Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Lala- sunt superrrr,lenjeria e bestiala...

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by pussi

lala sa le stapaniti toti 3 sanatosi! lenjeria mi-a placut foarte mult, se potriveste pe patutul de 70/140?

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Multumim . Se potriveste, atat are si patul nostru .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sa le luam pe rand :

Erika, felicitari si sa va traiasca Angelina ! De-abia astept sa vad pozele si sa ne comunici impresii, mai ales ca si eu tot la Euroclinic nasc !

Ank, bine ati venit acasa ! Ne-a zis Pussi ca esti bine dotata la capitolul "laptic", la fel ne dorim si noi ! Vrem poze cu Raul !

Bb, ce grasunica ai in burtica ! Te cam invidiez, a mea la 36 de saptamani are doar 2.8 kg, stiu ca e normal, dar vroiam sa fie un pic mai dolofcanica !

Lala, sa se bucure bebele de cumparaturi ! Si eu tot de la ei am luat patul si salteaua, dar alt model - eu am vrut fara nici o laterala plina.

Noi am fost la doctor, asa cum am spus bebelina are 2.8 kg, l-am ametit pe nenea doctorul cu unde nasc, initial spusesem Euroclinic, apoi am zis Elias si acum m-am intors la Euroclinic. Dar sincer m-as mai fi razgandit de cateva ori dar mi-a fost jena . Cezariana in principiu pe 15-16 noiembrie, daca nu se declanseaza mai devreme nasterea. N-a masurat colul, dar mi s-a recoltat culturi de col, sa vedem ce si cum...

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Felicitari mamicilor!! Sanatate multa!
Eu nu pot naste la particular... ca in Iasi nu existaAsta e!
Si eu astept cu nerabdare povestile...
Intre timp, pot sa ma laud ca am cumparat cadita + suport http://www.flickr.com/photos/oana8188/

Oana 32+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hehe..BB..na ca nu vrea nenea doctorul nicicum sa o scoata pe yasmi...
rox, imi zici mama, ce antibiotic ti-a dat in branula?si de ce a trebuit sa faca si sotu?
ank..lasa, cd ai vreme, energie, o sa ne scrii tu.
acum dupa cum vezi, suntem ocupate cu galeriile
lala sa stapaniti sanatosi cumparaturile!

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by pussi

Si cum eram eu intr-o faza mai proasta.. ma lamureste si pe mine cine daca se rupe apa cand fac baie sau cand fac pisu.. cum imi dau eu seama?

bey pussi..poate o sa te trezesti cu pusicutele in brate si n-o sa stii cum de...

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

noi mergem la masa..apoi la meci..
hai steaua!
unde-s alea mai mari caractere?
urasc arsurileeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Promit ca va pun pozele maine...acum am facut baita si suntem curatei.Intradevar am la laptic de imi pot deschide productie de lactate si branzeturi ... bineinteles ca bebe nu papa destul.. si il scoatem afara cu pompa si aruncam... ca deh ... dar problema e ca nu am sfarcuri bune si il alptez cu mamelon de silicon de la NUK, asta sa stiti ca sunt f bune in caz ca o sa aveti aceeasi problema.
Am baut si beau ceai pentru stimularea lactatiei de la fares.lapticul mi-a venit abea a 3-a zi,dar secretul e sa il tragi afara petot tot dupa ce papa bebe si chiar daca nu papa, ca productia va fi si mai mare.
Raul e cuminte ..ieri a fost mai marait ...cred ca de la schimbarea mediului.
... si va doresc sa treceti la fel deusor ca mine peste momentul nasterii si sa aveti un bebe frumos si mancacios

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Victo

[quote]Originally posted by pussi

Si cum eram eu intr-o faza mai proasta.. ma lamureste si pe mine cine daca se rupe apa cand fac baie sau cand fac pisu.. cum imi dau eu seama?

bey pussi..poate o sa te trezesti cu pusicutele in brate si n-o sa stii cum de...

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Pussi e atat de multa apa acolo incat nu ai cum sa nu iti dai seama daca se rup membranele... doar daca ti se fisureaza e nasol ca picura dar ...se prelinge incet si o sa iti dai seama.mi-e mi-au fost rupte membranele pe masa de nasteri m-am speriat cata apa am avut

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

VICTO..penicilina mama dar depinde de antibiograma ta..scuze ca am raspuns mai greu...depinde la ce este sensibil la tine...a facut si sotul pentru ca asa ne-a spus ca este mai bine pentru cand ne reancepem viata sexuala..dupa nastere sa nu avem probleme.au fost cupluri care nu au acceptat sa faca si sotul nu stiu care au fost motivele si dupa nastere la vreo 2 luni au revenit cu probleme..mai multe nu stiu nici eu
ANK ..CE DRAG IMI E DE TINE CUM POVESTESTI!! SA FITI FERICITI..SFATURILE TALE OR SA NE PRINDA BINE..EU NICI ACUM NU SUNT PREGATITA ASA CA SA NU MA INTREBI NIMIC DE NASTERE

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput