telefonul mobil de atata zabalit,si seara inainte de culcare avem program:aruncat in sus ,uta-uta pe picioare,gadilit si papat manute ,burtica ,nasuc,picioruse,tot.
Sigur am uitat ceva,dar mai revin;cred ca da semne de trezire,si e 9.00 ceasul
A zi ma duc la control sa vad cum stau cu sarcina ,tineti-mi pumnii ,sper sa fie bine.

Rianna_stef mamica din nou(7 sapt)si de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

OFFTOPIC:cum scap de musculitele de otet?;am dat cu spray,am ars o carpa ca sa fac fum,am curata tot luna scos,fructe legume ,nimic,mai tare se inmultesc,ce sa fac?

Rianna_stef mamica din nou(7 sapt)si de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Buna dimi!!!
Am facut febra aseara de la vaccin si am stat de la ora 2 cu sosetele cu otet, supozitor in fund si mangaieli pe langa pitica. Am tinut-o in pat langa mine si era fierbinteeee, avea 38.6, m-am speriat nitel dar am trecut cu bine. La ora 7 nu mai avea febra deloc, a lins un bibe de 240 lapte si s-a culcat la loc. Sigur doarme pan la 10.

Am descoperit ca in timpul zilei papa la 3 ore uite asa:
6.30=240lapte
12.30=legume cu carnita
16.30=orez fiert cu mar copt cu putina scortisoara si zahar
19.30=un iaurt cu biscuiti
22.30=250lpte cu cereale(7 cupe humana2+2 cupe cereale)

Asta a papat ieri. Azi mai am o portie de legume cu carnite dar in rest ce-i mai dau??? Astept ideiii...
Practic ar trebui ca penultima masa sa fie de fructe, nu-i asa??

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

'Neata stup,

LA MULTI ANI!, RADCARMEN si numai bucurii

LA MULTE LUNISOARE CELOR CE AZI MAI IMPLINESC O LUNA

Multumiri pt raspuns MARTUZA si ARRISA.....deja suntem mult mai bine i-am dat ieri smecta un sfert de plic cu ceai de menta.....ceai cat incape....deja refuza orez cu morcov.....si eu as refuza..........lapte fata lactoza nici vorba sal accepte.....lapte praf miluipa 3 nici pe atat.....nu stiu ce fac daca raman fara lapte......credca o sa-l invat incet incet

Ieri la ultima masa doar paine goala a vrut.....nu i-am dat niciodata....pana acum dar decat cu stomacul gol e bine si asa.

CHEBURASHKA - toti copiii intra in greva laptelui cand incep diversificarea.....daca papa intre 400-600 ml pe zi e ok....nu e o zi ca si alta.....e normaol sa te stresezi dar nhu renunta la lapte.......eu tot timpul am vrut sa renunt ca am avut numai problerme cu alaptatl....dar cand am vazut ca nu-mi accepta laptele praf acum nu mai vreaus a renunt.....e mai mare si simte diferenta....mie pediatra mi-a zis ca d ela 6 luni doar 2 mese d elapte tre sa aiba....

JOCURI BEBE - eu il pun in patut cu jucaii si il supraveghez.....mai vb cu el si el se joaca cuminte.....cand se plicti il pun ij patul nostru si la fel.....dupa aia vine ora mesei....papacim si dormitam vreo 45 min- maxim o ora jumate....si o luam d ela capat.....

Zilele acestea cum a fost un cacacios cand s-a plictisit l-am ai pus in premergtor cate 5-10 min si ii place la nebunie.....cand oboseste se las ajos si sta

DORMITUL IN PATUL NOSTRU - niciodata.......are patutul lui si gata......am avut cateva tentative cand era marait noaptea.....da rnu a vrut

IMBRACATUL IN CASA - body cu maneca scurta + o bluza cu maneca lunga peste si o pereche d epantalonasi cu picior (sau pantalonasi si ciorapei).....can d il duc in cealalpta camera ii dau si botosei

Temperatura in casa 21 grade.....in camera lui e mai calduroasa si sutn 23 ziua - 21 noiaptea

tot stupul.
SUZY78, mamid e bine Nicolas MIhai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi Ani, Radcarmen, multa sanatate si fericire

Riana_Stef, cred ca e invazie de musculite din alea ca si eu am si sotul la serviciu a chemat deratizarea sa scape de ele...eu credeam ca s-au facut de la pamantul florilor ca am mai multe in sufragerie, dar nu, cred ca vin de-afara...bafta multa la control, sa fie bine samburelul

cheburaska, eu am avut o perioada asa...nu mai sugea decat dimineata, seara si noaptea...eram cu sanii plini toata ziua...de cateva zile vad ca suge dupa fiecare masa...la fel parca nu se satura daca nu suge putin laptic...cine s-o mai inteleaga? eu fac cum imi dicteaza ea, daca nu vrea lapte bine, daca vrea ii dau...

anaalina, iti tin pumnii sa nu mai faca febra...poti sa-i dai branza cu fructe...Stefi a mancat in premiera ieri branza + compot de gutuie + mar + biscuiti... buna ideea cu orezul cu mar copt...cred ca e tare bun

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

buna dimineata!

ANAALINA pupam sa treaca tot si sa nu va chinuiti.

vazut poze, murit si inviat de drag la toti copii..maaama, ce pui frumosi si destepti avem

de imbracat...eu o tin in casa cu camasuta cu maneca lunga sau body cu maneca lunga, salopeta cu botosei sau pantalonasi cu botosei, si caciulita subtire. am mai tinut-o si in camasa subtire+salopeta din aia de-a-ntregul...sau camasa+ciorapi+pantaloni fara botosei. dar in general cu o caciulita de panza subtire, numa cat sa nu zic ca n-are

si-acu sa ma laud: ieri a stat singura in fundic!!! se sprijinea cu mainile de propriile picioare, sau de pat, si cand a reusit a si tras un hohot de ras "na, ca mk-a iesit!" o mananc!!

Mergi la inceput