Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxxy80 spune:
Pe unde e? E aproape de Mall Vitan? Pentru mine e destul de departe si, din pacate, nu ma tin picioarele la plimbari f lungi prin magazine. Daca hotarati sa va intalniti acolo, o sa iau un taxi si o sa vin si eu ca sa stam la un suc si la o pizza.
quote:
Originally posted by vali_delide
Pai eu vreau la o intalneala!!!
Propunerea mea: azi se deschide noul hypermarket Real, pe Vitan. Maine vreau sa trag o fuga, sa vad magazinele de bebici si de pestici.Problema este ca nu stiu daca pt. voi e bine, sau e prea departe...
Valentina32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Roxxy
34+
Matei_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Cu cea mai mare placere. Cand si unde?
Sa nu fie in weekend ca atunci imi vine sotiorul.
Dany26, ce zici? Esti interesata? Alte burticute?
Roxxy
34+
Matei_
Pai nu stiu unde ...(oricum nu in weekend )...stabileste tu locatia si noi venim
Dana
32+
Luca-Rares AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy80 spune:
Pai spuneam mai sus ca daca nu erati voi, o luam razna. Mi-ar placea sa consum cafeaua cu voi, ca sunteti prietene adevarate. Adevarul e ca si eu vorbesc numai de bebe, nu prea mai am alte subiecte. probabil ca din cauza asta nu vine nimeni la mine, pt ca-i plictisesc
.
quote:
Originally posted by mihuta
Mai Roxxy mai, dar noi ce suntem aici ? N-ai atatea prietene in jur, ce daca-s virtuale, cel putin nu consumi cafea pe noi !
Eu nu ma plang, ma suna lumea, ma mai viziteaza una alta, am ma iesit la suc, mama in schimb n-a fost niciodata la noi de cand sunt insarcinata dar ma duc eu pe la ea. In plus eu am un singur subiect in cap : bebelusa si tot ce are legatura cu ea : ce hainute, cum sa nasc, unde sa nasc. Pentru restul subiectelor trebuie sa fac oarece efort sa ma concentrez...36s +
Sophia
Roxxy
34+
Matei_
dany26 spune:
CREEEEMMM LA MULTI ANI! MULTA SANATATE TIE SI LUI BB SI SA FII IUBITA!!!!!!!!!

35+
ANDREI
AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Aralia spune:
Alfa Anca nu vad ce ai modificat 
Aralia - Dr. Ina Moldovan, Giulesti
DN 15.01.1980,UM 03.02.2007,DPN 10.11.2007 
37+ 
dany2007 spune:
creem pupa mama la tine 

sa nu fi suparata...azi toata lumea e ametita ...
La multi ani si tot ce iti doresti !!! Uite vremea tine cu tine ,vezi ce frumos e afara....

Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by creem
Bai...voi aveti ceva cu mine? Nici macar un La multi ani! nu merit de ziua mea?
Relelor!N-o sa va dau nici un suc!
Plec acum la dr. de famlie sa-mi faca a doua doza de vaccin si dupa ma intalnesc cu sotul si mergem la restaurant.36+

Ai dreptate, creem...sa ne ierti, dar ne-a cam luat valul cu bebeii astia frumosi!La multi ani!

Sa ai parte de o nastere usoara, bebe sanatos, frumos, mancacios, norocos! Sa fiti fericiti toata viata!
Hai, dai si tu un suc?
Valentina
32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
mihuta spune:
Vaaai ce rusine ! 

La multi ani, sa ai parte de o nastere usoara si un bebelus sanatos ! Bucurii, fericire, impliniri !
36s +
Sophia
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by alfa_anca
Salutare burtici!
Aralia activeaza-ti PM ca sa iti putem trimite parola de la userul comun. Astept un semn pt asta.
Anca38+
Elena
AMR 11 zile pana la termen
poze
Este activat deja, am mai primit mesaje private! Multumesc anticipat!37+
ARALIA eu nu il vad activat!!!!!!!!!!
vezi ca ti-am ma scris ceva inainte cu 2 pag...
35+
ANDREIAMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

N-o sa va dau nici un suc!