Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
dany26 spune:
kiva si pussi mult curaj...ca bb-eii vostri au nevoie de mamici curajoase !!!!!!!!!
35+
ANDREI
AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Vali, din pacate stau in Colentina. daca te bate gandul, te astept cu mare drag, insa stiu cat e de greu cu ditamai burtihanul.
Multumesc pentru suport. Cred ca o luam razna rau daca nu erati voi.
quote:
Originally posted by vali_delidequote:
Originally posted by Roxxy80
Pussi, eu sunt suparata pe toata lumea din jurul meu (familie, prieteni). Toti stiu ca sunt singura acasa de atata vreme, insa nimeni nu se oboseste sa treaca pe la mine sa-mi dea macar un "buna ziua". Cand ei au avut probleme (nu ca eu as avea mari probleme), eu am stiut intotdeauna sa sar in ajutor. Eram prima la usa lor. Mi-am dat seama ca, intr-adevar, prietenul la nevoie se cunoaste, iar eu se pare ca nu prea am prieteni. Pentru ei e perfect sa ma car eu cu burtihanul meu prin autobuz si sa vin sa-i vizitez, insa pt ei e prea greu aceste efort.
Sunt tare dezamagita de toti.quote:
Originally posted by pussi
cine are incalzitor de sticle de la AVENT? am primit unul nou de ziua measi e cumparat din Austria si nu stiu cata apa sa pun in el???
roxxy si eu am asa stari... la mine se datoreaza si faptului ca am stat mult singura si in pat.. nici nu am voie sa ies si ....daca am musafiri inca nu-mi dau seana daca ma obosesc sau ... m-am "salbaticit" cum zici tu! As vb cu cineva doar despre
... nu mai am rabdare sa-i ascult pe altii cu problemele lor!
PUSSI32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Roxxy34+
Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
Roxxy, pe unde stai, mami?Ca daca stai in Berceni, vine fata la tine...asa am si eu motiv sa ies din casa, ca m-am saturat!
La tine, Pussi, e cam departe, ca as veni sa vb. doar de fetite!
Valentina32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_
dany2007 spune:
Roxxy , Vali -hai sa o punem de-o intalnire,ce ziceti??? ca si eu m-am plictisit...
Dana 32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
g24hit spune:
hello
CE BEBELUSI FRUMOSI LA ODISEEA NOASTRA !!!!!
am emotii !!!!!!!!!!
Roxxy nu te mai intrista....stiu si eu cum e mai ales ca eu din iunie nu am mai iesit din casa decat la dr.....finii nostri stau in bloc cu noi ,la 2 scari distanta si nu au timp sa treaca pe la mine......intr-adevar au un baietel de 6 luni dar eu am fost alaturi de ei cand am putut si au avut probleme....asta e....trebuie sa fim noi mai intelepte....
ENI 35+ IULIA
Roxxy80 spune:
Cu cea mai mare placere. Cand si unde?
Sa nu fie in weekend ca atunci imi vine sotiorul .
Dany26, ce zici? Esti interesata? Alte burticute?
quote:
Originally posted by dany2007
Roxxy , Vali -hai sa o punem de-o intalnire,ce ziceti??? ca si eu m-am plictisit...
Dana32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_
Roxxy80 spune:
Multumesc, Eni . recunosc ca sunt mai sensibila in perioada asta. Asa am fost mai toata sarcina, dar sincer ma asteptam la mai mult din partea lor. Prietena mea cea mai buna nu m-a vazut decat de 2 ori in toata sarcina. De fiecare data cand tb sa vina la mine intervine ceva la serviciu.
quote:
Originally posted by g24hit
hello
CE BEBELUSI FRUMOSI LA ODISEEA NOASTRA !!!!!
am emotii !!!!!!!!!!
Roxxy nu te mai intrista....stiu si eu cum e mai ales ca eu din iunie nu am mai iesit din casa decat la dr.....finii nostri stau in bloc cu noi ,la 2 scari distanta si nu au timp sa treaca pe la mine......intr-adevar au un baietel de 6 luni dar eu am fost alaturi de ei cand am putut si au avut probleme....asta e....trebuie sa fim noi mai intelepte....
ENI 35+IULIA
Roxxy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
_
vali_delide spune:
Pai eu vreau la o intalneala!!!
Propunerea mea: azi se deschide noul hypermarket Real, pe Vitan. Maine vreau sa trag o fuga, sa vad magazinele de bebici si de pestici.Problema este ca nu stiu daca pt. voi e bine, sau e prea departe...
Valentina 32+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
mihuta spune:
Mai Roxxy mai, dar noi ce suntem aici ? N-ai atatea prietene in jur, ce daca-s virtuale, cel putin nu consumi cafea pe noi !
Eu nu ma plang, ma suna lumea, ma mai viziteaza una alta, am ma iesit la suc, mama in schimb n-a fost niciodata la noi de cand sunt insarcinata dar ma duc eu pe la ea. In plus eu am un singur subiect in cap : bebelusa si tot ce are legatura cu ea : ce hainute, cum sa nasc, unde sa nasc. Pentru restul subiectelor trebuie sa fac oarece efort sa ma concentrez... 36s +
Sophia
Aralia spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Salutare burtici!
Aralia activeaza-ti PM ca sa iti putem trimite parola de la userul comun. Astept un semn pt asta.
Anca38+
Elena
AMR 11 zile pana la termen
poze
Este activat deja, am mai primit mesaje private! Multumesc anticipat!
![](cool.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
creem spune:
Bai...voi aveti ceva cu mine? Nici macar un La multi ani! nu merit de ziua mea?
Relelor! N-o sa va dau nici un suc!
Plec acum la dr. de famlie sa-mi faca a doua doza de vaccin si dupa ma intalnesc cu sotul si mergem la restaurant. 36+