Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
anacami spune:
Bunaa!
Erika, felicitari!
Boomita, la fel si tie!!
De abia astept primele poze cu bebeii din grupa noastra!
Ank,bine ai revenit!deci, maine vedem poze
,super!
Pe mine m-a ajutat f. mult ceaiul de pelin, mi-a luat durerea "cu mana"
,iar taietura s-a cicatrizat f. repede! il recomand din suflet!ar mai fi, daca nu gresesc, crema de galbenele..
Roxana,hai ca mai ai f.f. putin!
Aralia,bafta! bine aii revenit!
Lala, sa le folositi cu placere! m-au luat palpitatiile cand am vazut pretul lenjeriei, si eu mi-am cumparat una de la Feretti (safari pink-cream) si a costat 3.300.000. Pana la urma m-am lamurit ca are mai multe piese (este sexteto), dar oricum nu aveam nevoie si de pilota..ei, pana la urma sa fie acolo,desi nu stiu cat o sa o folosesc..Bine ca stiu, daca mai vreau vreo una iau de la babycomfort, cei de la care am luat 9babydesign) nu dadeam decat setul mare. Apropo, unde este depozitul asora de la babycomfort? si apropo de mag. on-line, pe Calea Vitan (aproape si de tine) gasesti un magazin+birou al celor de la reclamamascata.ro..este intre stadion si noul hypermarket Real ce se va deschide peste o zi
(la doi pasi de noi,nu?).
BB,spor la treaba
; daca nu se lasa cu rezultatul scontat, oricum nu mai ai de asteptat prea mult, o saptamana trece repede (eu vorbesc, care nu mai am rabdare parca nici doua zile...)
Bafta, nastere usoara si multa sanatate celor ce nasc maine
!!!
Camelia, Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Dany, un no-spa ai luat? bea un ceai ceva!
Oana,sa folosesti lucrurile cu placere!ti-am vazut cateva poze,waw ai facut ceva achizitii!! si ce mercedes i-ai luat copilului
-plimbari placute!
Camelia, Sebastian
si Stefania 
Lala_D spune:
Camelia depozitul este pe :
Str. Popa Nan 82, Bucuresti, in incinta fabricii Sidex, aproximativ in spatele universitatii Hyperion.
www.babycomfort.ro
Tu stai prin Dristor ?
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
slimatei spune:
neata!
pt. toata lumea...
trezireaaaa!!
Stefania X 2
am intrat in 33sapt
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
dany2007 spune:
Neata'!
Am reusit sa atipesc spre dimineata...toata noaptea m-am uitat la OTV 
si cand am adormit am visat numai tampenii.
Acum ma pregatesc pt eco , ma duc sa ma
si sa ma
ca sa fiu 'mumoasa'...
. Am programare la 10, sper sa ajung
sa nu fie aglomeratie in trafic.
Mai vb cand ne intoarcem,nu mai am rabdare sa imi vad nazdravanul...
Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
slimatei spune:
dany bafta la eco!.. am fost si eu cam in aceeasi situati aseara.. dar la mine pot spune ca e prima data.. pe mine m-a luat din somn..deobicei cand eu dorm doarme si ea... as'noapte pe la 4 ma plimbam prin casa... abia spre dim. am adormit si desteptu' de ta'su nea trezit din nou..uuuffff...
Stefania X 2
am intrat in 33sapt
... AMR...MAX 7 sapt...
Lala_D spune:
Ank asa cum a spus si Cami ceaiul in concentratie mare de pelin cu galbenele cu care sa te speli de " n" ori pe zi la taietura face adevarate minuni.
Eu aveam o sticla langa wc si imi turnam generos dupa fiecare pisu sau stateam cu dansa in lighianul cu ceai seara in baie vreo 5-10 minute.
Intr-o saptamana eram ca noua.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
slimatei spune:
lala nu e buna cafelutza..?
Stefania X 2
33+
... AMR...MAX 7 sapt...
adelamaria spune:
Intru si eu sa va spun Buna dimineata! Ma pregatesc si eu sa plec la eco, cred ca ultima din sarcina...am niste emotii de nu se poate!!!
Oricum, voiam sa felicit noile mamici si sa va spun ca sunt alaturi de voi toate, chiar daca nu pot intra asa des! Poate cand intru in concediu sa ne cunoastem mai bine!...
Ah, si sa fac putina galerie pentru Sherry, ca azi se duce la dr. si poate aflam ceva vesti cu bebelusi pana maine![]()

Incurajarile si urarile mele sunt pentru voi toate pentru ca nu reusesc de cele mai multe ori sa tin pasul cu voi "life"![]()
Anacami, ma bucur sa te "revad" activa!
Adra_bell, trimis PM!
Am fugit acum, va sarut!
Ade,
36+
loub_erika spune:
buna dimineata,am intrat rapid sa va spun ca suntem amandoua bine.si in al 9-lea cer,Doamne nici nu imi vine sa cred ca e a mea...!!
Din pacate nu pot sa va spun acum mai multe ca trebuie sa o pun la san si trebuie sa ma dau jos din pat...,dar v-am pus poze pe mailul comun,va pup dulce si va multumesc ca ati fost alaturi de noi,revenim cu mai multe detalii mai tarziu,spitalul e super!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem o zi si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif