Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

CREEM, EU SUNT TARE UITUCA DE FELUL MEU. SPER SA MA IERTI

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIII!!!CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA, LA MULTI ANIII!!!CREEM SA TRAIASCA, CREEM SA TRAIASCA, LA MULTI ANIIIII!!!!!!!!!!

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Pai eu vreau la o intalneala!!!
Propunerea mea: azi se deschide noul hypermarket Real, pe Vitan. Maine vreau sa trag o fuga, sa vad magazinele de bebici si de pestici.Problema este ca nu stiu daca pt. voi e bine, sau e prea departe...

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Vali unde ne vedem maine si la ce ora ??? vin si eu la Real....

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by Roxxy80

Cu cea mai mare placere. Cand si unde?
Sa nu fie in weekend ca atunci imi vine sotiorul .
Dany26, ce zici? Esti interesata? Alte burticute?

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Pai nu stiu unde ...(oricum nu in weekend )...stabileste tu locatia si noi venim

Dana 32+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mag. e pe Calea Vitan, chiar inainte de targul de masini...da, e aproape de Mall,doar ca e in partea cu cheiul Dambovitei.
Eu as vrea sa merg cam pe la 2, maine.Daca vreti in alta parte, e ok, dar trebuie tot asa, un loc maricel, sa ne incapa burtile!

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

La cele cuminti, care stati pe forum si nu umblati lelea, va dau tort tiramisu si sampanie!

Mutltumesc pentru urari si sa nu va suparati ca "cersesc" putina atentie, dar sunt si eu in situatia in care nu prea mai vine nimeni pe la mine....ma bucur ca citesc ce scrieti voi pe aici despre bebei!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Sa fiti cuminti si sa nu va ametiti! Eu trebuie sa plec la dr!

36+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by vali_delide

Pai eu vreau la o intalneala!!!
Propunerea mea: azi se deschide noul hypermarket Real, pe Vitan. Maine vreau sa trag o fuga, sa vad magazinele de bebici si de pestici.Problema este ca nu stiu daca pt. voi e bine, sau e prea departe...

Vali unde ne vedem maine si la ce ora ??? vin si eu la Real....

Dana 32+ Luca-Rares

Dany, mai asa pe la 1-2, sa nu fie nici prea devreme, nici prea dupa-masa, cand incepe nebunia...abia astept sa ne vedem...sa ne masuram burtile!!!
Hai, mai vine cineva? Roxxy, crezi ca poti ajunge? Dany26?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

La cele cuminti, care stati pe forum si nu umblati lelea, va dau tort tiramisu si sampanie!

Mutltumesc pentru urari si sa nu va suparati ca "cersesc" putina atentie, dar sunt si eu in situatia in care nu prea mai vine nimeni pe la mine....ma bucur ca citesc ce scrieti voi pe aici despre bebei!

36+

Dana 32+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by alfa_anca

Salutare burtici!

Aralia activeaza-ti PM ca sa iti putem trimite parola de la userul comun. Astept un semn pt asta.

Anca 38+ Elena
AMR 11 zile pana la termen

poze

Este activat deja, am mai primit mesaje private! Multumesc anticipat!

37+

ARALIA eu nu il vad activat!!!!!!!!!!
vezi ca ti-am ma scris ceva inainte cu 2 pag...

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Acum sunt naucita de tot...

M-am uitat prin profil, pe la mesaje private...ce trebuie sa fac ca sa-l activez??

PS Te intreb acusica

37+

Mergi la inceput

Vali, ce zici mama ne vedem maine la Real pe la 2??? ca sa colindam putin magazinul??? ...

Dana 32+ Luca-Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

36+

Sar'naaa! Sampania sa fie de bebici! Ca si asa zici ca suntem bete
Bafta la doctor!

Mergi la inceput