Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

va scriu scurt
azi am fost al dr , restrictia de crestere intrauterina a crescut
maine ma intreneaza pt alte teste si o eventuala cezariana
ma rog ca testele sa fie bune si sa nu fie cazul sa o scot atat de devreme

kiva 34+ iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Kiva, imi pare rau ! Sa fie cum e mai bine pentru bebe ! Mie mi-a spus doctorita de la eco ca fetitele isi matureaza plamanii mai repede, asa ca de la 34 de saptamani teoretic pot respuira singure ! Iti tin pumnii sa fie bine maine !

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heloooo

am intrat scurt sa va salut!!
roxana, multumesc ca ai transmis mesajul meu !! deci bb mai sta o sapt in burtik, dr e de parere ca e cat mai bine sa duc sarcina cat mai aproape de termen desi are 4 kg si e bine dezv!!!
am ras cu el am zis ca daca nu o scoate ma maine, ma apuc de sporturi extreme.... , bai fierbinti, gimnastica, ca sa o fac sa iasa.....la care el a zis ca pot face ce vreau daca ea vrea sa mai stea la caldurica, n-am ce face!!!
sapt viitoare marti merg din nou la dr, bebe va avea 39 de sapt, si a doua zi miercuri dr av fi din nou de garda, atunci a spus ca ma va interna sa imi provoace contractii daca nu le am.
asa ca mai profit de ultima saptamana in formula 2 in 1!!!!! oricum ma apuc de treaba ( ) daca imi conving sotzu' si poate vrea sa iasa mai repede!!!! oricum ar fi nastere naturala sau cezariana, n-are importanta!!

va pup pe toate!!!!!

ank bine ai revenit aks!!!!
erik, felicitari pt bebe angi!!!
bafta fetelor care fac cezariana zilele astea!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

....

kiva bafta pe maine!

roxana tot 2 in 1..? pai eu credeam ca sundeti deja in trei...

noapte buna tuturor... eu m-am facut o lenesa.. am unn somnnnn... inca nu am deschis centrala caci nu e asa de frig..dar oricum nu e nici cald.. asa ca mai stau in patutz si daca tot stau...azi spre ex.. m-am trezit la miezul zilei.. ce cafea sa dau la ora aia...

Stefania X 2 am intrat in 33sapt ... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

KIVA ...imi pare rau dar cum vrea Doamne Doamne..El stie cum este mai bine!! Succes..iti tinem pumnii..multa sanatate!!
STEFANIA..te-am asteptat la cafea .....tot 2 in 1..lui mami ii place mult asa indiferent prin ce trece pt ca nu e pegatita de "nascare"..si se pare ca si lui bebe ii place asa
..v-am pupacit pe toate noapte buna si somnic usor!!
BB YASMI..spor la...sti tu ..ai treaba cu tati.

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule ma bucur ca sunteti bine.. va asteptam la noi in vizita.. sa-ti vezi nora
bb deci ultima sapt. de burticica, eu zic sa te bucuri de ea la maxim!
lala maine cred ca-mi comand si eu... o sa studiez problema si o sa te deranjej cu intrebari...
kiva bafta maine! sa aiba DD grija de voi!
oana frumoasa cadita!
victo si noi le uramiar am vomitat!

somnic usor la toate burticile si mamicile si

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Mai e cineva pe aici????

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Eu fac ture prin casa ... bebe nu e cumite si ma bate in burtica ,nu mai pooot...
Nu stiu cum sa il potolesc...
Maine dimineata am programare la eco si nu ma pot odihni. Mi se inschid ochii de somn....

Dana 32+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu sunt pe aici Dany ! Din pacate n-am ce sugestie sa-ti dau, ca si mie mi se intampla. Mai ales cand ma bag in pat. Eu mi-am pus mai multe perne la cap si cand o apuca ma asez aproape in fund, rezemata de perne, ca in alta pozitie nu pot sta

36s + Sophia

Mergi la inceput

mihuta-simt ca inebunesc ma loveste f puternic.
I s-a pus pata pe burtica mea.

Dana 32+ Luca-Rares

Mergi la inceput